Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flash_scaevola

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
Flash_scaevola 2008.12.19 14:30:02
Nem is játék, inkább játékos teszt a The eyeballing game, amivel lemérhetjük, mennyire jó a szemmértékünk. Szögfelezőket, háromszögek középpontjait, szakaszfelezőket kell a helyükre tennünk, a végén kapunk egy átlagot a teljesítményünkről. Az indexben a…..
Nem kellett sokáig várni az amerikai elnökválasztás után az első obamás flashjátékra: a Zensoft nevű játékfejlesztő cég a választás után alig egy héttel előállt a Super Obama Worlddel. A program egy régi klasszikus, a Super Mario World egy feldolgozása, csak ebben a játékban…..
Flash_scaevola 2008.11.12 14:38:07
Egyre több hasonló levelet kapunk: az adóhivatal félrekönyvel valami nem egetverő tételt, elismeri, elnézést kér, majd postafordultával jól megbünteti miatta az ártatlan áldozatot pár ezresre. Kinek áll ez érdekében? A levélírókkal ellentétben én nem hiszem, hogy ilyen…..
PierP kolléga (azért írom, hogy kolléga, mert ha jól sejtem a polgári nevéből, egy időben együtt dolgoztunk a PC Gurunál) küldte be a Something Amiss sorozatot, ami egy príma kalandjáték-trilógia, amiben egy emlékezetkieséses lány rakja össze, mi történt vele. Kaptunk leírást…..
Flash_scaevola 2008.10.28 13:05:38
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Ilyen még nem volt és talán sosem lesz a Szálka történetében: nyílt pártpolitikai vallomást teszünk. A Szálka teljes szívvel, lélekkel és lucskos boxeralsóval Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet támogatja az amerikai elnökválasztáson, vagyis, csomagkapcsolás révén a…..
Flash_scaevola 2008.09.11 15:08:58
Kezdjük a hetet az Evito Ball című ügyességi cuccal, amivel akár a reggeli kávét is ki lehet váltani, annyira szemétparaszt. Nyolcvan pályán kell végiggörgetnünk egy golyót, felszedni színes bogyókat, aztán eljutni a kijáratig, miközben agyafúrtnál agyafúrtabb fegyverek…..