Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raw

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
Raw 2009.09.05 13:21:57
@ladislaus: Igazán örülök, hogy nem zavar téged az otthonában " egymást tömködő " két buzi. Csak tudod a helyzet az, hogy az se kéne, hogy zavarjon, hogy ha esetleg kézen fogva mennek az utcán, vagy (mit merészelek írni.... ) esetleg csókolóznak. Mert hogy joguk van hozzá...
Persze a kérdés ettől függetlenül jó. Mit vonulgatnak? Így, ahogy teszik, csak olaj a tűzre.
Raw 2009.09.05 13:33:34
@Zabkása: Elég furcsa írás ez egy kereszténytől. Hidd el, hogy nem azokat jellemezted vele akiket akartál... :)
Raw 2009.09.05 13:46:00
@Zabkása: A homoszexualitás annyira nem fér össze a vallással, mint rákot, polipot,kagylót stb... enni. Ugyanis nincs pikkelyük és vízben élnek. Ezt tartsd szem előtt! Gondolom a sok vallási vezető és a sok nagyon keresztény tudatú ember sem esznek eféléket. :)
Kóczián Péter Olvassunk Orbánt! 2009.07.21 12:36:27
 Mit ellenez Orbán? A szabadversenyt – valójában azt állítja, a piac önmagát nem tudja szabályozni. Orbán szavaival: “A most lezáruló korszakban azt mondták korszakban azt mondták, a piac szent, morális és önszabályzó, s aki ebben kételkedik, az eretnek,…..
Raw 2009.07.21 15:06:12
@mojszipupi:

Siralmas vég? Azt hittem azon már túl vagyunk :) Vagy én egy másik Magyarországon élek? :)
Már megint eltelt nyolc hónap mióta egyedül vagyok. Utálom ezt az állapotot. Kétségtelen, hogy vannak előnyei, de ezekre hamar ráunok. Na, jó, nem vetítek. Lófaszt unok rá. De ha választanom kell, akkor szívesen lemondok ezekről az előnyökről. Tagadhatatlan, hogy ad egy fajta…..
Raw 2009.07.07 15:29:02
@Paterr:

" Kedves " Paterr! Van egy jó hírem. Az emlegetett legény a gáton, az te vagy. Meglengetted elszántságodat és bátorságodat, ahogy egy álnév mögül, mély sértődöttségedben, zaklattott sírás után a taknyodat törölgetve, idefirkantottál valami közhasznút, közérdekűt, mint az igazságtalanul sértett buzik védőszentje. És ugye ennek véletlenül sem az az oka, hogy magadra ismertél egy, esetleg több jellemzésben is...?
Hogy jobban megértsük sértettségedet és álláspontodat, nem ártott volna néhány cáfolatot felsorakoztatni. Ez így elég gyengus. Én élek a hely adta lehetőséggel és reagálok kérdésedre.
Miután elég jelentős számú levelet kaptam ez után az írásom után, így talán joggal feltételezem, hogy nem vagyok egyedül aki hisz az értékekben és nem kell úgy éreznem, hogy csak erőltetem az egészet, mint éhező a szarást. Vegyülni a felszínes buzikkal? Nem igazán értem mit akarsz ezzel. De ha a vegyülést olyan értelemben nézzük, dehogynem! Vegyülök velük. Vannak Felszínes buzi és hetero szexuális ismerőseim, sőt barátaim is. Csakhogy egészen más dolog vegyülni velük, mint párkapcsolatot kialakítani. Persze te, illetve ti, akiknek egészen másról szól az egész, honnan tudnátok ezt....? Lehet, hogy közhely amit írtam, de szerintem még ha egyeseknek vérlázító is, elég jelentős az igazság tartalma. Egyébként pedig direkt odaírtam a végére, hogy a tapasztalataimat erősen kisarkítottam, erősen általánosítok, eltúlzok, ha úgy tetszik egy írásbeli karikatúrát készítettem. Még egy válasszal adós vagyok. Mégpedig azzal, hogy melyik kategóriába tartozom. Mivel én a központi személy vagyok ez esetben, mert én vagyok a " felmérés " készítője, nyílván magamat nem kell kategorizálnom, mert magammal nem keresek kapcsolatot. De ha kiemelem magam ebből a szerepből, mások szemszögéből nézve úgy hiszem a bibis kategórába tartozom. Bár kedves vagyok, aranyos, helyes, mégis van egy nagy DE.Remélem eléggé kielégítő volt a válaszom és nem okoztam újabb lelki törést alaptalan vádaskodásaimmal. Amennyiben mégis, kérlek vedd úgy hogy végig csak annyit írtam, hogy bla-bla-bla-bla, valamint kezeltesd magad, mert az nem lenne normális dolog!