Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh Máté Szabolcs

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 14-én a londoni Nemzeti Galériában két ember paradicsomlevessel öntötte le Vincent van Gogh: Napraforgók című festményét. A két hölgy a Just Stop Oil nevű szervezet tagjai voltak, amely szervezet akkor már két hete tartott folyamatos demonstrációkat és útlezárásokat Londonban, szerintük…..
A reklámok szerves részét képezik a mindennapjainknak. Legye szó online hirdetésről vagy óriásplakátról. Vajon mekkora befolyása van a fogyasztási szokásainkra?..
A YouTube algoritmusa kiszámíthatatlan. A napokban az oldal feldobott egy két évvel ezelőtt készült videót „A komolyzenei kontárok?!” címmel. Tudtam, hogy 2020 őszén láttam ezt a videót, s a fő üzenetére is emlékeztem, viszont a kíváncsiság arra vezetett, hogy megnézzem ismételten...
EGY MAGYAR TÖRTÉNET, AMELY EGYSZERRE NYÚJT INSPIRÁCIÓT ÉS BIZONYÍTJA BE, HOGY AZ OKTATÁS LEHET MÁSMILYEN. Életemben akkor hallottam először Gaudiopolis-ról, amikor a gimnáziumban mindenkinek előadást kellett készítenie egy második világháborúhoz kapcsolódó témából. Ekkor találtam rá erre történetre…..
NÉGY HÓNAPJA FELKAVARTA A VILÁGSAJTÓT AZ EGYKORI TENISZCSILLAG, BORIS BECKER KIJELENTÉSE. MOST A CIKKEMBEN MEGPRÓBÁLOM AZ ESETET ÉS ANNAK KÖVETKEZMÉNYEIT OBJEKTÍVAN ÖSSZEFOGLALNI.   Történt június 7-én, szerdán, hogy Novak Djokovic a wimbledoni tenisztorna férfi egyéni negyeddöntőjében mérkőzött…..
GYAKRAN HALLJUK, HA TÉVÉNÉZÉSI SZOKÁSOKRÓL KÉRDEZZÜK ISMERŐSEINKET, BARÁTAINKAT, HOGY „AZÉRT NEM NÉZEK TÉVÉT, MERT CSAK SZENNY ÉS ÉRTÉKTELEN MŰSOROK VANNAK BENNE". BIZTOS, HOGY EZ ÍGY VAN? SZERINTEM NEM! Valóban sok rossz, káros vagy éppen semmitmondó műsor található meg most is különböző…..
Emlékszünk arra a 2016-os nyárra, amikor mindenki mackónadrágot viselt Király Gábor tiszteletére? Mikor mindenki teli torokból üvöltött Szalai gólja után? Az orosz bíróra? Aminek a végén azon viccelődtünk, hogy Elek Ákos nyerte meg az EB-T Portugáliának?..