Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G. Denes

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- "Gyönyörű, de kalandos az erdő"- írtam Katának, amikor arról leveleztünk mit várunk a túrától és akkor még nem sejtettem, milyen igazam lesz. Nem ez volt az első téli túrám, de talán az egyik legkalandosabb. A cserkészraj Dömös felől, míg a falka Pilisszentlászló felől túrázott Dobogókőre. Jó…..
Hajmási Péter Cserkész portya 2023.01.19 19:47:46
November 11-én, fél ötkor gyűlt össze a Kávébab őrs a Kolosy-téren, ahonnan indultunk a portya helyszínéré hévvel, majd busszal. Körülbelül másfél óra múlva megérkeztünk a végállomásra, Dobogókőre. A buszsofőr vadkanokra tett utalása, valamint a busz után (egyes állítások szerint: inkább a…..
Portya beszámoló: Homokhegyi farkasfalka Tahitótfaluban  A farkaskölyök raj november 11.-én portyázni indult Tahitótfaluba. A gyülekező 16:00-kor volt a Batthyányi téri hév állomásnál. Innen kis várakozás után a hévvel mentünk egészen a végállomásig, Szentendréig, ahonnan egy helyi buszjárattal…..
A hajdani Déli-farkas őrs bemutatkozik új frissen választott nevén, köszöntsük őket! Most először volt őrsi portyánk. A Batthyány téren találkoztunk ahonnan hévvel indultunk Leányfalura a szállásunkra. Első este, hogy el ne maradjon a tábortűz gyertyákból építettünk egyet. Az volt a feladat, hogy…..
A Mangalica őrs 2022. október 21-22-én Budapesten portyázott. A Nyugati pályaudvaron találkoztunk péntek délután, de ott még nem tudtuk, hogy hova megyünk. Miután mindenki megérkezett, elindultunk a Dunára sétahajózni. A sétahajózás után egy rövid gyaloglás következett, majd elfoglaltuk…..