Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro32

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
Pedro32 2024.04.30 22:33:10
@Shyr Kahn: Jorghinhonak fontos szerepe van az Arsenalban,attólfügg éppen mit szeretne játszani a csapat.Lőw Zsolt kiemelte egy interjuban mennyire intelligens és taktikailag képzett játékos.állandó instrukciókkal látja el a csapattársakat,a körülötte lévők teljseítménye javul vele.
De Énis érzek benne rengeteg kompromisszumot .Nehéz megmondani kinek az érkezése lenne jó,hisz még a rendszert sem ismerjük.de gondoltam nemfogjak elengedni.
Greenwood 10gól 6assistnál jár.az szépecske.A piac alulértékeli a botrány miatt.nyomott áron ha hozzá lehetne jutni …nembánnám
Pedro32 2024.05.01 14:01:06
@Galbandi: tényleeeg szélső? Azthittem kapus.
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Gianluca Di Marzio, a Sky Sport szakértője nemrégiben a Juventus edzőhelyzetéről beszélt, és megerősítette az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint a Juventusnál nyáron váltás várható. „Az utód tekintetében azt tudom mondani, hogy Thiago Motta a kiválasztott szakember, de arról nem tudok nyilatkozni,…..
A Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre. A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti…..
Pedro32 2024.04.27 19:56:05
@danimester1: pontosan.Szar játékosokat veszünk akik csak az előtt meg az után jók,miután itt játszottak.
Pedro32 2024.04.27 22:17:08
@Thuglife!: Zakaria is nekicsit jó a Monacoban.
Biztos bennük volt a hiba
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Pedro32 2024.04.24 12:28:13
@Shyr Kahn: A támadók a labdakihozalatoknál nagyon hamar kapnak labdát.Sokszor a fél pálya környékén.A szélsőkkel ugyan ez a helyzet. Mivel szinte az összes csapat agresszívebben játszik a Serie A ban (Allegri utolsó szezonja óta.Mi viszont mélyen visszahúzódva) ez rohadt rosszul tud kinézni,főleg mivel Allegri filozófiájában nincs szükség a támadás megszervezésére (ehhh).
Úgyhogy a játékosaink a felezővonalnál már kényszer megoldásokat használnak ,mert a nyakukon az ellenfél.Ez megöli a kreativitást.Hosszutávon pedig végképp idegesitő egy támadójátékosnak,hogy a kaputól távol találkozhat a labdával ennyire nehéz helyzetekben.Ami mégfárasztóbb lehet,hogy ennek ellenére semmi változásnak nem érzi szükségét (vagy nemtudja mit tegyen,vagy ennyire ragaszkodik az elveihez)a felállitásban Allegri.Szerintem ezért is esnek vissza a teljesítmények egy idő után.Egyre idegesebb a csapat Allegrivel szinte minden meccsen összekülömbözik valaki. Soulé mikor itt volt,rúgott amerre éppen nézett.
Innen lehetetlen kitűnni.
Alessandro Del Piero a Laureus díjátadón beszélt a Juventus helyzetéről, és a legenda elismerte, hogy az Öreg Hölgy helyzete csak lépésről-lépésre javulhat. „A világ szeme a Juventuson van, egyértelmű, hogy a figyelem mindent felnagyít, és nem egyszerű pillanat ez senki számára. Nagy a nyomás, ezt…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
Pedro32 2024.04.17 22:26:19
@gomorra21: nem azt irtam vonultassuk vissza,hanem hogy ha ö a mérce visszavonultathatjuk.
Arra próbáltam célozni (az előttem szólókra rákapcsolódva)hogy ha Delpiero lesz a mérce nemfogjuk kiosztani azt a mezt soha.
Tudom,hogy neki a 10es volt az álma ez hajtotta,szeretné ,ha a gyerekeknek ez az álom megmaradna.
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
Pedro32 2024.04.14 17:42:18
@Marci04: Igen,de azóta szemtelenül kapuralő és próbált gólt szerezni.,mikozben nem ez a taktika.Úgykell mint Rabio a 97.percben 18-20 méterről senkitől nem zavartatva ,nem lőni ,hanem kipasszolni a szögletzászlóhoz.
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
Pedro32 2024.04.13 20:40:13
@ggbuffon: Én már elengdtem ,hogy ebben a rendszeben bárki játékosnak nézzen ki.Sulé ugyan ilyen vak meg süket volt nálunk mikor bedobáltuk az elmúlt szezonban.Semilyen képessége nemjött ki.Mindenki szenved.Locatelli meg nemis tud mit csinálni,tőle indulna az épitkezés,de nekünk nincs kimondottan tervünk erre ?Az a terv ,hogy “Chiesa futás!!” Szerencsétlenkedik mindenki.góljaink is általában esetleges bekotrások,ha Chiesa meg Vlaho nemtudja meghuzni a váratlan.Cambiaso ,Chiesa akik valamennyire élnek
Pedro32 2024.04.13 22:56:31
@ggbuffon: Chiesa gyakran a szélet támadja vagy megpróbálják befuttatni .Mindenki tudja ezt akarjuk ,rajta kívül csak Vlahovicot kell lefogni.Másik oldalon nemjön senki.Első hullámban ez a 2ember támad.Vlahovicnak azért csak csinalt egy ziccert.lehet kettőt,de persze beszürkül.Aztsem értem miért mindig Yildiz a cseréje,aki teljsen máshogy vezeti a támadást.Befelé vezeti a labdát és technikávól bont.Ilingnek voltak jó meccsei ,csak Ő sem wing back.távol a kaputól szélen játszik ,ami pont nem fekszik neki.Meg mivel Yildizzel egyszerre kerül fel méginkább a vonal mellé kerül.Cambiaso meg Mcckennie meg felváltja tartják sokszor a szélességet,ami egyiknek sem tetszik,de ez a terv.
Romeo Agresti nemrégiben ismét friss értesülésekkel szolgált a Juventus kapcsán, ám ezúttal a távozókon volt a hangsúly, nem az érkezőkön. „Adrien Rabiot kapcsán az a meggyőződés, hogy nehéz elképzelni őt a Juventusnál a következő évben. A bére magas, az adókedvezmény híján pedig pénzügyi okok…..
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
A Radio Bianconera számára megszólalt a Juventus egykori játékosa, Franco Causio, aki az idei év kapcsán a játékosok egyéni felelősségét emelte ki. „Az idei év átmeneti év számunkra, klubként, célunk a BL-be visszatérés, illetve az Olasz Kupa-döntőbe kerülés. Az európai sorozatba való bejutás…..
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A Sportmediaset ma rendkívüli pletykákkal állt elő, amely szerint Federico Chiesa, Daniele Rugani és Wojciech Szczęsny nyáron elhagyhatja a Juventust Thiago Motta érkezésével. A klub pedig Teun Koopmeiners és Riccardo Calafiori érkezésével számol. Gianluca Di Marzio is érdekes fejleményeket osztott…..
Pedro32 2024.04.06 19:36:08
@Leram7: Zirkzee semmivel sem jobb mint Kean ?Ez érdekel amugy miert.Szerintem Kean valóban nemrossz ,biztos többvan benne mint ,amit nálunk megmutatott.A Hollnad nagyonsokat segít a mezőnymunkában Bolognában .technikailag képzettebb és érettebb fejben is.
Pedro32 2024.04.07 13:45:05
@Leram7: Én inkább Vlahovic mellett képzelném el.Zirkzee nem egy kimondott befelyező.Inkább visszavontabb szerepkör.Amellett,hogy nagyonjó játékos,drága és felesleges.Kean-t én is marasztalnám nála pechesebb játékos nincs.minden meccsen 5-10perc alatt is veszélyes.De vagy elveszik a gólját vagy kapufa…De Yildiznek is megkellene adni a lehetőséget.
Nagy kérdés ki lesz az edző?Mennyi és milyen játékoa kell és milyen felállásba?Ha marad Allegri a Török szerintem távozik a következő szezon után.
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
Pedro32 2024.03.31 14:02:11
@SuperTrezi: És az ember már szezon közepén a szezon végét várja ,hogy vége legyen ennek a lidércnyomásnak. Nincs miért küzdeni A szezon elejétől csak azt halljuk ,hogy ez a csapat nem képes semmire,max a top 4re.
Van,hogy nem megy egy erős /domináns csapatnak és vannak hullámvölgyek,de azért azok olyan meccsek,hogy az erős csapat azért probalkozik,de az ellenfél 16osánál nincs ötlet,vagy sok pontatlan kapuralövés van,vagy meddő mezőnyfölény a végén sok hibával….
Itt nem ez a helyzet.
A futballt mindig mi játszuk rosszabbul.akkoris ha nyerünk,akkoris ha nem.Mi vagyunk a rosszabbik csapat,szinte mindegy kijön szembe.
Ez a borzasztó…mert nehéz időszakok vannak,de olasz alsóházi csapatok kidolgozottabb játékkal és bártabban áll fel.
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Pedro32 2024.03.30 20:14:30
@danimester1: Itt nagyon megfogtál valamit.A Milannál is elveszett Allegri,amint elhordták a sztárokat.Conte után jó 5let volt,mert kapott egy magot,akik tudták az épitkezést még.
Tőle kaptuk ingyen Pirlot,akit sikerült olyan szar játékosként feltüntetnie ,mint most az egész keretet.Conte alatt pedig legjobb szezonjait hozta.
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Pedro32 2024.03.28 13:44:09
@Galbandi:Mondjuk Én csak olyan csapatból vásárolnék ,ahol látom a csapat taktikáját a pályán,mert könnyebb megítélni a játékosok képességeit az adott pozíción.
De ha abból a szemszögből nézem,hogy itt a támadójátékban nagyon kevés a taktikai elem,igazad van.Itt biztos szar lenne bárki és 90%ban az is.
Pedro32 2024.03.28 22:25:22
@Wizzurah: biztos,hogy innen kell megközelíteni a kiválasztást?Meg azért ez a “fél Bologna”ez elég nagy túlzás.2játékos emlegetnek a Juventusnál. Akikbe azért játék minőségben nehéz lenne belekötni…És igazából nemlehet ez alapján szelektálni.A meglepetés Leicesterből elvitték Kantét a Chelsea-be ,Mahrezt a Citybe és nemmondanám bukónak.Pedig rálehetne sütni “hogy hát az a szezon kijött nekik”ami igaz,de attól még azok a játékosok megfelelően használva világklasszisok lettek.
Motta meg befürdött a Speziaval,de a Spezia már a Serie Bből is kiesésre áll.
Abbansem vagyok biztos,hogy azzal van gond,hogy tehetségeket veszünk.Del Piero is az volt,Zidane is…Davids is a BL győztes Ajaxból lett amit szétkapkodtak a nagy csapatok (Seedorf,Kanu,Reiziger,Overmars mind működött)Persze van ellenpélda is,mert nem ilyen egyszerü a kiválasztás.
Inkább azzal van gond,hogy nemtudunk tehetségeket megtartani meg használni.Kulusevski beszélt erről,milyen időszaka volt itt.De mellé vitték a Bentacurt is. Mindkét játékosnak kudarc volt a karriere mig nálunk volt.máshol…teljesen korrekt játékosok és kezdő játékosok már nem az első edzőnél.
Vlahovic ,Chiesa,Locatelli…biztos vagyok benne,hogy ennél többre képesek.Az sem lehet véletlen,hogy nálunk igazán a hátvédeken kívül mindenki melléfogás.
Ha a fél Bolognát akarják megvenni,vagy 4-5játékost onnan a kezdőbe adaptálni,teljesen igazatok van.nem fog menni.
Szerintem ha a jelenlegi filozófiába bármelyik Bologna játékost betesszük azsem fogműködni.
És lehet Motta sem válik be,de elkell mozdunia a klubbnak valamerre,bentragadt a posványban.Nem az eredmények miatt,hanem a kocepciótlanság és kilátástalanság miatt.Ha felszámoltunk egy vezetőséget,végigéltünk botrányokat,tovább kell lépni,mert elmegy mellettünk a foci.
Úgyhogy ha a klubb a megújulás fejében kere tehetségeket és tanulékony fiatal edzőt én nem hibának élem meg.
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
Pedro32 2024.03.28 13:48:50
@Lanzafame: “A lényeg az lenne, hogy legyen egy összehangolt, tudatos, koordinált játék, mankókkal a játékosok számára, nem pedig valami jogo bonito vagy tiki-taka-szerűség.”

Erről van szó!Akarom látni támadójátékban a variációt,a taktikát.Conte játéka sem volt egy letámadós foci.mégis mindenkinek tudtad mi a szerepe és tudta a játékos is.
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus Dean Huijsen visszatérését és integrálását tervezi a felnőtt csapatba, ugyanakkor nem zárható ki, hogy egy 30 millió eurós ajánlat esetén az Öreg Hölgy értékesíti a futballistát. A fiatal hátvédért az RB Leipzig és a Borussia Dortmund mutat…..
Pedro32 2024.03.26 14:53:30
@venember83: Kíváncsi vagyok Giuntoli első mercatójára.Gondolom az edző személye nagyban befolyásolja az érkezőket
Pedro32 2024.03.27 14:32:39
@venember83: Impozáns.Egyre több volt játékos fogalmaz meg kritikát és nemcsak azt halljuk,hogy “jóvanezígy”
A Juventus az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytat Dušan Vlahović szerződésének a meghosszabbításáról, ezért a játékos ügynöke, Darko Ristić is Continassába látogatott, ám a klubnak mindeddig nem sikerült áttörést jegyeznie. Nicolò Schira beszámolója szerint a szerb csatár és ügynöke számára nem…..
Massimilino Allegri a The Athletic munkatársának adott interjút, amelyben beszélt a Juventusnál tapasztalható kihívásokról és célkitűzésekről, illetve felmerült a megújult Bajnokok Ligája is. „Amikor visszatértem, a csapat megfiatalítására kértek fel, a célkitűzés az volt, hogy évente három Next…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Pedro32 2024.03.20 16:46:10
@gomorra21: Én is így látom .Nemfogom megkönnyezni.Remélem valami koncepciót kitalál a keretre a vezetőség és C.G találhatnának egy-két okos igazolást