Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bugreport

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
X. érthetően ki van borulva, mert napokig azért nem juthatott hozzá a külföldről rendelt csomagjához, mert a lerohadt a vámosok számítógépes rendszere. A Naiv Ügyfelet az készített ki különösen, hogy az ügyintéző abszolúte terméstes hangon közölte, hogy volt már emiatt…..
Bugreport 2009.05.29 20:14:59
@Tshu-hash: Szerintem meg ne szokjon hozzá. Én is most adtam ki horror összeget valamire amit itt nem lehet beszerezni. És elvárom, hogy időben megkapjam. A vám mint ahogy nevében is benne van, hivatali szerv, de mivel szolgáltatást nyújt (az államnak) az államot pedig az állampolgárok alkotják, így kissé k*rva anyját a balfarkaknak odabent. (Különben lekopogjam, nekem még nem késett egy csomagom sem)
Bugreport 2009.05.31 22:54:42
@Smartass: Te bizonyára egy real bör szivar szopogató vagy. Egészségedre koma! ui: Elsőzni régi hagyomány... És mond a tiédnek, hogyn em adott múltkor vissza ;-)
"Éppen a fejemre akartam húzni a zacskót, amiben a bátyám öltönyét kiszállították, amikor egy feliratra lettem figyelmes a  nejlonszatyor oldalán: Fejre húzva fulladást okozhat!  Köszönöm, RC, megmentették az életemet!" - mondja Marc.Drága olvasó,képzelje…..
Bugreport 2009.05.27 07:58:32
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: kérdezd meg a gyereked ;-)
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
Erről nekem még mindig az jut eszembe, hogy:"Egy kokapepszit. Verseny elott nem iszok" - motyogta a pultoscsajnak egy reménytelenül lepukkant, az órák óta tartó absztinenciától véreres szemu horgász. A büfében a versenybírón, az absztinensen és rajtunk kívül egyetlen…..
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
Úgy lászik, az olvasók ihletet kaptak az Index 10 éves születésnapi blogjától, pontosabban a legjobb olvasói leveleket bemutató sorozattól, mert szerdán délután a következő csodás üzenet érkezett a Homár postaládájába. A cc-zettek között volt a Bartók rádió is, olvasónk…..
Márti tudatos vásárló, keresi az akciós termékeket és mindent meg is tesz azért, hogy kedvezményesen vásárolhasson. Azonban a szolnoki Tescohoz hiába ment nyitásra az akciós újságban hirdetett fagyiért, majd hiába ment vissza délután és másnap, a fagyi nem hogy elfogyott, de…..
Bugreport 2009.05.18 11:14:23
@Secnir: Bezony bezony! Ott a pont! És még finomak is. És nem kell aggódni kedves fillérbaszó asszonyságnak sem, hiszen ugyanúgy beleköpnek abba is a román vendégmunkások.
Bande' a múltkori, felségjelzés nélküli ál-Traubisodán fellelkesülve újabb gyanús terméket fotózott nekünk. Ezen már van címke, amin ezer utalás található a régi Traubira, az álangol szlogentől az "eredeti" bélyegig, van itt minden, vicces módon kivéve a Traubi…..
Bugreport 2009.05.13 23:55:30
@i hate the police: "elvtársammá" fogadlak ünnepélyesen :)
Bugreport 2009.05.15 07:04:42
@staropramen: figyelj már bölcs Salamon. Igyál gagyit, fossál tőle vért, és utána mondjad, hogy antiszemiták a láthatáron. Gondolod olyan nagy odafigyeléssel készül mint az eredeti ami tradicionális receptúra alapján? Én nem sok jót nézek ki olyanból ami valaminek az utánzata.
Bugreport 2009.05.15 07:06:41
Rita azt gondolta, az online vásárlás már a Pannon GSM-nél is gond szerint működik, de úgy tűnik nem volt szerencséje. Hetekig hiába várt a kifizetett telefonjára, mostanra pedig már törölték is a megrendelését. Március 31-én Bónusz Program keretében rendeltem a Pannon…..
Bugreport 2009.05.13 13:40:21
@Kitalátor feljegyzete: olyat már én is kaptam, mellé egy 60 perces kreditet
Bugreport 2009.05.13 13:41:33
@Smacika - Bográtsch Zéerté.: nem is akarok az lenni, csak még arra a telefonra is kaptam ajándék zsetont. (nem a cég nevén van) csak egy okosság, hogy a hétvége hétvége maradjon és ne cseszegessenek :)
A képen látható Ellen-haj söprűt csodahengerként ismertük és használtuk, de mostantól máshogy lesz, köszönhetően Tibornak. A Jó érzést mondjuk nem értjük, lehet hogy rosszul használtuk eddig? Párom ma elment bevásárolni és a mellékelt képen látható csodát sikerült…..
Bugreport 2009.05.08 17:23:01
@staropramen: 2009.05.08. 11:56:00

Te biztos nagyon okos vagy... És még sok mindent kaptál a törzskönyvedhez khm khm akarom mondani a születési anyakönyvedhez.
Péter szerint nem csak a CIB Bank kapott léket, már a Budapest Bankból is szivárog a pénz elfele. Legalábbis a bank azzal magyarázta 15 ezer forintja eltűnését, hogy "a nyitó- és záróegyenlegek közötti különbségek az árfolyam változásnak köszönhetőek": Nem olyan…..
Bugreport 2009.04.25 23:27:14
@Megdobbent: szívesen :) Ne lottóz :P
Géza majd felrobbant, amikor meglátta, hogy a X. kerületi közterületesek beálltak a tilos helyre, majd megbüntették azokat, akik ugyanezt csinálták. Köznapi szemétkedés alant, úgy látszik mostanában megint forró téma a parkolás. A budapesti közlekedés tarthatatlanul rossz, a…..
Megrázó backdoor kommunikációs üzenetet fotózott nekünk Z., majd olyan szöveget csatolt mellé, amit a kép láttán bárki kitalálna, aki látott már életében rendszergazdát: A csatolt képen (gondolom nem meglepő módon) egy cég informatikai részlegének meghibásodott piszoárja…..
Bugreport 2009.04.22 09:22:24
Az Indesit Company Marketing Osztálya válaszolt MikroPit panaszára, akit lebeszélt az ügyfélszolgálatos az Indesit termék vásárlásáról. A lenti levélben mintha az állna, hogy  ilyet a kolléga nem tehetett, mivel folyamatos képzés alatt áll és felveszik a beszélgetéseket…..
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
Bugreport 2009.04.19 00:09:34
MikroPit az Indesit mosógépénél szemesült azzal a gyakorlattal, hogy egy egszerűbb alkatrész meghibásodását is csak egy komplettebb rész kicserélésével lehet orvosolni, de még nem is ez a legnagyobb gond. Az Indesit nem fogadta el a saját szakszervize véleményét, viszont…..
Bugreport 2009.04.16 22:09:12
Az indesit egy köztudottan sz@r mosógép. No de... Nekünk a garancia lejárta után 1 azaz egy nappal ment tönkre a programkapcsoló. Mondom ez szopás, vagy kész átverés, de ilyen a földön nincs. Telefon indesitnek, szerelő másnap jön. Hümmög, és ingyen kicserélte a programkapcsolót. A hiba 2 év után ismét előjött. Mondom ez gyanús, de ok, telefon indesittől szerelő ki, mondja, hogy nem garis már, de méltányosságiban elintézhető. Vagyis az anyagot az indesit állja és mi csak a szerelőt kell kifizessük. OK, megtörtént 1.500,-Ft-ért ismét tiszták a ruhák day by day. Hát én csak pozitívan tudok nyilatkozni a supportról, de a termék egy kalap valag. Csak úgy mint a Whirpool is. Legközelebb inkább Candy vagy valami más.
Bugreport 2009.04.16 22:11:38
@fatality666: Egy jó gáztűzhelyt nem tudsz megemelni olyan nehéz... És miért? Nem azért mert öntött vasból van, hanem mert jól le van szigetelve. Ilyen pl a Electrolux... Különben ha lekontaktolod velük hivatkozz arra, hogy egy ismerősödnek ugyanezt a hibát méltányosságiban megcsinálták, és kis pénz sata ;-)
Bugreport 2009.04.16 23:16:52
@lótumfaktum: Biza igaz... Bár tudd az még Bosch... Már azt is Kínában gyártják. Candy-re nem volt még panasz ismerősök által. Azért csak kivárok. Különben AEG tényleg felcsövelt. Hátaztánazistentudja mi lesz itt még... Válság az van, pénz az kevés. Kmolyan fontolgatom kontaktolok hagymával, hogy rendezze sztereotip nézeteimet USA-val kapcsolatban, és kiköltözök. Éljen a dollár!
Egy hónapig nem reagált érdemben a Magyar Telekom olvasónk panaszára, aki egy életveszélyes telefonpóznát talált Újszilváson. Szerencsére Homárt azért olvasnak, így a poszt megjelenése után rövidesen kicserélték a széthasadt oszlopot: Az Index olvasói blog rovatában április…..
Bugreport 2009.04.08 16:38:46
Petya szerint a UPC éjszakánként korlátozza a netkapcsolatát, de nem csak az övét. A somszéd is ugyanezeket a tüneteket észleli, de az ügyfélszolgálat szerint ezt nem hálózati probléma okozza. hanem a júzerek modeme a hibás, amit egy újraindítással meg lehet oldani.…..
Bugreport 2009.04.06 10:11:53
Bugreport 2009.04.06 10:13:20