Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p4rtyboY92

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik YourLook rovatunk, melyben ezúttal a Ricsi nevű olvasónk által beküldött két összeállítást mutatjuk be. Ha Ti is szeretnétek megmutatni kedvenc összeállításotokat, ruhátokat, kiegészítőtöket (stb.), akkor ne habozzatok, küldjetek fotókat a hestyle@gmail.com e-mail…..
Május 21-én, szombaton Közép-Európa legnagyobb szabadtéri divatbemutatójának helyszínévé válik a budapesti Gödör. A Follow Me rendezvény divatbemutatójának főszereplői azok a budapesti srácok és lányok lesznek, akiket a bloggerekből álló zsűri a 100 legstílusosabb ember…..
p4rtyboY92 2011.05.22 10:25:01
Nézzünk egy kis összeállítást, hogy milyen cipőket és táskákat kínál a D&G Cruise kollekciója 2011 tavaszára és nyarára. Vidám, élénk színek és minták jellemzik leginkább a kiegészítőket, a cipők közül nekem nem igazán tetszik egyik sem, talán az első kettő, a…..
p4rtyboY92 2010.12.17 16:07:26
Mai kedvencünk egy (még) nem túl ismert ausztrál márka, a Song for the Mute 2011-es őszi/téli kollekciója és az azt bemutató kampányfotók. A kreatív duó, Melvin Tanaya és Lyna Ty által tervezett kollekció a Milieu nevet viseli, a ruhák készítésénél többféle gyapjút,…..
Íme egy kis betekintés a Givenchy jövő évi, 2011-es tavaszi/nyári cipő kínálatába, melyben a leopárdmintától a csillagokig, elég sok érdekes megoldás mutatkozik Nekem igazából egyik sem nyerte el annyira a tetszésemet, a leopárdmintás cipő engem leginkább a Louboutin féle…..