Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máriássy Fruzsi

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hosszúra elnyúló napjaink végére gyakran szembesülhetünk azzal, hogy még nem is ettünk semmit aznap. Bár rövid szünetben nehéz a büfén és a szomszéd Sparon kívül máshová menni, de ha van egy lyukas órátok, érdemes meglátogatni az alább felsorolt a helyeket. Olyan gyorséttermeket és kifőzdét…..
Barlangok hónapja, Budapesti Színházak Éjszakája, csillagászati előadás, filmvetítések és további kulturális programok váltakoznak heti programajánlóban. Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!..
Gondolatébresztő előadást rendeznek az Aurórában, megjelenik egy új magyar történelmi film és több különböző kiállítás nyílik Budapesten. Programajánlónkban bemutatjuk a hét legérdekesebb kulturális eseményeit. ..
Heti kulturális programajánlónkban hoztunk filmnapokat, Oscar-díjra jelölt filmvetítéseket, nőnapi programot, vásárt és egyéb különleges rendezvényeket. ..
Ajánlónkban kiállításokat, filmvetítéseket és hasonló érdekes, kulturális programokat mutatunk be a hét minden napjára. Tartsatok velünk! Írta: Corvinus Hallgatói Médiaközpont Borítókép: Pexels Divat - Első lépés kiállítás – Olay Hanna A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem számos képzés között kínálja…..
Évente több száz filmet vetítenek a mozik, így rengeteg lehetőségünk van megtalálni a nekünk tetsző alkotásokat. Cikkünkben összegyűjtöttük az előttünk álló hónapok legjobban várt mozipremierjeit...
Mit várnak a cégek egy pályakezdő fiataltól? Mire számíthatnak a friss diplomások az egyetemről kilépve? Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Médiastafétát, melynek keretein belül a magyarországi és határon túli kommunikáció- és médiatudományi képzések oktatói és hallgatói gyűltek össze megvitatni a…..
Heti programajánlónkban olyan eseményeket gyűjtöttünk össze, mint az Utazás kiállítás a Hungexpon, egy bábszínházi előadás, vagy különböző beszélgetések. ..
A Corvinus Közgazdász Online megújult „Messzelátó és Útravaló” című podcastcsatornájának első adásában Weiner Viola Eszter beszélget Dr. Bokor Tamással, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing- és Kommunikációtudományi Intézet egyetemi docensével a dopaminfüggőség problémájáról...
Filmvetítések, Csuja Imre önálló estje, kabaré, kiállítás és könyvcsere. Ilyen és hasonló programokat gyűjtöttünk össze ajánlónkban, hogy ez a hét is eseménydúsan teljen. ..
A Valentin nap közeledtével felmerülhet a kérdés, hogy vajon milyen személyes ajándékkal kedveskedjünk párunknak. A szeretettel elkészített desszertekkel nem lehet tévedni, az alkotás pedig akár közös élmény is lehet. Ebben a cikkben elhoztunk néhány receptet, melyek tökéletes részét képezhetik az…..
Borkóstoló, filmvetítések, különleges kiállítás, farsangi karnevál és még számos kulturális program várja az érdeklődőket a héten. Programajánlónkban összegyűjtöttük a legérdekesebb eseményeket!..
Megnyílik a Van Gogh kiállítás, folytatódik a Kínai Újévi Fesztivál, egy új magyar filmet vetítenek az Urániában és még sok más művészethez kötődő programot rendeznek meg a héten. Összeállításunkban bemutatjuk a legérdekesebb kulturális, szabadidős tevékenységeket a héten, amelyek segítenek…..
A tartós hideg idő miatt sokan az otthonlétet választják a szabadtéri időtöltés helyett, pedig a téli időszakban is számos programmal szolgál Budapest. Ezek közül a legnépszerűbbek talán a korcsolyapályák, melyek tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak egy-egy hideg téli napon. Éppen ezért…..
Divatbemutató a Szépművészeti Múzeumban, Kínai Újévi Fesztivál a sárkány évében és természetesen a magyar kultúra napja sem maradhat ki a heti programajánlóból. Most különösen színes kikapcsolódási lehetőségeket és kulturális programokat mutatunk be. ..
Már javában zajlik a vizsgaidőszak, elkezdődött a TDK-ra való jelentkezés és természetesen a szakdolgozatírás is egyre több egyetemistának okoz álmatlan éjszakákat. A tanuláshoz, illetve kutatáshoz talán az egyik legnyugodtabb környezetet a könyvtárak biztosítják, ahol a TikTok és a Netflix sem okoz…..
Filmek, színházi előadások, rendhagyó metrókoncertek és természetesen a jégpályák éjszakája sem maradhatott ki a következő heti ajánlóból. A hideg idő ellenére is érdemes kimozdulni, mutatjuk hova!..
A vizsgaidőszak közben feltöltődést jelenthet kimozdulni otthonról. Heti programajánlónkban olyan változatos rendezvényeket mutatunk be, melyek egyedül vagy csoportosan is látogathatóak. ..
2024 beköszöntével számos művészmozi vetít klasszikusokat és új alkotásokat egyaránt. Heti kulturális programajánlónkban bemutatunk négy filmes eseményt mutatunk be...
A két ünnep közötti időszakban sem áll le az élet Budapesten, sokszínű programokkal készül a város a kimozdulásra vágyóknak. Ajánlónkban hoztunk társasjáték esteket, kiállítást, filmvetítéseket, koncertet, vásárt, és egy rendhagyó jótékonysági morzsapartit is. ..
Közel a karácsonyi időszak, ezért ideje minél előbb beiktatni a nagy karácsonyi bevásárlást. Ha szeretsz előre tervezni, és kitalálni, hogy mikor-mi lesz a menü, ez a lista neked való, hiszen igyekszünk minél színesebb receptekkel szolgálni...
Ha már unod a megszokott karácsonyi filmeket, amelyeket évről évre újra megnézel, viszont idén is tartanál egy ünnepi filmmaratont, ez a lista most neked készült. Ajánlónkban nem hétköznapi, sokak által ismert, hanem teljesen új egész estés filmeket és sorozatokat, vagy rejtett gyöngyszemeket…..
A karácsonyi ajándékvásárlás mindig nagy feladat, hiszen szeretnénk a lehető legjobb ajándékokat találni szeretteinknek, azonban könnyű hamar kifogyni az ötletekből. Mivel sokaknak jelent nehézséget az ötletelés, ezért összegyűjtöttük a legjobb tippeket a 2023-as karácsonyi listához. Ha még nem vagy…..
A szorgalmi időszak végeztével mindenkire ráfér egy kis pihenés, hangolódás az ünnepekre. Ehhez hoztunk most programokat, amiket nem éri meg kihagyni. Bulik, filmek és kézműves ajándék készítés várnak a héten. ..
A karácsonyi készülődés lassan mindenkit a hatalmába kerít, azonban érdemes még az otthon melegében eltöltött napok előtt kicsit kimozdulni. Heti programajánlóban hoztunk kiállítást, filmvetítéseket, előadást, koncertet, és természetesen egy különleges karácsonyi vásárt is...