Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RK_admin

81 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai ajánlatunk Mizser Zsolttól, a Dada Tészta tulajdonosától kaptuk. A Nyíregyházi Régióban elérhető Dada Tésztákat elsősorban a házias ízek kedvelőinek ajánljuk, de ez a gyorsan elkészíthető recept garantáltan mindenkinek ízleni fog. HOZZÁVALÓK: 40 dkg orsó dada tészta 1 gerezd fokhagyma 4 ek…..
A baconbe csavart szilvás csirkemell receptjét Csósza Dominikától, a Kutyori Konyhától kaptuk. Ez az ínycsiklandó és különleges fogás tökéletesen ötvözi az édes és sós ízeket. A zamatos szilva harmonikusan egészíti ki a szaftos csirkemellet, míg a ropogósra sült bacon egyedülállóan gazdag ízvilágot…..
Az I Love Hazai podcast új, életút sorozatában ellátogatunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgetünk velük az életüket (és a vállalkozásukat) befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről. Ebben a részben Dobrádi Zsuzsanna és Gyüre István, a pusztazámori Csengő…..
A falafel az egyik legnépszerűbb közel-keleti étel, amely ropogós külsejével és fűszeres, puha belsejével hódította meg az egész világot. Ez a csicseriborsóból készült fűszeres gombóc tökéletes választás lehet, ha egy finom, növényi alapú fogásra vágysz, ráadásul az Ataisznak köszönhetően már otthon…..
  Legfrissebb adásunkban Nagy Gergely reklámszakemberrel és Mucsi Bence vállalkozóval arról beszélgettünk, hogy milyen előnyökkel jár a tudatos márkaépítés, és hogy milyen lépések elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy márka sikeressé váljon. Miért kifizetődő hosszú távra tervezni egy márkaépítésnél,…..
A Nyíregyházi Régióból Heit Lóránt és felesége, Szilvia egy olyan percek alatt elkészíthető, ám mégis nagyon ízletes tormás krém receptjét osztotta meg velünk, amit húsok mellé, de pácként is használhatsz.  Vigyázat, rá lehet szokni ?  Hozzávalók:  - 1 ek Heit torma chilivel  - 1 ek Heit Torma…..
Ugyan a nyárnak lassan vége, a hőség még itt van velünk, úgyhogy most is egy üdítően friss ebédreceptet osztunk meg veletek, ezúttal a Pécsi Régióból, a Vitality Drops konyhájából.  Hozzávalók: Fejenként kb. 1/2 őszibarack Egy nagy zacskó vegyes zöldsaláta keverék (ha inkább te kevernéd…..
Az I Love Hazai podcast új, életút sorozatában ellátogatunk a SPAR Régiók Kincsei program beszállítóihoz, ahol saját közegükben beszélgetünk velük az életüket (és a vállalkozásukat) befolyásoló legfontosabb mérföldkövekről.  Ebben a részben Szita Gábor, a kézműves zalai dödölle megalkotója mesélt…..
Nem tudjuk, hogy a túrógombóc Hungarikum-e, de az biztos, hogy külföldi vendégeink mindig transzba esnek tőle. Először az ízétől, másodszor pedig az összetétele miatt: a legtöbben ugyanis nem akarják elhinni, hogy valóban túróból készül. Ezzel persze nem élünk vissza - eszünkbe sem jut vega, vagy…..
Mai ebédreceptünket a Míves Tészta Manufaktúrától kaptuk, és akkor is ajánlom, ha nem vagy vegán. Egy jó tésztaétel ugyanis nemcsak az olasz nyaralást idézi fel, hanem finom, gyorsan elkészül. A durumtészta ráadásul egészségesebb is, mint a tojásos társai, mert magasabb a fehérje-, és alacsonyabb…..
Utolsó utunk a Nyíregyházi Régióba visz, melyet Magyarország északkeleti részén találtok. Az észak-alföldi Nyírségben kezdődik, de ide tartozik az ország legismertebb borvidéke, Tokaj-Hegyalja is.  Látnivalók Nyíregyháza és környéke számos izgalmas kirándulási lehetőséget kínál az…..
Felejts el az unalmas, száraz csirkét! Próbáld ki inkább a mézes pácban készült sült csirke receptjét! Talán meglepő, de ezt a kitűnő tippet nem egy mesterszakácstól, hanem a Gál Attilától, a Nyíregyházi régióban működő Virágbéke méhészet vezetőjétől kaptuk!  A csirke sütés közben könnyen…..
Budapestet, a Duna két oldalán elterülő magyar fővárost talán senkinek nem kell bemutatni. A város nemcsak történelmi és kulturális kincseiről, hanem pezsgő gasztronómiai életéről is híres. A város utcáin sétálva a hagyományos magyar, illetve modern, nemzetközi konyhák ínycsiklandó remekein át…..
A Győri régió Magyarország észak-nyugati részén, a Duna és a Rába folyók találkozásánál helyezkedik el, közel az osztrák és a szlovák határhoz. Földrajzi fekvése révén fontos kereskedelmi és kulturális csomópont, ahol az Alföld és a Nyugat-Dunántúl találkozik. Központja Győr megyei jogú város tele…..
Ebben a hőségben kinek ne esne jól egy hűsítő fagyi? A legtöbb, cukrászdában kapható termékekkel ellentétben még a kalóriák miatt sem kell aggódni.Olyan receptet osztunk meg veletek, ami nemcsak finom, hanem egészséges is, hiszen cukormentes, fehérjében gazdag, és rendkívül könnyű…..
A Székesfehérvári régió Közép-Magyarországon helyezkedik el, központja a névadó Székesfehérvár. A város és környéke Magyarország egyik legfontosabb régiója. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően Székesfehérvár és környéke fontos közlekedési csomópont és ipari központ. Változatos tájak A régió…..
Unalmas az Alföld? Kétségtelen, hogy hegyeket-völgyeket nem találsz itt, de azért van sok más érdekesség, látnivaló. Nézzünk körül például a Dél-Alföldön! A Hódmezővásárhelyi régió Magyarország délkeleti részén, a Tiszántúlon található, közvetlenül a Tisza és a Maros folyók közötti területen. A…..
A Dél-Dunántúl nem csupán a varázslatos tájairól és történelmi emlékeiről, hanem ínycsiklandó gasztronómiájáról is híres. A mediterrán klímával kényeztetett vidék zamatos gyümölcsökkel, friss zöldségekkel és kiváló minőségű borokkal várja az ide látogatókat. Irány…..
Adásunkban folytatjuk Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel az előző részben elkezdett beszélgetést, és annak járunk utána, hogy milyen gyakorlati lépéseket kell megtenned azután, ha már eldöntötted, hogy webshopot indítasz. Milyen intézkedéseket kell tenni az adatvédelem és a vásárlók…..
Május 13-14-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a SPAR Marketing Bootcamp, amely ismét két napon át tartó intenzív szakmai programot kínált a résztvevők számára. A SPAR a Régió Kincsei beszállítói programban résztvevőknek - mondhatjuk már, hogy a hagyományokhoz híven -  olyan oktató…..
Egy marslakó számára Magyarország csak egy kis pötty a térképen (már amennyiben a marslakóknak van térképük). Mi azonban, akik itt élünk jól tudjuk, hogy ez a 93.030 négyzetkilométer messze nem egységes, hanem markánsan különböző régiókból áll össze. Irány Nyugat-Magyarország! Virtuális…..
Hazai kistermelők minőségi termékeinek a piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a 2021-ben indult Régiók Kincsei programjával. A kezdeményezés célja, hogy a helyi termelők által előállított élelmiszereket kínáljon a vásárlóknak. A kiválasztott termékek kínálata változatos és izgalmas: találunk…..
Adásunkban Kukoly Dávid marketing és webshop szakértővel, valamit Kecskés Valentin vállalkozóval arról beszélgettünk, hogy mi mindent kell átgondolni és milyen első lépéseket kell megtenni ahhoz, ha egy vállalkozó saját webshopot indít. Hol érdemes utánanézni, ha ez a terület még új a számunkra?…..
Bár hajlamosak vagyunk egy földrészre, országra homogén egységként gondolni, ezek messze nem ilyenek. Egy-egy nagyobb országban óriási különbségek lehetnek egyes országrészek között. Aki járt már Észak-Olaszországban és Szicíliában, Mecklenburgban és Bajorországban megtapasztalhatta, milyen nagyok…..
Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, már több mint 120 hazai vállalkozás által előállított termék található az üzletek kínálatában, a legkülönbözőbb termékkategóriákban. A helyi termékek iránti érdeklődés és a fenntarthatóságra való törekvés az…..