Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M, az állat

5 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NWA 11119-nek elnevezett meteorit ősrégi és különbözik az eddig ismertektől, világosabb színű és sok szilíciumot tartalmaz. Mauritániában találták meg és 4,5 milliárd évével az első naprendszerből származhatott. Az új-mexikói és arizonai egyetemek, valamint a NASA kutatói elemezték a követ, amely…..
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
M, az állat 2018.04.10 21:27:38
@fran7: te hogy lehetsz ilyen kurva okos, beszarás
Az emberek tényleg annyit beszéltek a megszűnése óta kultikussá váló Arrested Developmentről, hogy 2012-ben fogta magát a Netflix, és hét év után bemutatta a negyedik évadot. Azóta megint nagy a csend, de most Brian Grazer producer elszólta magát Bill Simmons podcastjében, hogy…..
M, az állat 2015.04.08 11:25:28
@fannó: tucatnyian vagyunk! TUCATNYIAN!
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
Igazi gyökérségre lelt egyik kommentelőnk a közös szlovák-cseh Csillag születikben. Az október 7-i adásban a két műsorvezető egy szegmensben hülyéskedett valamin, de nem is ez a lényeg, hanem az, amikor az egyik szimpatikus csehszlovák gyökér megkérdezi a másiktól, hogy…..
Subba Napod 2011.10.10 14:34:22
(thk viza fater)..
M, az állat 2011.10.10 21:14:31
Október van a Porcupine-folyó mellett. Ez Alaszkában pedig azt jelenti, hogy bármikor lecsaphat a tél, ami nem hoz mást csak sötétséget, fagyot és havat. És még több havat. Hoffmanék nyakig pufidzsekiben tapicskolnak a sárban, a környéken már minden aranybánya bezárt, így joggal…..
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
M, az állat 2011.07.10 11:11:28
@gyilkos fűegér: pont mondani akartam :D
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Félrefordítások Kihullás 2011.04.09 14:58:00
Zoltán beküldése az aktualitása miatt kerül ki soron kívül:Mai (április 4.) MTI a japán fukusimai erőmű körüli eseményekkel kapcsolatos hírében ez a gyöngyszem:"A magyar Országos Atomenergia Hivatal honlapján olvasható tájékoztatás szerint az egyes prefektúrákban…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..
Subba Like: A toplista 2011.02.26 16:13:33
A likeolható oldalak toplistája, a Balatont úgy látszik mindenki kamázza. via (köszi tefy!)..
M, az állat 2011.02.26 20:07:25
@penelope garcia: üdv az interneten :D
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
M, az állat 2011.02.19 20:38:57
@kela-bá: Valami baj van a caps-lockjával, kedves kela-bá ? :D Nem támadásként írtam, amit írtam, természetesen tisztában vagyok a felsorolt tényekkel. Törvényt hozni ellenük? A végletekben való gondolkodás a kicsinyes elmék sajátja. Arról beszéltem, hogy ha már elvárják a tiszteletet az idősek, akkor talán cserébe ők is adhatnának annyit, hogy nem keserítik meg az őket eltartók életét. Fizetnek adót ÁFA formájában? Talán szülik azt a pénzt, mit oda kicsengetnek? Vagy az is tőlünk származik? Ja igen, ez utóbbi. Kellemes estét kívánok.
Jó úton haladnak, és hamarosan lezárulhatnak a Mol orosz részvénycsomagjáról, Malévról és az orosz gázszállításról a szakértői szinten folyó magyar-orosz tárgyalások, tette közzé honlapján a Nemzeti Együvétartozás Kormánya. A tárgyalások lezárása azért is…..
M, az állat 2011.02.11 11:26:37
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
A Sorozatjunkie-n olvastuk tegnap, hogy Bordán Lili, számos magyar mozifilm és külföldi sorozat (Law&Order SVU, Robin Hood, Painkiller Jane, Silent Witness, stb.) után jelentős szerepet kaphat a BSG Blood and Chrome című spinoffjában. Ő lehet Beka, akibe majd az ifjú Adama szerelmes…..
M, az állat 2011.02.08 17:45:38
@Thrasher: A BSG-t nyilván úgy értette, hogy BSG franchise. Ha ezen ennyire felhúzod magad, 30 évesen elvisz az agyvérzés. Tudod mit? Lehet jobb is lesz mindenkinek ;) Szép napot
M, az állat 2011.02.08 18:12:39
@manya48: Battle János, Star Győző és Galactica Péter! ismerem őket ;)
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
M, az állat 2011.01.31 10:19:07
@meru: ... hanem nemzetközi projekt. USA, japán, kína, EU, brazília, stb. Franciaország, igen, ott kezdték építeni. De ettől kb annyira francia, mint az EU magyar, mióta mi vagyunk a zelnökök.
Sziasztok! Kevés szó esik ezen az oldalon a diákmunkáról, ahogy beleolvasgattam a blogba, talán egy.két posztot találtam ezzel kapcsolatban. Az én sztorim sem valódi diákmunka, mert nem egy szövetkezet ajánlott ki a munkahelyre, mégis kapcsolódik a témához, mert diák vagyok…..
M, az állat 2011.01.31 07:56:05
@Bokortalan Lajtalan: csak hogy tisztázzuk, ha írtak volna egy szerződést, saját magukat védték volna be. Lehet, hogy Te ott az északi sarkon, a Télapónál cukorkából kirakott betűkkel teleszórt aranylapra írt szerződés alapján dolgozol, de a való világban aláiratnak veled egy olyan papírt, ami alapján fél percbe telik ürügyet találni a kipenderítésre. Nem a kisujjamból szoptam ezt ki, volt munkahelyemen megjátszották ezt. Srác gépét lefoglalták kamuszöveggel, IT-s admin pakolt rá pár mp3-mat, a srácot meg kirógták, hogy szerződést szegett és örüljön, hogy nem fizetik ki a munkabérét, mert igazából be is perelhetnék, szal' válasszon. És nem ez volt a legdurvább az egészben. Rajta kívül még 9en dolgoztunk abban a szobában. És senki nem szólt a büdös szót se. Az a gyanúm, hogy te is ilyen kis paprikajancsi vagy, aki a neten kurvakeményen megmondja az okosat, aztán a valóságban a fülét-farkát behúzza. Félreértés ne essék: én ilyen vagyok. De legalább beismerem.
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
2010 egyik nagy csillagászati szenzációja a Gliese 581g bolygó felfedezése volt, ami egy tőlünk 20 fényévre található vörös csillag körül kering. Méghozzá pontosan a lakhatósági zónában, ahol az élet elviekben lehetséges. A mérete is nagyon hasonló a Földéhez, így a…..
Január 3-án, az uniós elnökség első munkanapjának reggelén, a Greenpeace 10 zöld pontjával várta a Külügyminisztérium dolgozóit.Vetier Márta, a Greenpeace EU szakértője elmondta: "Magyarország legfontosabb környezetvédelmi feladata az EU-elnökség alatt, hogy elérje,…..
Van Belgiumnak, egészen pontosan Brüsszelnek ez a szobra, ami élőben azért a legtöbb emberből csalódást vált ki, mert mégiscsak akkora, mint egy fél rúd parizer.Ettől függetlenül jelképpé vált a pisilő kisfiú, ami egyébként egy apró természetes forrást ereszt ki a…..