Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro32

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusnál a héten fejlemények várhatók, mivel Douglas Luiz, illetve Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior orvosiját a Juventus és az Aston Villa erre a hétre időzítette, ám a Sky Sport szerint az Öreg Hölgy vezetősége további erősítéseken dolgozik, cél Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners…..
A The Athletic értesülései szerint a Juventus és az Al Nassr egyeztetést folytat Wojciech Szczęsny ügyében, és a kapus kétéves szerződést kapott 19 millió eurós éves bér mellett. Nincs kizárva, hogy már ezen a héten lezárul az ügylet. A Juventus vonatkozásában nem mellékes, hogy Mirko Di Natale…..
Pedro32 2024.06.11 05:13:23
@venember83: Danilo pedig kedveli instagramon Romano ezen bejegyzéséz.
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
Az olasz sajtó várakozásai szerint a Juventus jövő héten hivatalosan is kinevezi a Bolognától távozó Thiago Mottát a zebramezes csapat élére, s az egykori csapattárs, az Arsenal kispadján nagyszerű szezont produkáló Mikel Arteta is megszólalt az ügyben. "Egyidősek vagyunk, 1999 óta ismerem, amikor…..
Pedro32 2024.05.31 12:23:35
@JuveMI: Ha a bankártyája vékonyodását féltené már rég eladta volna a klubbot .Vannak részvényesek,befektetők akik felé kell valamit mutatni ,hogy foglalkoznak a pénzükkel meg vannak más pénzügyi elvárások is….
Romeo Agresti a Juventibus számára nyilatkozott a Juventus kapcsán felmerült játékosok helyzetét illetően, és a megbízható újságíró elmondta, kik jelentik a prioritást a klub számára. „Joshua Zirkzee kivásárlási záradéka augusztus 15-ig alkalmazható, és véleményem szerint a játékos képviselői több…..
Pedro32 2024.05.30 09:30:20
@Direct_01: Ő 2éves kölcsönbe ment.Még van egy éve.Nemtudom ,hogy megvételére van e opciója a Lazionak
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus elutasította Massimiliano Allegri ajánlatát, amely arra vonatkozott, hogy a szezon vége előtt menesztett szakember hajlandó volna lemondani a szerződés szerint neki járó összeg egy részéről, s bruttó 14 millió euróval is beérné a szerződés…..
A La Stampa mai kiadása Dušan Vlahović 18 gólos szezonjáról ír, s a szerb csatár egyértelműen hozzájárult a Juventus kupagyőzelméhez, és a jelek szerint a klub készen áll új szerződést kínálni a csatárnak még az Európa-bajnokság kezdete előtt. A torinói klubnál a szerb csatár párja Joshua Zirkzee…..
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
Pedro32 2024.05.25 20:05:32
@Del Pybala: Pontosan.Ennek a mérközésnek annyira van tétje ,mint az előzőknek.
Csak fura azt olvasni,hogy” nem volt tétje”miatt nemjátszottak jól Allegria alatt az utolsó mérkőzéseken.ez volt a magyarázat.
Majd most azt olvasni,hogy azért játszottak jol mert már nem volt tétje . :D
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Pedro32 2024.05.20 23:07:52
@Attilio79: Attól még a felállás más volt.És a változásra való törekvés is megvolt.Nyilván nem azt mondom,hogy Motero oldotta meg 1edzés után,de reagált valamire.megpróbált valamit.Előretudott vánszorogni a csapat.Lehessen már valamit leirni ugyis,hogy nemkell minden oldalról körbemagyarázni.Nyilvanvalóan nem 0.perctől az egéaz tájmlájnt akarom kivesézni.kiemel az ember pár dolgot ,majd jön a DE meg a HA mintha 1oka lenne mindennek ami történik.
Pedro32 2024.05.20 23:11:17
@Rikoo: Csak megjegyeztem,hogy a mérkőzés alakulásától függően ,hogy szóltak az indoklások a régi edző mellett.Amiket elolvastam és elnézést többé nemfogom:D
Pedro32 2024.05.20 23:30:21
@Attilio79: Igen!+
Alfredo Pedullà friss értesülései szerint Thiago Motta hamarosan hároméves szerződés keretében fog csatlakozni a Juventushoz, nem kétéves szerződéssel, amely egy évre vonatkozó opciót tartalmazna, bére pedig 3,5 millió euró lesz. Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy Thiago Motta érkezése…..
Pedro32 2024.05.20 11:57:45
@buci402: nem az első szezonja jó szerintem.
13. Lettek Mihajloviccal 21/22 szezonban
9. lettek Mottával 22/23 ,2pontra asszem a fiorentinatol.az akkoris jonak volt mondhato
Pedro32 2024.05.20 13:23:27
@Ethan Hunt: igyvan.pontos
Pedro32 2024.05.20 16:04:53
@Ethan Hunt: Nekem is tetszik amit csinál,állandóan mozgásban van a csapata.Jól nyitnak területet ,jók a szerepkörök,tud a játékosaihoz igazodni,hogy a képességeinek legjobb legyen.több formáció .meccs közben is.van egy jó videó is róla.
Gasp mindig a selejtből varázsol ki valamit
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Pedro32 2024.05.18 20:47:06
@Sunny21: Azt mondják Egy keret erősségét általában a fizetések nagysága határozza meg,de az sem teljesen objektív.Csak valamivel közelebb van az igazsághoz,mintha a játékosok értékét hasonlítanád össze.
Pedro32 2024.05.18 22:45:31
@Gaben Smith: szerintem egy személlyel az emberek mindig együttudnak érezni.Egy vállalatot pedig könnyebb demonizálni.Főleg,hogy az utolsó élményük Allegrivel kapcsolatban pozitív.
A játéka,ahogy pályára küldte a csapatot,nem mondhatjuk megfelelőnek .A csapnivaló eredmények után sem változtatott sem a feláláson,sem a taktikán és elküldték.
Ez történt.
A többi bulvár.Magyarázhatjuk jobbról,balról.Ebből az újságból,vagy abból az ujságból.
Ma azt olvastam,hogy kettejük kapcsolata ott romlott meg ,mikor Aleggri nem kívánta a részét kivenni a játékosok kiválasztásában és Giuntoli egyedülmaradt.Ez is magyarázna meg dolgokat,de ennek sem kell felülni.Sosem tudjuk meg mi zajlott le.
-Nyilván a túlfizetett keret,az egymásutáni edzőváltások,a régi vezetőség kétes pénzügyi megoldásai és a szakmaiatlanság nyomott hagyott a keretben.De ezekben tesznek lépéseket.Ez IS probléma ,hogy nevezzünk nevén valamiféle problémát,mert egész nap azt olvasom,”nem oldódik meg Allegri menesztésével “A PROBLÉMA.”
Pedro32 2024.05.19 08:22:01
@Rocky80: miiii?:D Ha elnézte a vezetőség a BL kudarcot, majd ezt a szezont azért dobták volna ki mert nemakar résztvenni a játékoskiválasztásban? Szerintem ez nálatok egy vallás:D :D
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
Pedro32 2024.05.17 18:26:02
@OneT: (Y)
Pedro32 2024.05.17 18:47:28
@juve2121: “Nagyon sajnálom, de neked fogalmad sincs a futballról!
Persze ez nem zárja ki, hogy tiszteletben tartom a véleményed!”

Nagyonsajnálom,hogy nem elégitem ki az általad elvárt minőséget :D
Sajnos igazad van .Csak Ifjúsági szinten játszottam első ligát,aztán felnőttként nemtudtam megugrani a lécet.Bírói munkát végezhetek,az a vizsga sikerült,edzőit még nem kezdtem el,de azthittem nem feltétel ,hog hozzászóljak :D De sajnos ez nemcsak az én véleményem.Vannak szakvélemények,ami körülbelül hasonlóképpen vélekednek .
De tévedhetünk nem?emberek vagyunk?
Hadd meg ezt nekünk tudatlanoknak
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Pedro32 2024.05.16 19:36:04
@Wizzurah: Igazad van.Spanyolországban és Angliában már akkor a véred szivja a saajtó ha,topklubbként 4mérkőzéaből kettőt elveszítesz.Allegrit jogosan érte kritika a mutatott játék miatt,a szezon utolsó szakaszában az eredmények miatt IS.
Szerintem a klubb is türelmes volt.
A kritikák pedig jogosak voltak az első 30percben támadófocit játszva ez a csapat kimondottan jó volt.Magas labdaszerzések, bátor labdakihozatal. A mérkőzés 2.felében a megszokott mélységben védekeztünk,véletlenül sem kilépve az ellenfélre az addig nagyonjó Hansi Nico alig tudottt labdát kijutattani a kapu elől .Le is kellett kapni.Gondolom nem azért mert nemvolt kedve focizni ,csak a első 30percben.de ez nemcsak nála volt igy
Pedro32 2024.05.16 20:03:16
@sleepy8: ez igy igaz ,csak a felülteljesítés nem a mutatott játék minőségében nyilvánult meg.olasz középmezőnyben volt a támadójáték minősége.És a szezon elején több az élmezőnyben helyet fogalaló csapatok közül több érdekelt volt európában ez is árnyalja a dolgokat szerintem
Pedro32 2024.05.16 20:40:06
@sleepy8: pont tegnap volt a mérkőzés elején más a taktika .illetve a védelmi vonal magassága volt fejjebb és az ellenfél térfelén próbáltunk labdát szerezni és sikerült is.Folytottuk az ellenfelet.ez nem motivácio ,ez pressing volt,amit a mérkőzés elején csinált 11ember aztán 11nem.
Letámdtak a támadók is.nem hátráltak a labdás embertől ,majd megint visszaállt a csapat.és megint úgy tűnt a játékosok gyengék.Pedig nyilván nem azok.Egyszer az Inter ellen küldte így pályára őket és akkoris klaszisokkal jobb volt a csapat.
Az az érzésem van,hogy nemcsak a játékosokban,de Allegriban is több van,csak nem lép túl saját elképzelésein
Igen,kiscsapatoktol kaptunk ki,de a nagyobb emiatt kevesebbet gyűjthetthek.
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
Pedro32 2024.05.16 15:31:02
@Rocky80: Az erre a szezonra kitűzött célt lehet,de nem ezért hozták vissza,hogy nyerjen egy darab olasz kupát a 3azezonjában.
A játék stabilitása,megszilárditása.Újból létrehozni egy mentáliaan erős öltözőt.Ez nem sikerült.
Xavi úgy mondott (volna)le,hogy nem kérte volna a fizetését,pedig Laporta erre nem kérte.
De Allegri nem kötődik így a klubbhoz és nem is várható.
Viszont az elmúlt szezon miatt vigye haza a pénzét.Az akkori botrányokat,kálváriát jól kezelte.Úriember maradt és egy stabil pont.
Emiatt jár nálam a 20as.
Viszont szerintem a 100millios veszteségeket elkönyvelő évek óta elkönyvelő Juventusnak ez a 20 millio sok pénz.
Pedro32 2024.05.16 16:44:02
@Rikoo: Agnelli karizmatikus elnök volt.
Conte és Marotta idehozatala nagyon jó húzás volt.Aztán Conte után Allegri is.itt a végén mentek félre a dolgok.
Nemtudom,hogy az új vezetés mennyire ideiglenes vagy sem,de semmiképpen nem annyira karakteres mint a régi
Pedro32 2024.05.16 16:52:11
@steven.h: Szerintem a szerződés feltételei és a megállapodások változók.
Végkielégités is lehet feltételhez kötve pl féves béred kapod meg,ha neki egész éves van,nemfog lemondani róla.
De felmodásnál is van ,bizonyos év után ha te hagyod el a céget is kapsz.
Laportát ugy kérdezték :”igaz e hogy xavi nem tart igényt rá”
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
Pedro32 2024.05.15 15:48:22
@Rocky80: Én nemtudok nem a Juvenak szurkolni.Nemhogy olaszországon belül,de kívül sem.sok mérkőzést nézek.Angol,Francia ,Német.Van mindig valami érdekes csapat,de szurkolója csak a Juvénak tudok lenni.Játszanak bármennyire szarul
A Juventus számára a BL-hely megszerzése lényegében azt jelenti, hogy már csak a szerdai kupadöntő maradt kérdéses az idei szezon tekintetében, és Romeo Agresti legutóbb a várható változásokról beszélt, ami nem merülhet ki az edzőváltásban: „Már többször elmondtam, hogy akik szerint Massimiliano…..
Pedro32 2024.05.14 13:01:54
@babo0410: Igyvan .Meg persze Pirlot elég rendesen tehermentesitették a piszkos meló alól a többiek,hogy azt tudja csinálni ,amiben a legjobb.
Pedro32 2024.05.14 13:08:37
@Zsupi44: Bremer labdával csinál necces szitut,de szerintem pont Gatti tudja ebben csak felülmúlni.Most a Salernitana ellen labdátkapott az ellenfél 16 osában ,majd kirugta magát láb alól :D és nem egyszer csinál ehez hasonlót.Ott volt abomba öngolja is,meg a Sassuolo ellen is egy akkora gólpassza az ellenfélnek,hogy sirsz
Imádom mert óriási szíve van,nagyon fizikális,erőszakos,pontrugásoknál is hasznos,de labdával hihetetlen képzetlen és döntéshozatalban is érnie kell
Pedro32 2024.05.14 21:48:39
@Zsupi44: Tulajdonképpen nekem mindegy.Egyezzünk meg abban,hogy a pályán való elhelyezkedésükhöz képest várnék el többet Gattitól.Gatti a kapu előtti tumultasban talál be,nem fejjel,de 2-3méterről kotorta be.A 16osba is rendszeresen befut ,Daniloval fejjebb helyezkednek,mint Bremer vagy Locatelli .Átlövésekkel is próbálkozhatnak.,amiből egész szezonban nem találtak be.3-5-2 rendszerben egy sajátosság lenne,hogy a 2szélső védő a wing back-ekkel tudjon kombinálni,adott esetben helyet is cserélni labdakihozataloknál.
Az internél ,aki 3-5-2ben a jobb hátvéd Bastoni,jobb szélső Dimarco,Bal oldalon Pavard -Darmian pl. A szélső védő és a szélső egyaránt fizikális,de labdával jól bánó játékos .eltudják egymás pozicióját játszani. Hozzájuk képest Gatti erős limitációkkal rendelkezik az ügyesség terén. A kupában a Salernitana ellen visszahuzta a labát beivelte a saját 16osába mellrevette az ellenfél és a 2érintésével gólt lőtt.(amit elfelejtünk mert lőttünk nekik hatot)A sassulo ellen megfordult és belőtte Sczesninek.
Ezek nem olyan gólok ,hogycsak belecsusztatott és pech,hanem nem volt helyzet.Az inter ellen is szerzett egyet,de oké az ellenfél támadásban volt.Tényleg mégegyszer mondom :Én kedvelem.nagy szíve van,nagyon akar.De én azt nemtudnám rá mondani,hogy jó a labdával
Massimiliano Allegri a Salernitana elleni döntetlen után javulási kényszerről beszélt, s nem tagadta, csapata rosszul játszott a már kiesett salernói csapat ellen. „Rossz első félidőnk volt.” - értékelt a mester a DAZN számára. „Viszonylag jól kezdtünk, de aztán hibáztunk a döntések tekintetében.…..
Pedro32 2024.05.12 23:49:27
@Shaky79: Ez így volt. Egyszer a szélességet kellett tartania ,aztán befele húzni,meccsrutin nélkül.Ennek ellenére nemvolt elveszve.Volt jó labdája is Mirettinek csak föléb..ta.
Elég sokan játszanak poszton kívül és több szerepkörben.Ez sosem jelent jót ilyen mennyiségben…
A szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe. Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése…..
Pedro32 2024.05.12 23:41:48
@JeetTrader: Énis így látom,hogy Motta mögött egy esetleges B-opció.
Viszont Ahol szóbahozták, Milan,Napoli,Bayern mindehova kosarat adott,mert a Juventusra vár.Ezekkel a klubbokkal kapcsolatban aztán hamar el ia tűnt a neve.
A jelenlegi helyzettől valószinü Ő is jobb lenne.
Pedro32 2024.05.12 23:43:58
@Thuglife!: Szóbahozták,most nagyon Piolit emlegetik.Sok padon lesz keringő.10%ban még látok erre is lehetőséget
A Juventus vasárnap este a biztos kieső Salernitana csapatát fogadja Torinóban, s amennyiben végre sikerül újra nyernie, azzal biztosítja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Jó formában vagyunk, a legfontosabb, hogy próbáljuk elérni az első számú célunkat, s jól készüljünk a római…..
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus középpályán sok változás lesz nyáron, amit elősegítenek a lejáró szerződések, a kölcsönszerződések és a változó szerepkörök. Cristiano Giuntoli már egy ideje dolgozik a középpálya átszervezésén, mióta tudatosult számára, hogy nem számíthat Paul Pogbára.…..
Pedro32 2024.05.10 23:06:10
@Attilio79: biztos jó staff veszi körül,ha a kiválasztásra gondolsz,de mikor átvette a csapatot majdnem kiestek és behozta őket EL helyre .Teljesen más focival ,nem történt igazolás.kétségtelen ,hogy az ő elképzelése lenditett a klubbon .hiszen más lényegi változás nem történt.
Pedro32 2024.05.10 23:23:46
@Shyr Kahn:minden szavaddal egyetértek. !!!perszehogy számit a játékosminőség ,de az mennyire relativ,hogy mi számit minőségnek.
Ha a mi példánkat vesszünk Conte mikor átvette a Juventust, mennyire megemelte a csapat teljesitményét..
Pogba,Pirlo,Vidal ,Barzagli,Tevez…legtöbben leirják “micsoda csapat volt”
Én emléxem ,hogy érkeztek meg??…Ezek leselejtezett játékosok vagy max középszer könnyen mozdítható kis játékosok voltak.Most visszasírjuk.
Eztután megváltozott az üzletpolitika és a kiválasztás.Most itt tartunk.
A sportigazgatónkat odaadtuk az internek.(a legnagyobb hányinger csapatnak)
Jé az inter modern edzőket alakalmaz!konkrét elképzeléssel,meg olyan emberrel aki megkeresi az ár -érték arányban megfelelő játékost.működik!micsoda meglepetés.ezek után is van aki kételkedik a váltásban :
“De mi ne tegyüük!!!mi lesz ha a jó edző nálunk rossz lesz!”
Mit kellene néznünk eleve szar edzőt?vagy lefutott Mourinhot?aki szintén nemtudta magát modernizálni és egy közepes Derossi alatt is sokkal jobb a Róma?de legalább nyert BL-t az ókorban (clap-clap)
Pedro32 2024.05.11 09:05:17
@Attilio79: jaaaj ,ez teljesen igaz.Bár szerintem nem a klubb nem biztosítja ezt.Allegrinak azért nincs,mert nem tar rá igényt,feleslegesnek tartja ennyire elmélyülni az elemzésben.Ha Allegrit menesztik a stáb is megy,Őket is kikell fizetni.Gondolom ,ha ezeket egy edző mellé rendelné ki a klubb,nem kellene vele együtt menniük.Többször elmondta ,hogy Ő ezeket a dolgokat egyszerűbben látja.
Jelenleg leegyszerüsítve bekell ívelni a kapu elé a 16olsba ,oda befuttatni oda a legtöbb magas fizikális játékost. A középpályán van
Rabiotnak 4
Cambiasonak 2
Locatellinek 1
Mirettinek 1 golja
Többiek 0-zák a bajnokságot

Gatti 4
Bremer 3
Rugani 2
Danilo 1

Allegri meg sem próbál ezen bármit változtatni.
Pontrugasok utáni kotorászás ,lecsorgó labda,beívelés utáni csiki-csuki a gólok túlnyomó többsége.
Ez a többi csapatrész kárára megy.Vlahovic góljaiból ha leveszed a 11eseket,meg a szabadrúgásokat,totál közepes.Chiesát is visszahúzza ez a hozzálás,Locatellit a legjobban,mert ugye a felfutó védők helyett valakinek visszakell zárni,a védekező harmadban találkozik szinte a labdával a saját 16osánál ,ellenféllel a nyakán,mert ugye az alapfelállásban seggelünk.ennek ellenére 92% felett passzol saját térfélen,az ellenfelén 86%
Van 5gólpassza szinte utolsó emberként ,de a laikus kib..szná a csapatból az egyetlen embert ,aki nem bontja a társaságot,betonacélból van,le sem sérül soha,mindig elérhető ,pedig a legtöbb sikeres szerelése van a ligában meg még 7 játékelemben a legjobb a középpályások közüla Serie A ban.hosszu passzok,támadóharmadba eljutattott labdák stb.)
Allegrinek igénye sincs a változásra.Ő tudja,hogy mindenki más hülye és csak Ő helikoper
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Pedro32 2024.05.09 15:53:53
@juve2121: ?????
Pedro32 2024.05.09 16:53:30
@juve2121: Egyébként abban,hogy legkevésbé hibás ebben Allegri ,ez igaz.Ő nem ilyen csapat padjára való.Visszahozni volt hiba.Az egykori vezetőség szúrta el itt a dolgokat.
De azt nem mondhatod,hogy ez a keret olasz viszonylatban erre képes.Nem a támadást kérik számon Allegrin,hanem a koncepciót.
Nem a blogok ,hanem a szakemberek.
Csak vegyük példának Kulusevskit.Amíg itt volt ugyan ezt leirhattad volna rá,”kivel támadjunk Kulusevskivel”? Köszönték szépen,Paratici ismerte itt a keretet,jobban mint a piac ,kapott rajta és elvitte bagóér Bentancurral együtt.És Conténál,aki Allegri teljes ellentéte ,működött.Konkrét elvárása van.behatárolt ,szerepkörök egyénenként. Érdekes,hogy Pirlót említed,pont Allegritől kaptuk ajándékba.
Conte csapatán tudott lendíteni,mikor elmentek Tevezék,a középpálya ,egy bő pénztárcáju Juventus volt alatta.Jöhettek Dybalák ,90millás Higuain,Matuidi….A Milannal ugyan ez volt,mint most itt.korlátozott anyagi lehetőségek,kaotikus állapot.Ez nem neki való feladat.
Mit tegyen a vezetőség.
-Egyetlen egy fiatalt sem sikerült beépitenia kezdőbe,más klubbokkal ellentétben.
-A megvett játékosok saját maguk alatt teljesitenek (kivéve a középhátvédek)
-Eladhatatlanná válnak a játékosok/értékcsökkenés,nincs érdeklődés irántuk.
Te mit tennél?vagy mit tettél volna mikor tavaj a Leverkusen a16 .volt? Kitalálom “há ezek szarok!Schick el meg Bonfacekkel? Támadni???hagyukmaaa!!!(mégtöbb kérdőjel) de Ők kibaszták Reist és fél szezon alatt javitottak 10 helyet.Mert véletlenül megtanultak a játekosok focizni keddről -Vasárnapra.??
Pedro32 2024.05.09 23:26:19
A La Gazzetta dello Sport fájdalmas távozókról ír, a lap szerint Cristiano Giuntoli fiatal tehetségek értékesítését tervezik, Matías Soulé és Dean Huijsen nyáron elhagyhatja a klubot, távozásuk pedig 30-30 millió euróval gazdagíthatja az Öreg Hölgyet, és erre az összegre szükség is lesz a nyári…..
Pedro32 2024.05.07 15:53:59
@Rikoo: Mottanal 3támadóközéppályás van a csatár mögött.Elférnek ott :)
Pedro32 2024.05.07 17:23:44
@gomorra21: 4-3-3, 4-2-3-1, 4-1-4-1 ebben nyomjak most.persze keret függő.Ferguson most kidől.
Én Yildizt látom szélső támadóként IS,aki nem a területet támadja.bal félterületből a jobb lábára cselez .ahogy az első goljat is szerezte.Főleg ha egy mélyre visszalépő Zirkzee kirángat még valakit az ellenfél védelméből…Én látom ezt
Pedro32 2024.05.07 20:02:11
@Shyr Kahn: Èn megértem ,hogy benézted,de Én a mozgása miatt gondoltam,hogy alacsonyabb.túl fürge meg ügyes labdával.Ekkora termetnél ez baromi ritka
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
Pedro32 2024.05.06 17:59:11
@Pavel1988: Hogy állapitod meg egy nem működő rendszerben,hogy kinkell majd egy másikban?
Leverkusen,Aston Villa is ahelyett,hogy először áron alul értékesitette volna 20játékost ,váltottak szemléletet vagy ugyan ez igaz a Napolira.Nem gondolom ,hogy elfelejtettek volna focizni.
Locatellit amugysem értem miért pc-zi ki mindenki.egyetlen nyomástűrő ember .Egyedüli szűrő egy mélyen játszó csapatban.kapura félévente tud odaérni,mert Gatti(!!! )lövödöz a 16 os előteréből meg Danilo. Passzok tekintetében ,szerelésekben,tisztázásokban Serie A elit.A szelsőnk oldalanként van 1 van ,amivel nem lenne baj,ha ezek a szélsők erre alkalmasak lennének.Kosticnak sem ez volt a dolga Frankfurban…Aleggri arra használja ,amiben annyira nem feszes…és mi lett “jé szaaar!”
Chiesa szerintem ugyan ez.
Sassuolo,Lecce,Frosinone,Fior
Ez a 4győzelmünk van ebben az évben a bajnokságban.Ebből 3kiesőjelölt.
Szar a keret ebben a felállásban,de vajon más formációban,más stratégiával is ennyire rossz?ezt kell megtudni ,aztán lehet szelektálni .szerintem
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Pedro32 2024.05.06 09:45:18
@Zsupi44: Az a szomoru,hogy összességében még így is jobb volt a Roma