Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brutus2008

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
Brutus2008 2009.06.21 23:44:33
Itt az egészben igazából az a szörnyű hogy senki nem érti meg a kiinduló magvát a dolgoknak. Ha bárki felklikkel a 4k honlapjára és egy kicsit olvasgat megtudhatja a (zanzásítottam) következőt: " a negyedik köztársaság célja a közterületek visszafoglalása a köz számára". Szóval semmi köze az aktuálpolitikához, sem a liberalizmushoz, anarchizmushoz...stb. Hanem egyszerűen jó téma volt egy újabb köztérfoglaláshoz, egy olyan poénos dolog amibe minden fiatal szívesen belemegy. Például: " még sosem voltam tüntetni, semmi kedvem komoly hangvételű anyázásra kijárni, de maga a tüntetés szituációja nagyon is vonz, főleg az ilyen, mert mekkora poén már?" az ilyen kijelentéseknek adott otthont ez a rendezvény. Olyan mint amikor az ember elmegy a vidámparkba és felül a szellemvasútra. Egyfajta szórakozás. Nem értem azokra mért nem anyáztok ezzel az erővel akik vidámparkoznak. körülbelül ugyanaz. Nem értem miért van az hogy ha a 4k megmozdul akkor valaki mindíg kihívja a rendőröket csendháborításért (napközben amikor ugye nincs tilalom) előre bejelentett megmozdulás ellen (ami ugye alkotmányos jog hogy szabadon gyülekeznek a semmiért), vagy bármilyen apropóból, mert egyes embereket irritál az hogy mások vidámak, esetleg egy ilyen megmozdulással belekavarnak a mindennapok esetleges unalmába. És igenis a közterületen ha valaki párnacsatázni, ácsorogni, vagy értelmetlen táblákat cipelni szándékozik akkor ezt had tegye meg anélkül hogy ráadnának olyan kabátot amit sosem akart viselni. És a megmozdulás akkor is zseniális volt!!!
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..