Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucatnev

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
Hát komolyan, már ennyivel be lehet kerülni az MTI-hírfolyamba? A világ bármelyik négyzetkilométerén ennél többen szívnak be egyszerre, csak ott nem készülnek ilyen fotók:A legalizációért tüntető több mint 200 fiatalt nem bombázták le az amerikaiak és a helyi rendőrök sem…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
tucatnev 2010.08.24 15:18:00
Négy észak-koreai és pár tízezer szurkoló tűnt el hirtelen a focivárosból. Hesna és Vizi nyomozásba kezd, Ákos az üres médiaközpontban randalírozik...
tucatnev 2010.06.19 17:19:52
Kínos, nem kínos, a Homár nyeles szemén valódi könnycseppek csillogtak, mire végignézte a fenti videót. Mire gondolna bárki, ha csak annyit hallana, hogy egy nagy csapat utas tervez valamit egy BKV-sofőrrel? Erőszakra valószínűleg, mi másra. Egy koppenhágai busz törzsutasainak…..
A butaságot úgy látszik lehetetlen megállítani. A köcsög háborúsbűnös nyuggerek Floridában egyhangúan megszavazták, hogy headshopokban ne lehessen bongokat és vizipipákat árulni. Egy év börtönnel sújtják ezután a boltot, ahol vagy nem a bevétel legalább 75%-a dohányból van…..
"Ő a mi Garfiledunk. Nálunk született, anyukája félperzsa. Az első oltásánál az állatorvos döbbenten nézte mennyire hájas és nagyobb a tesóinál. Nos a hasát azóta is szereti, de sokat játszik, így már nem látszik annyira rajta" - írta Dóra...
A lemilblog birtokába került exkluzív dokumentum tanúsága szerint a pártállam vergődésének utolsó perceiben is születtek olyan, büntetőjogilag is értékelhető előterjesztések, amelyek a Btk. módosítását, korszerűsítését tűzték ki célul. Sajnálatos (?) módon a…..
sajnálom a nagy csendet. képtelen voltam. képesség és gyakoribb frissítgetés most itt.sok volt mostanában a konkrét dolog, ha kicsit jobban kitapogattam a végtelent, akkor jövök...
tucatnev 2010.03.30 19:46:11
cicabetti Majd a cukor 2010.03.30 01:04:26
Masszív BN-after depresszióm van, ez már biztos, ami társul egy helyes kis tavaszi fáradtsággal meg egy csipetnyi szerelmi bánattal. Ó igen, óriási a hangulat. A kislány anyukája egyébként tök rendes, megkérdezte hogy vagyok, én meg mondtam, hogy tele vagyok rossz gondolatokkal meg…..
tucatnev 2010.03.30 19:37:53
"A beküldött videoval egy tévhitet szeretnék megcáfolni. Köztudatban van ugyanis, hogy a láma mint olyan meglehetősen bugyuta állat, használjuk is valakire, hogy "olyan láma", nem épen értelmi képességeit magasztalva. Ez azonban nem így van. Élő bizonyíték erre a…..
Johnny Stecchino, alias Benigni emlékezetes jelenete viccesnek vicces volt, de most már tudjuk, hogy a valóságnak is megfelelt. A jelenetben a képviselő úr bemeséli rokonának (Benigininek), hogy a gyógyszer, vagyis a finom fehér por bevételére minden nap bizony szükség van -…..
A szólásszabadságot veszélyezteti szerintünk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak (NFH) az a döntése, amely a cigi.blog.hu képi tartalmát gazdasági reklámnak minősítette, és a blogot üzemeltető IndaLabs Informatikai Zrt.-t a tartalom eltávolítására kötelezte. Az előzmény,…..
cicabetti A pinázós informatikus 2010.01.19 03:40:00
Ja, meg hazajött pár órája Ildikó, és mondta, hogy volt a buliban egy dagadt informatikus csávó, aki szerint a nők azért vannak, hogy 36 fokos hőmérsékleten tartsák a pinát, és hogy egész jó az evolúciós szintjük, mert képesek voltak a pina köré szőni a testüket.Ez a…..
tucatnev 2010.01.21 00:15:53
Újabb sütemény, amely kiérdemelte az "ez olyan, mint a bolti" dicséretet. A shortbread se nem rövid, se nem kenyér, nevét morzsalékosságáról kapta, amelyben nem kis szerepet játszik a viszonylag nagy mennyiségű zsiradék. Egy ideje már sejtettem, hogy az igazán porhanyós…..
Az idei év első lemiles közvéleménykutatásán (amelyen a Lemilközösség regisztrált tagjai vehettek részt) mai posztunk főszereplője toronymagasan végzett az élen, megelőzve három másik versenytársat. A név minden magyar irodalomkedvelőnek és Rejtő-rajongónak ismerős lehet. Ki ne tudná, hogy az igazi…..
"Szeretném elküldeni 13 éves Borisz kutyám képeit.Idős kora ellenére gyakran megkérdezik: 'Kölyök kutya még?' Husky létére nagyon engedelmes, szabadon sétáltatható: járda szélén, kereszteződés előtt mindig megvár, zebrán együtt megyünk át, ha nincs járda, megtanulta,…..
tucatnev 2010.01.03 16:59:07
December 18-án 5-2-re verte a Buffalo a Torontót, a második hazai gólt Toni Lydman szerezte. A jegyzőkönyvből ennél több nem derül ki, de nem akármilyen találatot hozott össze a Sabres finn védője. Lydman a vonaltól előre emelte a korongot, amely elszállt volna a kapu mellett. Vesa…..
tucatnev 2009.12.21 18:38:23
@a. Bárd: nagyon szép "ismétlés".
cicabetti a kisgyerek örömei 2009.12.16 14:18:00
Ma voltam egy dizájnboltban, ahol méregdrágán árulják a retro kütyüket, amivel a lakásunk még mindig tele van: kutyás persely, aminek a nyelvére teszed a huszast, kicsit megpöckölöd, az meg jó hangosan benyeli, Rubik-kocka, fehér torony alakú játék színes gömbökkel, amit…..
tucatnev 2009.12.17 22:42:15
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Tisztelt Szerkesztőség!   A velem történt igazságtalanság sajnos büntetlenül maradt, ezért írom le most, hogy mások is okuljanak belőle.    3 és fél évet dolgoztam egy informatikai vállalatnál. Jó…..
A következő összeállításban összegyűjtöttük a világ talán 10 legfurább nevű sörét. Egy kis tükörfordítással, és egy kis magyarázattal, valamint képekkel fűszerezve tálaljuk nektek. Jó sörakozást!:-)…..
Tucatnev megtalálta az elveszett piros-fekete zoknimat a mosógép tetején, így mosóporosan bár, de visszakerült hozzám Ő. Szeretném megkérni a tengeri sünöket, hogy holnapra legyen itt Papucs is, akit 2007 júliusában egy nehéz éjszakán láttunk nem láttunk utoljára a horvát…..
tucatnev 2009.11.30 14:29:07
cicabetti stroomájk 2009.11.26 18:18:41
Óriási csámcsogások közepette májkrémet fogyasztok stroopwafellel, és azon siránkozom, hogy elveszett a kedvenc piros-fekete csíkos zoknim egyik fele. Egyelőre elképzelhetőnek tartom, hogy keresek neki egy új feleséget vagy akkor hordom, mikor csak az egyik lábam fázik!..
tucatnev 2009.11.30 00:33:11