Regisztráció Blogot indítok
Adatok
registraal

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hitted volna, hogy az USA-ban a Bing részesedése már 33%? Hát mi sem, pedig a Microsoft friss adatai szerint így van. Van magyarázatunk is a dologra, bár kicsit csavaros...
Nemrég egy érdekes fotósorozat tűnt fel a kínai közösségi oldalakon. Kínai szénbányászok Huaibei városból, Anhui tartományban közvetlenül az éjszakai műszak után, bányászfelszerelésben, izzadtan, koszosan leültek fényképet készíteni feleségeikkel. Majd lefürödtek, átöltöztek és ismét csináltak egy…..
Srácok, az van hogy nagyon kikészített már a Win10. Eleve nekem csak egy 2 GB RAM-ot tartalmazó Acer laptopom van, és ehhez alapból hozzá volt a 8.1-es 64 bites Windows. Első bekapcsolás felemésztett vagy 5 percet mire minden rendesen felállt. Aztán mire épp kezdtem megszokni a csempés kinézetet meg…..
registraal 2016.03.29 14:20:30
@tomi52: nem erzem magam sertve, a velemenyem masra iranyul. Nem azt allitom, hogy nincs letjogosultsaga a linuxnak, van. Jo lenne ha elterjedtebb lenne, de elsosorban, ha lenne ra megfelelo szoftver kinalat, nem csak "kistesok", utanzatok. Nekem ez az ami miatt nem alternativa. Fotozok, grafikus kiadvanyokat szerkesztek, 3d-ben tervezek Solidworkson. Es szabadidoben neha jatszok is. Nem mindenki teszi ugyanezt, nem is errol irtam. Amit allitok, az az, hogy a windows alapbol tamogatja ezeket a lehetosegeket. Ugyanazokkal az alap szoftverekkel (bongeszes, video nezes, stb) ami miatt a linux "ajanlott". Ahogyan masok is emlitettek mar, sokszor lehet belefutni a kompatibilitiasi kenyelmetlensegekbe, ezt nem lehet egyszeruen fenntartani, sok odafigyelest igenyel. Ha a Linux mellett ervel valaki, legyen targyilagos, es irja le miert vagy milyen esetekben NEM erdemes valtani.
registraal 2016.03.29 14:41:21
@SaGa: Ki vagyon fizetve, ne aggodj miatta :) Ugyanazt mar tobbszorosen vissza is hoztak.. A Free szoftok nem tartalmaznak minden funkciot, tamogatast. Sokkal tovabb tart veluk dolgozni. Marpedig, ha munkarol van szo, akkor sokszor az ido tenyleg penz :)
registraal 2016.03.29 14:54:57
@SaGa: Amire gondoltam, hogy a Windows mint keret rendszer tamogatja a hozzavalo szoftverek telepiteset. Emulalas nelkul. Mint irtam, jo lenne, ha lenne ezekre a szoftverekre is 100 % kompatibilis megoldas, akkor en sem fizetnek azert amiert nem muszaly, es szivesen valtanek. De barmikor vissza-vissza neztem a linux ajanlatokra, nem sikerult ezeket megoldanom.
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
registraal 2014.08.12 18:32:10
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem volt Kossuth dijjuk, ugyhogy nem kerultek volna be a hirekbe. Kispalyasok ok...
B-oldal Ákos, a zeneőrült 2014.08.04 13:24:35
Az Akvárium Klubban találkoztunk Ákossal, azzal a céllal, hogy megtudjuk, neki hogyan kapcsolódnak különböző zenékhez egyes emlékek, melyek azok a dalok, amelyekről beugrik egy-egy korszak, élmény, van-e olyan zene, amit évekig keresett azt követően, hogy először hallotta. Még júliusban írtunk…..
Az ügyintézés gondolatától egy Magyarországon szocializálódott ember általában rögtön lábrázást kap, sőt, így van ez a világ legnagyobb részén. Az egyik kivétel Svédország, ahol kicsit másként mennek a dolgok, derül ki Bandi Republic mai történetéből. Szombaton…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
registraal 2013.08.20 01:30:51
@Viktus: Mindig ez nem kolbaszbol van a kerites duma... Eleg ha nincs szogesdrotbol... !!!!
Ahogy megszokhattátok igyekszünk bemutatni a legnagyobb technikai vívmányok között a legnagyobb lehúzásokat is. Volt már itt török, kizárólag egy LED lámpát tartalmazó iPhone, nem működő WiFi-vel ellátott utángyártott Galaxy S3 és az ember azt hinné, hogy ezeken nincs túl…..
registraal 2013.08.20 00:17:37
Számos klinikai bocsátja a leendő szülők rendelkezésére az ultrahangos letapogatás képeit. Az egészségügyi mérnöki tevékenységet folytató tokiói Fasotec és a Hiroo Ladies klinika viszont teljesen új szolgáltatást nyújt: a terhesség alatt 3D modellt készítenek a has…..
registraal 2013.07.19 11:41:54
Jelképpornó Majtényban, szlovák huszár, magyar magyar huszár, szlovák zászló, magyar zászló, szlovák koszorú, magyar koszorú, négynyelvű sírfelirat, mindenki megnyugodhat. Reméljük a főszereplő is: örök nyugalomra helyezték Szlovákiában Škultétyt. 182 évvel halála…..
registraal 2013.06.29 23:47:37
Radikális Femen aktivisták támadtak rá a tunéziai miniszterelnök, Ali Larayedh autójára kedden Brüsszelben. A négy aktivista fedetlen keblekkel vezette rá magát az autóra, de a biztonsági erők gyorsan leszerelték a lányokat.   Az akció egy újabb tiltakozás volt a csoport…..
Húszévesen nem értettem az ötven felé járó vénembereket, miért ódzkodnak a baszástól.Konkrétan: idősebb kollégámnak szívességet kellett kérni az irattáros nőtől és sóhajtozott, hogy "na megint meg kell érte dugnom".Én akkoriban nagyon örültem a szex mindenféle…..
registraal 2012.09.15 22:40:55
Elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen harcolnom érte, és ne kelljen megvédenem senkitől. Az iszlám rákfene és pont – nyilakozta ma muzulmánokat tudatosan provokáló film rendezője, aki nagy bátran még a nevét is titkolja, s aki sajnálja ugyan, hogy ekkora felfordulás lett az…..
registraal 2012.09.13 22:16:10
@mahet: Igy latom en is.

"Add meg a császárnak, ami a császáré, Istennek pedig ami az Istené"

Ezt ma ugy kellene ertelmezni, hogy emberi jogok, vallasi jogok. Egymassal megferve. Alapvetoen az emberi jogok javara, abbol kiindulva.
registraal 2012.09.13 23:34:00
@mopac: amirol te irsz az szamomra egy picit szelre huzodo problemak, szelsoseges esetek iranyaba huz. Persze a konkret peldak azok mindig ilyenek.

nem ismerem egyik dolognak sem a hatteret, es szemely szerint en nem tudom elfogadni semmilyen oldaltol sem az esszerutlen vagy fanatikus gondolatokat. sem muszlim, sem kereszteny vagy aztan tenyleg lehet barmilyen mas vallas vagy felekezet.

Alapjaban hiszek Istenben, hiszek a teremtesben, de nem ugy ahogy a "konyvek" irjak. Ugyanakkor hiszek az evolucioban is, tartvan azt, hogy az evolucio maga a teremtes. A 6 nap az 6 milliard ev, vagy hat szakasz. Ember nem erheti fel isten gondolkodasat, hogyan erthetnenk meg mi az o karatat vagy gondolatat. Ezert van az, hogy amit a konyvekben olvashatunk az az ember altal HIbasan forditott "szoveg"

Na de ez tenyleg szubjektiv, errol most tenyleg ne vitatkozzunk, meg akkor sem, ha nagyon is tetszik ahogyan most itt a resztvevok megosztjak a gondolataiokat.

Amit ebbol ki akartam hozni az az, hogy alapjaban az Emberben van a hiba. Abban, hogy a vallast sajat celra is lehet forditani. Adomanyokat lehet vele gyujteni, be lehet olvasztani a politikaba, lehet vele minden fele csoportot uldozni vag eppen felkarolni masok karara.

Magyar egyhazi peldakat is hozhatnek, beiskolazasi problemakat, ahogyan azt mar elottem megtettek.

Visszaterve a kiindulo pontra, mindaddig tudom meghallgatni barki velemenyet amig az velemeny, nem pedig gyalazas, sertegetes. Ha "anyuztak" az altalanosban, akkor mindig volt verekedes. Mindig. Itt pedig most az a baj, hogy nem kicsit "anyuztak" es ez az amugyis labilis tarsadalomba tuzet es olajat ontott.

A sajat problemaik is megolok, megfojtjak oket, nem volt erre semmi szukseg. Nem bizonyitott semit es nem gondolkodtatott el egy fel pillanatra sem. Csupan duhot es megbotrankoztatast valtott ki. Mashol pedig eroszakot.

Volt egy film nemreg, egy vallaltan Zsido kozeleti sereplo forgatta, megrancigalva a 3 vallas alapjait. Senki sem bantotta. El akartak nehanyan zavarni mert ismertek a celjait de vegighallgattak, beszelgettek vele. Erveltek es normalisan ertekeztek. (nem just eszembe a "dokumentum"film cime, pedig meg van valahol)

Amit most lehet latni, annak semmi koze a velemeny szabadsagahoz. az feler egy haduzenettel. Sajnos epp annak is nezik.
IDDQD Heti retro: Wolfenstein 3D 2012.05.25 15:00:00
Tudom, hogy a rovatban az UFO következne (készül is nagy erőkkel), de beelőz a Wolfenstein 3D, mert a drága májusban (egész pontosan ötödikén) volt húszéves. Döbbenetes, hogy szalad az idő, eliramlik az élet - mintha tegnap lett volna, amikor Krisz barátommal rácsodálkoztunk a…..
Subba Papa boxolgat 2011.08.15 14:33:00
A Nándor Vilma Aladár feliratú versenyző, és kistestvére, mint narrátor!..
registraal 2011.08.16 07:47:43
@gumo nonez: Esküszöm épp ez jutott eszembe :-) És mekkora arca volt előtte??? Ha akkor, ott megmutatja hogy nem csak a szája jár, akkor azt mondanám, hiteles, de így.. Lol...
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
registraal 2011.08.12 14:15:00
@registraal: 10 perc... bocsi
Zseniális, hogy mennyire hülye Magyarországon a szélsőjobb tábora. Szórakoztató olvasni a magyar nacionalisták reakcióit a norvégiai szélsőjobbos merénylővel kapcsolatban. Talán maguk is elhiszik, hogy nem egy nacionalista, rasszista tömeggyilkossal van dolguk? Már a…..
registraal 2011.07.25 19:25:32
A Motorola nagyot szeretne dobni a második generációs tabletjével, a Xoom 2-vel. Legalábbis a hírek szerint ez lesz az első Ice Cream Sandwichet, az Android következő verzióját futtató tablet. Ez eddig oké, valakinek az elsőnek kell lennie és már a Honeycombnál is az elsők között…..
registraal 2011.07.15 19:36:10
@Goompah: Nem, rosszul tudod. A tejszín hab: Milk colour foam.... :-)
Nevetni ér, megsértődni nem :)Freemailes az elsődleges email címed.A profilképeiden rendre kacsafejet (duck face-t) vágsz.Közös Facebook profilod van a pasiddal.Arra használod a Twittert, hogy félig rejtett és passzív agresszív üzeneteket küldj az exednek.Egy hónapja nem posztoltál…..
Mi sem bizonyítja jobban az Android fejlődését és létjogosultságát, hogy az egyik hatalmas üzletlánc (Tesco) Androidos GPS-en alapuló appot tesztel egyik londoni üzletében.Az app lényege, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhassunk mindent az üzletben, amire csak szükségünk…..
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..