Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BZsozso

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iCloud az iOS 4.3-ban is 2011.06.09 09:27:00
Sz. Gergely nevű olvasónk küldte be az alábbi megdöbbentő képeket, amikből kiderül, hogy az Apple felhőalapú szolgáltatása egészen váratlan módon felbukkant a 4-es verziójú operációs rendszerben is.Az egész azzal indult, hogy Gergely belépett az App Store-ba, ahol egy addig nem…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Nigella 2010.09.13 13:11:37
Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire lehet megtanulni főzni a segítségével, de hogy enni úgy tud, mint senki más, az egészen biztos. Nigella Lawson ráadásul előttünk gömbölyödik, ami igazi kis valóságshow-t varázsol a műsoraiból. Csokinyalás előtt ilyen volt:Ilyen lett:Persze így…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
BZsozso 2009.09.25 07:36:47
Nos, már elérhető a weben a VIP Solutions új webes csetalkalmazása, a teljes mértékben Jabber-alapokon készült Jabbear. Az alkalmazás nagyjából azt tudja, amit a Meebo: egy felületen kommunikálhatunk GTalk-os, MSN-es, yahoos vagy ICQ-s ismerőseinkkel.Miért jobb, mint a Meebo vagy a…..
BZsozso 2009.09.21 19:57:28
@kokoro: Itt a webes részről van szó. A pidginnek szerintem nincs olyan.
A MagSafe kábel alapvetően egy halálosan vidám, joviális madzag, csak időnként megpróbál kiirtani egész családokat. Ken Brinkman egy unibody MacBook Pro tulajdonosa volt, amíg fel nem gyulladt a kábel. A fickó hajnalban ébredt arra, hogy valami bűzlik, elkezdte keresni a szag…..
Tavaly nyáron megkérdeztünk titeket, milyen funkciókat hiányoltok a Vipmailből. Sok jó ötletet adtatok, amit köszönünk. Észrevételeitek nyomán elkezdtünk dolgozni a levelezőrendszer átfogó megújításán, korszerűsítésén. Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan elkészül a…..
Kissé megkésve, de itt a mai ajánló, mentség nincs, hétvége van, lustaság, nem hogy írni, tévézni sincs kedve az embernek. Ha mégis, akkor 20:15-től meg lehet nézni a TV2 önfényezését, amiben Pély Barna füles sapkában énekel, és hasonló borzalmakat mutatnak 1997-ből.…..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque tristique, massa non imperdiet consequat, sapien arcu congue nisi, at elementum lorem lectus vitae neque. Pellentesque eleifend erat. Nullam sit amet velit sit amet metus lobortis mattis. In hac habitasse platea dictumst. Ut at nisi.…..