Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máriássy Fruzsi

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha úgy érzed a fenti cím nem is igaz rád, az ajánló elolvasása után tuti azon leszel majd, hogy egy kicsit mégis azzá váljon. Ugyanis olyan programokat hoztunk, amikből nem érdemes kimaradni. Ismert és kevésbé ismert helyek, jobbnál jobb programok, szórakozás, művészet, víz, kalapács, festék és még…..
Szeptember utolsó hetének programajánlójában hoztunk nektek koncerteket, stand up estet, spanyol-magyar fesztivált a Palotanegyedben, filmvetítést és természetesen a Kutatók Éjszakáját, amely rendezvény keretein belül a Corvinus Egyetemen is érdekes előadásokat hallgathatsz, illetve izgalmas…..
Te is szereted tartalmasan tölteni a szabadidődet? Érdekel a kultúra világa, a művészet, a színház és a zene? Heti kulturális programajánlónkban ismét izgalmas kikapcsolódási lehetőségeket mutatunk nektek. Tartsatok velünk!..
A Corvinus diákszervezetei számos különböző területet képviselnek, a szakmai fejlődés mellett pedig garantáltan színesebbé teszik az egyetemen eltöltött éveket. Most a Közép-Európa Társaság, avagy a CEA mutatkozik be, amelynek tagjai többek között diplomáciával, külgazdasággal és külpolitikával…..
Beköszöntött a szeptember, de ez nem jelenti azt, hogy elfogytak volna az izgalmas programok.  Hadikpszichó előadás, Ponyvaregény vetítés a Bem moziban, Nyárzáró Utcabál és még hasonló színes ajánlókkal készültünk nektek. ..
Habár a “nyárzáró” kifejezés kissé melankolikusan hangozhat, az alábbi programokból (és nem mellesleg a jelenlegi időjárásból) kiderül, hogy a nyárnak nincs még teljesen vége. Divatkollekciók, Carson Coma, sörfőzde, éjszakai állatok, piknik és ezen kívül még sok más lehetőséget találsz, ha tovább…..
Heti programajánlónkban találhattok koncertet, filmvetítést, kézműves sörfesztivált, de könyvvásárt is. Ugye milyen jól hangzik, hogy akár 100 forintért is lehet egy új könyvet venni? Mi biztosan ott leszünk. ..
Ha úgy érzed a fenti cím nem is igaz rád, az ajánló elolvasása után tuti azon leszel majd, hogy egy kicsit mégis azzá váljon. Ugyanis olyan programokat hoztunk, amikből nem érdemes kimaradni. Ismert és kevésbé ismert helyek, jobbnál jobb programok, szórakozás, művészet, víz, kalapács, festék és még…..
Tudtad, hogy az A38 hajón nem csak zenei programokat szerveznek? Érdekel a slam poetry, vagy esetleg ki is próbálnád magad egy saját alkotással? Van már programod a Szent István Napokra? Heti programajánlónkban sokféle kikapcsolódási lehetőséggel készültünk. ..
Neked mi a terved a hétre? Hasznos időtöltést keresel? French Food Fesztivál, WAMP Design Vásár a Várkert Bazárban, szabadtéri vetítések, Füredi borhetek és irodalmi fesztivál - Ezek a programok garantáltan meghozzák a kedved a kimozdulásra a hűvösebb idő ellenére is. ..
Ha úgy érzed a fenti cím nem is igaz rád, az ajánló elolvasása után tuti azon leszel majd, hogy egy kicsit mégis azzá váljon. Ugyanis olyan programokat hoztunk, amikből nem érdemes kimaradni. Ismert és kevésbé ismert helyek, jobbnál jobb programok, szórakozás, művészet, víz, kalapács, festék és még…..
Érdekel a gasztronómia és a zene találkozása? Grillezés a Rakparton, Felolvasás, Népdal Est és hasonló érdekes programajánlókat gyűjtöttünk össze a hétre. ..
Tudtad, hogy akár te is jogosult lehetsz szociális támogatásra? A Corvinus Egyetem széleskörű ösztöndíj kínálatából most bemutatjuk az egyik legnépszerűbbet, amelyet például a kollégisták is igénybe vesznek. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót arról a három eltérő típusú…..
Az étkezésből származó környezetterhelés jelentős részét adja az ökológiai lábnyomunknak. A legegyszerűbb megoldás a hús- és tejfogyasztás csökkentése lenne, de több tényező is nehezíti az átállást. A jövő mégis ebbe az irányba mutat, amelyért a fiatalabb generációk egyre nagyobb arányban tesznek…..
Ha még nincs programod a hétre és szívesen kikapcsolódnál, ebben az ajánlóban biztosan találsz jó lehetőségeket. Sokszínű listával érkeztünk, amiben akad kiállítás, filmajánló, a nyárra való tekintettel pedig szabadtéri vetítés és szabadtéri színház is. Tartsatok velünk!..
Július harmadik hete is programokban gazdagnak ígérkezik, így ha kicsit kimozdulnánk a hőség ellenére, akkor biztosan nem fogunk unatkozni. Számos zenei programon, kiállításon, valamint játékesten vehetünk részt...
A hőségriadóra  való tekintettel most esti programokkal is készültünk, de a válogatásban találtok utcabált, fesztivált és lemezvásárt is. Tartsatok velünk egy esti sétára az állatkertben, vagy egy hangulatos esti bolhapiacozásra. ..
Sikeres évet ünnepeltek az Illyés Gyula Program érintettjei, az egyenlő versenyfeltételeket biztosítani kívánó kezdeményezésben részt vevők már teljesítették az idei érettségi vizsgák első kihívásait. ..
Tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket keresel? Az alábbi sokszínű programlistából kedvedre válogathatsz, és a barátaidat sem kell otthon hagynod. Élvezzétek együtt a nyarat, gyűjtsetek közös emlékeket!  ..
Az Infotárs és a Business IT Club közösen rendezett kerekasztal-beszélgetést a Budapesti Corvinus Egyetemen a ChatGPT és a mesterséges intelligencia témájában. A meghívottak között szerepelt Kása Ferenc (Professional Diplomat for Data&AI), Szekrényi Péter (Digital Transformation Expert) és…..
A Corvinus egyetem vízilabdacsapatának edzője Szőcs Gábor, és a csapatkapitány Takács Balázs mesélt a csapat eredményeiről, tagjairól, működéséről és a jövőbeli tervekről. Írta: Máriássy Fruzsina; borítókép: MEFOB Tíz éve alakult az egyetem vízilabdacsapata, amelynek aktív játékosai azóta is…..
Mi a baj a mai akadémiai oktatással? Hova halad az értelmiségi osztály? – többek között ezekre a kérdésekre keres választ Molnár Tamás filozófus, történész, politológus, aki műveiben kutatási szakterületeit egyesítve vázolja fel a mai értelmiséget, és átfogó történelmi áttekintést nyújt a…..
Második esély a diplomára: érettségizett, hátrányos helyzetű fiatalokat karolt fel a Budapesti Corvinus Egyetem, hogy felkészítse őket az egyetemi felvételire.  Írta: Máriássy Fruzsina, Borítókép: Hegedüs Krisztián A Corvinus egyetem Faculty Clubjában rendezték meg az Illyés Gyula Program…..
Rangos megmérettetés, szakmai elismerés és kiemelkedően magas pénzjutalom. Ezt kínálja az Országos Esettanulmány Verseny. Jelentkezz most! Írta: Máriássy Fruzsina; borítókép: oev.hu Az Országos Esettanulmány Verseny (OEV) valós vállalati problémák megoldására kínál lehetőséget gazdasági…..
Dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus, pár és családterapeuta, kutató és oktató tartotta a Budapesti Corvinus Egyetemen megrendezett Mentálhét záró előadását. A program célja az volt, hogy a hallgatók szakemberek közreműködésével mélyülhessenek el a mentális egészségüket leginkább érintő…..