Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b4ndee

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Há' szabad ilyet? 2014.07.29 09:11:22
A homályos fejű férfi kihasználva a Blaha hajnali gyér forgalmát, a Rákóczi út - Osvát utca kereszteződésben dzsengázott a perceken át a zsömlésládákkal. Annyira keresett valamit, hogy szarta telibe, hogy rossz helyen parkolászik ..
Subba Fail-óra 2013.12.25 16:54:00
Végig fogod nézni, juhú. ..
b4ndee 2013.12.26 21:52:12
Subba Hallatlan 2013.09.13 13:05:00
Az ember fia születésekor 20 Hz és 20kHz közötti frekvenciatartományban hall. Ahogy öregszik úgy szűkül a két határ. A zajos környezet, meg a bulikban a hangfal előtt lötyögés a felelős, ha a füledben lévő csontocskák olyan szinten sérültek, hogy ma már nem hallasz mindent…..
Ismét egy visszatérő, aki rendszerét mobilstílusúvá varázsolta a neten talált stílusok segítségével. Szó mi szó, kissé érdekes összhatású egy számítógépen. Ha a zöld egy picivel sötétebb árnyalatú, már-már egységesnek is tűnne:)Hiho!Küldtem már párat, össze is…..
b4ndee 2010.10.04 09:46:27
Windows 7, minimálban. Most így hirtelen nem tudom, hogy melyik lehet a korábbi poszt, na de mindegy. Tetszetős, tényleg. Hiho!Régen küldtem már képet, azóta ráadásul az OS is frissült, gondoltam megosztom.Nagyjából tizenkettő egytucat minimál win7, semmi egyéni, kizárólag…..
Jaja, törzskommentelőnk a képmentes időkre való tekintettel immáron hetedszer is küldött annyira nem változó asztaláról egy képecskét. Úgy összelökte, hogy látszódjon abban zenei ízlés, böngésző stílus, asztalocska, meg menük és bigyók tömkelege :)hi!hogy szöveget…..
b4ndee 2010.01.14 12:47:38
Nekem nem tűnik ismerősnek az asztal, vagy a beküldő "személyisége", ezért megkockáztatom, hogy első képe itt a blogon. A Samurize programot egy csinosabb tvújságnak használva ikonmentes asztalt készített a már jól ismert fa deszkapadló háttérkép elé. Zenét is…..
Ikonmentes asztal gyakori beküldőnk gépéről, eléggé pure, de egész jó :) Többet most nem írok, rohamléptekkel állítom be a posztot.....
Régi bloggertársunk, mnmlst újra életjelet adott magáról, rittyentett egy kis szöveget mellé újratelepített rendszere kicsinosításáról. Szó mi szó, igazán hozzád illő, jól összerakott kis desktop.HelóEzer+1éve :DAzügyben írok, hogy a héten újra raktam a gépemet és kicsit…..
Nem nagyon tudok mit mondani erről az asztalról, a kép magáért beszél :) Szerintem én ilyen káoszban nem nagyon tudnék dolgozni. Torrent fájlok az asztalon. Tényleg kell az neked oda? Végignézegettem az ikonokat, hogy esetleg rólad tudjak szólni egy pár szót, de olyan nagyon…..
Törzskommentelőnk újra küldött képet, ezzel nyitjuk a többnapos offline után a képáradatot. Kellően nagy, és oltári:) BTW, milyen oprendszer? Azért nem adok ötöst, mert az ultrakomoly desktopra tartogatom... ellenben tudtátok skacok, hogy lehet hozzáadni nem csak .5…..
b4ndee 2009.10.25 15:12:08
Sokat nem tudok erről íni, nyugis japán stílusú háttérkép. Az asztal ikonmentes, csak fent a dock van. Ikonok felül elég extrák, az nem igazán minimal, ahogy az egér mutatója sem  :) Amúgy ezt a mutatót (van erre jobb szó? magyar windows így nevezi, onnan lestem), láttuk már…..
Csak a zene, csak az kell neki...:) A háttérkép jó, én szeretem a jól megalkotott montázsgrafikákat, vagy mi a szösz is ez. Azért a bal oldalon látható tv-műsor már-már eltűnik a fehér betűkkel, hirtelen el se tudtam olvasni, mi az...
b4ndee 2009.10.16 10:51:23
B4ndee asztala egész frankón néz ki. Első ránézésre azt hittem, hogy egy linux, de aztán jobban átnézve valószínűleg egy vista lesz ez. Színek jól harmonizálnak, jó ez a neon zöld, hogy picit feldobja az egészet. Sokszor láttuk már ezeket a fajta ikonokat a dokkon, de továbbra…..
Most egy vasárnap délutáni poszt, dokkal, időjárással, rainmeterrel, robbanással. Két kép, a dokk működését szemléltetendő.Sziasztok!Nem olyan rég találtam rá a blogra, ez pedig az első, általam összeállított desktop. Mindent a neten vadásztam össze hozzá, nem saját…..
Korábbi gadgetes beküldőnk immáron nem ömlesztve, hanem hétköznapi formájában mutatja meg asztalát, és előre megadja az érdeklődőknek a háttérkép elérhetőségét is, köszi.Nos az előbbi kép (http://asztal.blog.hu/2009/09/11/all_in_14) nem igazán fedte a valóságot :D…..
Na ez az ami nagyon nem az én világom. :) Se az ufo, se a piramisok :)Meg valahogy nekem az egész olyan túl harsány. Ikonok nem látszanak teljesen, úgyhogy mindent nem tudtam azonosítani, de itt is akad pár játék, pl. GTA-k és CS.hello tetszik a blogod nagyon én is kedvet kaptam…..
Egy újabb Windows7 következik, amiről sokat nem tudok beszélni, viszon a háttér számomra igazán kellemes zenei ízlést tükröz Betti asztalán. Meg hogy valószínűleg egy messzire elszakadt hazánkifa(lánya) asztalával állunk szembe, vagy csak valami miatt nagyon érdekli az angol…..
Nos, itt egy kép, ami immáron harmadikra kerül ki, de úgy, hogy hármat is küldött, de pofátlanul még mindig nem raktuk ki szeptember 10. óta, meg amúgy is. Nyugi, van aki várt már 1 hónapot is :) Ja, tovább után lesz a másik kettő korábbi kép.   Az első beküldött…..
Nah egy újabb Windows 7-ünk van. Kezd egyre szaporodni. Már nekem is tervben van hogy ki kéne próbálni. Majd idővel. Ezen az asztalon már majdnem sikerült teljesen elérni a fekete-fehéret, csak azaz MSN ikon ne lenne a jobb alsó saroban :) Amúgy bejön az összhatás, nekem a háttér…..
Azért érdekes egy háttérkép (vagyis amit "reklámoz") egy ilyen klasszikus témával kombinálva. Most erről az ikontalan asztalról mégis mit mondjunk, véleményezzünk? Mondjuk a korábbi asztalodon meg volt bőven ikon :)..
Ez a desktop, azért eléggé árulkodik a beküldőjéről. A háttérben lévő logo és fönt a felhasználói fiókot mutató ikon az apa felirat mellett (apa? tényleg apuka vagy?) eléggé hasonlónak tűnik, ám sajnos nekem nem sikerült értelmeznem. Valaki esetleg? Látom a foci…..
b4ndee 2009.07.04 19:12:42