Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dombi_Balazs

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha érdekelt mindig az informatika, akkor mindenképp érdemes elkezdened legalább hobbi szinten kódolni. A kódolás a programozás része, önmagában karrier építésére hosszú távon nem elég, viszont kezdő lépésként szuper, mert gyakorlati tevékenység és hamar látványos eredményt érhetsz el vele, így a…..
A színes hím és szürke nőstény guppik Gyerekkoromban volt egy akváriumom, és vélhetően nem voltam egyedül azzal a problémával, hogy hetente kell tisztítani az akváriumot. Azonban nem ez vetett véget az akváriumnak, hanem az, hogy a halaim egy újonnan vásárolt haltól elkaphattak valamilyen…..
A napokban jelent meg a sokak által várt GTA VI játék előzetese, ami már önmagában óriási hírértéket képviselt, pedig előtte is könnyen találkozhattunk a játék helyszínét és más jellemzőit érintő találgatásokkal. Én nagyon sokat játszottam, a mai napig van, hogy ha csak a nosztalgia miatt is, de…..
Gyakran találunk ki sztereotípiákat a nagyszüleink korosztályáról, majd erre válaszként születnek cikkek, ahol megvédik az idősebb generációt. Természetesen hiába sok mindenben ügyesek a mai nyugdíjasok, van, amiben mi tudatosabbak vagyunk.  Az egészségünk az egyik legfontosabb dolog, ebben pedig…..
Brüsszeli utazásom során vonattal meglátogattam a holland egyetemista várost, Utrechtet is. El tudnék sorolni rengeteg negatívumot, bizonyára az OVpay-t is ide soroltam volna, amikor észrevettem, hogy a Revolut számlám 60 euróval kevesebbet mutatott. Bécsi kapunak szűkös, de azért kényelmesen…..
Pár évtizede még a VHS számított újdonságnak a nappaliban A világ fejlettebb felében a jelenkor emberének életét átjárja a technológia, és nem csak a fiatalokét, de minden korosztályét. Épp ezen mondat leírása közben le is vettem az okosórámat, mert kényelmetlennek tűnt gépelés közben. Szintén…..
Az egyik ismert magyar turisztikai oldal idén nem ajánlotta Miskolcot utazási célnak, de kérdés, hogy valóban nem érdemes meglátogatni a várost? Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, azon belül kiemelten Miskolc úgy vonult be a magyar mém kultúrába, mint Magyarország “alabamája” vagy Európa mordorja. Ezek…..
A napokban Burkina Faso után Nigerben is puccs történt, így oroszbarát katonai vezető lett az ország de facto elnöke. Szintén oroszbarát lett Mali és Guinea is, olyannyira, hogy Nigéria ultimátuma után jelezte a három másik felsorolt ország, ha Niger területén katinai beavatkozás történik, akkor ők…..
Jelenleg két féle álláspont létezik az EU jövőjét illetően, egyik a föderatív jellegű birodalom építése, a másik pedig a nemzetállamokból álló gazdasági szövetség kialakítása, megtartása. A jobboldal és így a magyar kormány is nemzetállamokban gondolkozik, míg az ellenzék egyes tagjai kifejezetten…..
Avasi református templom, én ide járok vasárnapi Istentiszteletre Manapság egyre többen gondolják úgy, hogy a vallás valami maradi dolog, csak egy mese a buta embereknek. Ezzel számos közösségi médiában megfogalmazott komment esetében szembesülök, és az is gyakori tapasztalat, hogy akik ilyen…..
Természetesen jobb minél hamarabb, de sosem túl késő.   Ami jó hír, hogy rengeteg előnnyel jár, hiszen azon túl, hogy magabiztosabbak vagyunk, olcsóbb és egészségesebb is, ha odafigyelünk magunkra ebben a tekintetben.   Első lépés az, hogy meghatározunk egy célt: függően az adottságainktól, ez…..
Az Ubuntu a legjobb Linux disztribúció azoknak, akik könnyen kezelhető, gyors operációs rendszert keresnek, de valamiért nem szeretik a Windowst, ugyanakkor nem akarnak Macbookra költeni egy havi fizetést. Én Windowst használtam nagyon sokáig, majd kipróbáltam a Macet, de egyetemi tanuláshoz és…..
 Az ok boomer kifejezés Magyarországon is megjelent egy ideje, viszont teljesen más okból használják a fiatalok és fiatal felnőttek az USA-ban és szintén más okból hazánkban. Habár elsőre triviális problémának tűnik, érdemes lenne tudatosítani a magyar fiatalságban, hogy tévesen használják, hiszen…..
A napokban Emmanuel Macron stratégiai autonómiáról tett kifejezései szinte minden híroldalon megjelentek, aki naponta egyszer olvas híreket, az biztosan olvasta Macron kijelentését. A szokatlan megnyilvánulás részletesen nem lett kifejtve, pedig önmagában ez a gondolat sok mindent jelenthet a…..
A mai nap folyamán jelent meg cikk a 444.hu oldalán, amiben videót is elhelyeztek a miskolci Földes Ferenc Gimnázium tüntető diákjairól. Ez az iskola több szempontból is érdekes lehet, ezen szempontok mentén végig haladva jutunk el oda, hogy valami nincs rendjén.   Egykor én is a Földes Ferenc…..
Lili slam-poetry alkotásának elemzése.   Csütörtök van.Épp olyan mint az összes többi a többi közül.Meg mertem kérdezni a keresztény-konzervatív,az „apa férfi, az anya nő”-iskolámban, hogy:„Tanárnő, mégis mi a véleménye a tüntetésekről?” Az iskola a magyar és egyetemes tudásról szól, a…..