Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jós Hangelos Rolandos

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angyalok és Démonok,Gonosz emberek és a jók, háborúja A Sátán szolgái itt vannak,Az Ördögnek eladnak;A lelkedet adják, mint árut a piacon,Olcsón adod nekik, de nagyon! A boszorkányok múltja a tűzben égett,De nem ért véget;Erőt merítve újra itt vannak,Hazudnak és elkapnak! Ha mindenkinek lenne…..
Háború van a Földön, a világon, és a túlvilágon.Mint ahogy a Földön harcolnak az anyagi javakért, úgy a túlvilágon harcolnak a lelkekért!A háborúban nem a jó győz, hanem az erősebb és az okosabb,Az igazság oldala nem azé, aki hangosabb! A hittel ne várd a csodát, hanem tegyél,Csak a gyenge és a…..
Hiszek Jézusban és kérem,Adjon hatalmat Földön és Égen.Ne adjon irgalmat a Gonosznak,Parancsoljak Angyaloknak és Démonoknak,És elhozom a büntetést a Gonosznak! Isten felhatalmazását fogadom,Átkot és Halált hozok, de a jó oldalon!Ha a Gonosz emberek előbb halnak,A Föld tisztul, és a jók…..
 A speciális átkok körébe tartozik és az energiamérés nem biztos hogy kimutatja. Tipikus eset mikor álmában éjjel kísértik és az illető személy ugyanarról az elhunytról álmodik, beszélget vele, szinte minden éjjel. Mivel a szellem alkalmanként jelenik meg, ezért lehetséges hogy az energiamérések…..
Speciális átok: az angyal energiája kettes – szerződés az Ördöggel! Ilyen esetben az illető személy őrangyala Börtönben van – szerződést kötöttek a Sátánnal, bár inkább azokkal a démonokkal, akiket a fekete-mágia során megidéztek. Ilyen eset a fekete esküvő, mikor meg akarnak szerezni egy személyt…..
Az Ördögűzés, pontosabban Démonűzés valósága napjainkban. Ingával nézem a szellemek energiáit: angyalokét és a rossz szellemekét. Utóbbi esetben ha az illető személyen van rossz szellem, akkor rontás, ha a testében van: akkor megszállás. Ha van gonosz szellem a testében, akkor értelemszerűen nincsen…..
Speciális átok: az angyal energiája egyes. Ilyen esetben az illető személy őrangyalát Démonok tartják fogva a temetőben. Viszont nem biztos hogy elátkozás következménye, mint ahogy rákérdeztem és tényleg az illető személy személyes tárgyat tett az elhunyt koporsójába, pontosabban a ruhájába…..
Jós Hangelos: Gondolatok a túlvilágról. Mint versemben írtam, a túlvilágon is harc folyik, csak nem az anyagi javakért, hanem a lelkekért. Amit leírok az a saját tapasztalatom és teóriám és mindenképpen érdekes lesz, és sok esetben talán megdöbbentő. Először szögezzük le hogy ki kerül a…..
ÁSZF: www.aszf.hangelos.hu Weboldal: www.angyalokkal.hu YouTube videók: www.gonosz.hu Keressetek Facebookon: www.hangelos.hu Jós Hangelos Szeretnéd megtudni, mik várnak rád az életben? van-e egy védőangyalod, aki vigyáz rád? Engedd, hogy megosszam veled jóslásom és a mágia erejét! Én vagyok…..
Jós Hangelos Rolandos jóslataim 2023.05.23 14:16:29
    2023. június 21. Lezuhant egy magyar helikopter Horvátországban - egy napot tévedtem, meg kicsit pontatlnab volt a jóslathttps://444.hu/2023/06/21/lezuhant-egy-magyar-katonai-helikopter-horvatorszagban  2023. június.28 Lemond Varga Judit - egy napot…..
Jós Hangelos Rolandos angyalmágia 2023.05.23 13:09:27
Angyalmágia   Három kérés a hétből Az angyalmgia mellé választható ezüstözött medált küldök..
Saját fejlesztésű 10x10 ingatáblán "mérek" spirituális energiákat ingával - ez alapján határolok be átkot: gonosz szellem az illetőn (2. kvantumszint), van-e őrangyala (4. kvantumszint), szerelemi mágiákat is mutat (7. kvantumszint -negatív érzelmek, 8. kvantumszint - pozitív érzelmek).Hármas…..
Jós Hangelos Rolandos jóslás 2023.05.23 11:47:26
Saját fejlesztésű ingatáblákkal és Tarot-kártyával jósolok - ingával választom ki a kártyalapokat.    ..