Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Persze

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Fikusz Kukisz bornyitó 2010.10.25 15:45:56
Ugye nem nevetsz? A Monty Pythonból jól ismert római katona, Pilátus jóbarátja dugóhúzó formájában tér vissza. Szerencsére otthon hagyta feleségét, Fortisszima Finguszt. Na, dobjátok a padlóla, de nagyon dulván! A Monty Python negyvenedik születésnapjára sok vicces…..
Vajon tényleg ennyire szarul megy Kelemen Annának, hogy nyilvánosan hirdeti magát, vagy csak -ahogy ez már töbször előfordult- valaki más hirdet egy hiresebb modell képeivel? A szanaszét szabott mellbimbók, a hajszín és az erősen lerongyolódott punetti & púzó mindenesetre…..
Persze 2010.10.11 18:26:49
Megint játszunk és egyben egy új kütyüboltot is bemutatunk nektek. A játék egyszerű, egy szimpla kérdésre kell válaszolni, mi pedig kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hazaviheti az EzPontAz által felajánlott fénybefőttet. A színt a nyertes választhatja ki. A kérdés: Ki tervezte…..
Persze 2009.11.18 19:16:57
@Kütyüuniverzoom: amikor a klón beszól :P
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
Bigyóblog Telefonálj az ujjadal! 2009.09.09 11:49:00
Gyerekkorunkból mindannyian ismerjük az egyezményes telefonálást imitáló jelet. Milyen lenne, ha két gyűrű segítségével tényleg tudnánk így telefonálni. A bluetoothos sárga gyűrűbe beszélünk, a pink gyűrűből pedig halljuk, amit a vonal túlvégén mondanak. Bármilyen…..
Föladhattam volna rejtvénynek is ezt a képet, én ugyanis egész biztos nem jöttem volna rá, hogy Budapesten járunk. Egy kedves olvasónk szerint ez Zugló (s talán Budapest) két legrondább épületének egyike. A másikra - legalábbis így Norc.hu-s fotó alapján - nem tudok annyira…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
A videó nézése közben keletkező kellemetlen érzést az a tény állítja meg nagyjából azonnal, hogy ezt a videót a rajongó saját maga készítette Internetes felhasználásra. Ő rakta fel az Internetre! Ez nem ér! Akarta, hogy lássátok! De mi a jó életért nem ül le? Miért…..
Persze 2009.07.24 23:07:35
Meleg van, ilyenkor mindenki megengedhet magának egy kis lazaságot, egy kis hányavetiséget. Mindenki, kivéve természetesen a felelős politikusokat. Felelős politikusnak lenni ugyanis teljes embert igénylő szakma, évi 365 napban, napi 24 órában. Ezért is örültünk, amikor kedvenc…..
                  No Thanx történelmi ismeretterjesztő hangoskönyv minek van?..
Persze 2009.05.23 20:25:39
...és ezt vegyük a szó legszorosabb értelmében. Előre figyelmeztetem a reggelizőket, hogy előbb fejezzék azt be, majd ezután nézzék meg a videókat -gyenge gyomrúak akkor se :)Azt hittem Szigetvári Viktor kirívó eset, de tévedtem. Horn Gábornak is ízlik a "zöld…..
Persze 2009.05.21 09:45:19
  Mi lehet a CIA igazgatójának mottója? Szerintem ez: „Nem hiszek a véletlenben!” Ő minden, nemzetközi jelentőségű esemény mögött értelmet keres. Nem lehet véletlen, hogy akkor tör ki a mexikói járvány, amikor Obama éppen ott van, sőt a járvány kitörése sem lehet véletlen az ő szemében. Én magam…..
Subba MSN! 2009.04.30 18:11:00
Nem kérdéses, hogy hogyan került az internetre az alábbi videó. Természetesen azért, mert senki sem állt mellette szívlapáttal, hogy rögtön a felvétel után fejbetossza. A fene azt a gourmand fajtádat! Egzotikum, mi? Tolnád a feka bulát agyvérzésig, MI!?  ..
Persze 2009.05.02 22:29:09
Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az emberekben élnek olyan káros előítéletek és…..
Bigyóblog 3D sakk 2009.05.02 10:42:00
Igazából ugyanolyannak tűnik, mint a normál sakk, csak a domborzattal kavarnak be kissé. Inkább érdekességnek jó, mint játéknak.Via Gizmodo..
Persze 2009.05.02 22:24:56
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Egy 54 éves német síző 150 méteres zuhanást élt túl szerdán Ausztria legmagasabb hegyén, a Großglockneren - mintegy 3400 méter magasságban. Az Austrian Times híre szerint a férfire két éles szikla közt akadtak rá a hegyi mentők, arcal a hóban - bármelyikre rázuhan, az azonnal…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
 Fura film került fel tegnap az Indavideóra, mely alig néhány napja készült Kanadában. Egy meredélyen snowmobilozgató ipse előbb rábontja a fél hegyet a völgyben cirkáló társaira, aztán egy merész fordulattal átszáguld lefele a lavinán...
Persze 2009.04.08 17:42:00
Új sorozatot indunk a blogon, mindenféle réges-régi kütyüt/műszaki terméket elevenítünk fel. Az első posztban a tévékről lesz szó.Mint sokunknak ebben az országban, az első tévénk (illetve szüleimé) egy Junoszty volt. Ha jól emlékszem, barna színű, nagyon pici (mint az…..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..