Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamuho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
hamuho 2007.01.08 12:46:33
Azért néha nem értelek benneteket. Főleg téged nem Árpi.
Tökön rúgtál valakit, azt csodálkozol, hogy felszisszen. Értem én, te az egyetemes tököt rúgtad meg és egy olyan tartozéka szisszent fel, akinek a véleménye tán soha sem érdekelt. Ímélezik fájdalmában fenyeget. Azért ha ezt nem kalkuláltad be, akkor nagyot tévedtél, sebaj, nem születhet mindenki Delphoiban.
De mi a fenének kiprédikálni a szöröncsétlen hőzöngőt. Hőzöngjön. Úgysem adnád át a helyed neki a villamoson, valószínűleg egy kocsmaasztalhoz sem ülnél vele. Az fenenagy ráció jegyében jogra hivatkozva azon hőbörgeted a kedves blogolvasóidat, hogy akadnak szép számmal kretének, akik képesek jajgatni, ha vélt vagy valós tyúkszemeiken táncol a Tótavé. Tudtuk, hogy vannak ilyenek. Ki akarnak rúgatni, na bumm. Küldtek el ennél már messzebbre is, azt gondolom, visszajöttél, vagy el sem mentél. Mi fáj ebben különösen?
Végigolvastam az egészet (tapasztalat: nem ettől múlik el a másnapos fejfájás), és pont olyannak érzem az egészet, mint szerelmi bánatra egy Zorán szám: fasza papírzsebkendő, belefújod, azt minden marad a régiben. Nem a „sértetteké” a gumicsont, hanem az egész blogoló tömegé.
Az meg hogy kell-e csesztetni a katolikus klérust, vagy nem, nem releváns kérdés. Csesztesse, aki akarja. Nem elegáns, nem szép, de hát annyi ilyen van. Lebálványozózták szegényeket, amióta elkezdtek zsinatolni, gyakorlatilag folyamatosan. Mi a nyavalyáról beszélt a Luther meg a többiek, hogy korábbiakat ne is említsek? Tán picit kevésbé blaszfém módon, de még a trágárkodás is belefért.
Ez a fitymázás kicsit a Da Vinci kód mizériájára emlékeztet. A dolog „legmélyét” egy picit sem érinti, de úgy csinál a sok-sok ember, mintha valami lelepleződött volna. Ezek a felháborodott íméleket író hülyék meg asszisztálnak hozzá: Tótavé monnyon le, ha meg nem mond, akkor menesszék. Asszisztáljon, aki akar, tényleg, ha ennyi esze van, asszisztáljon csak.
Igazad van Árpád, fene szép világ van, most már körbe lehet szarni a Kremlt gatyaletolva is (a Parlamentet mindenféleképp), de azért mert valamit lehet, még nem kell feltétlenül csinálni is. Arról írsz, amiről akarsz, de olyan felesleges és - bármit is jelentsen ez a szó – nem elegáns épp ezeket a nyavalygásokat idebiggyeszteni. Tényleg nincsenek benned váteszi gének. Annyira lehetett tudni, hogy pont oda fog ez fórum torkolni, ahová torkollott is. Úgy járt az egyház, mint a szódás az egyszeri emberrel: mikor az rajtakapta az asszonyt a szódással, kiment a ház elé seggbe rúgta a lovát, meg kinyomott egy üveg szódát.
Ne csinálj már ebből a témából állandót. Tudod mekkora segge van az egyház lovának? Rúghatod Magyarland elsivatagosodásáig, és rengeteg szódásüveg van még tele, buzgó emberek szívesen spriccelnek itt vele, de ennél tán értelmesebbel is tölthetnék az idejüket. Írjál megint ufósat!