Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuliaNervosa

0 bejegyzést írt és 2658 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Robika a mi új sztárunk, pedig nem néz ki hülyén, sőt valószínűleg elképesztően jól traktorozik. Csak kissé feledékeny a jelek szerint, a Rúzsai Földművelő Egylet és a Traktorosok Országos Szövetsége ugyanis a jelek szerint joggal követeli rajta a permetezőt. A baj csak az,…..
ezen a Brian Setzer-koncertfelvételen? És ha igen mit is jelent ez? Brian Setzert mindenesetre imádjuk, el is kezdtük növeszteni a fejpáncélunkról csöngő szőrszerű kitinszálakat és vettünk egy doboz hajolajat...
JuliaNervosa 2007.06.14 10:18:41
A ferencvárosi Metró áruházban találtam a mellékelt táblázatot. Csak tudnám hol van Maroccó, talán Makó mellett? Vagy keverék a paprika? Milán Utóbbi. Az igénytelen paprikás cégek gyakorlata, hogy a rossz minőségű fűszerpaprikába forró országból származó, jó sötét…..
Szerintünk lehet, hogy filozófusok, vagy David Lynch elvakult rajongói, esetleg mindkettő. És az sem kizárható, hogy a postás olyan, mint az elektron, vagyis egyszerre tud lenni itt is meg ott is. Ja, és nem hittük volna, hogy a Zseb Garfieldnek vannak előfizetői. A csatolmány szerint…..
JuliaNervosa 2007.06.14 09:46:46
Unkle történetéből kiderül, hogyan lehet az államilag finanszírozott közüzemi díjakból, azaz a "rászorulóknak" támogatásként járó díjkompenzációból készpénzt csinálni. Mielőtt vki végeláthatatlan lakótelepeket vizionálna, ami fossa a pénzt, elszomorítjuk.…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
JuliaNervosa 2007.06.13 11:48:09
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...
Igazi reality junkie-ként nem mehetünk el szó nélkül az Extreme Makeover című lakberendezős műsor alkotójának új műsora mellett, ami első blikkre a Legyek urára emlékezteti az edzett tévénézőt. Az ilyen adások (pl. Survivor) sajátossága a megszokott környezetből kiemelt, és…..
JuliaNervosa 2007.05.18 09:48:02
Subba Érettségiző nemzedék 4. 2007.05.15 15:50:00
Őrületes meglepetés: még nem sikerült feltárnunk az ország összes idióta tablóját! A legutóbb észrevett számteches tendencia nem csak kapcsolatépítő honlapok formájában inspirál, hanem operációs rendszeres motívumként is. A siófoki Baross Gábor Középiskola és Szakiskola…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Subba Re-me-te-lány 2007.05.15 11:41:00
Messze elhagytuk azokat az időket, amikor a popzenéhez ilyen videó járt. Mit lehet kezdeni egy olyan számmal, ami egy re-me-te-lány-ról szól? Hát az a minimum, hogy egy szenet lapátoló frufrus fickó szerepeljen benne Zoltán Erika mellett! Valószínűleg az összes…..
Tervezel meghalni az idén? Reméled, hogy legalább valami ismerősöd vagy rokonod maghal a közeljövőben? Tudunk egy szuper programot!"A magyar lakosság 16 milliárd forintot költ temetkezésre egy évben. Csak Budapesten 4 milliárd forintért rendeznek temetéseket. A temetkezési…..
A csodálatos magyar versmondó tradíciókkal már egyszer foglalkoztunk, de ennek a szockó maradvány-művészetnek mindig felbukkannak újabb gyöngyszemei. És különös módon a leggyakrabban lemészárolt műalkotás szegény Petőfi szegény Nemzeti dala. Mert az olyan beleélős. Itt a…..
JuliaNervosa 2007.05.15 11:54:03
Micsoda ötlet egy Magyarország formájú asztalka? Van tárgy, ami ennél feleslegesebb? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, annak tuti nem Csonkamagyarország kell a nappalijába. ..
Subba Erős hétkezdet - Az Első 2007.05.14 10:21:34
Ahol kommentezés van, ott sajnos elsőzés is van. Teljes erőből utáljuk e rendkívül hülye szokást, de ha vicces videó és szórakoztató ideológia is van hozzá, akkor egyetlen egyszer hajlandóak vagyunk elviselni.(Forrás: NoTV)..
Subba Béres Zoo névnaptár 2007.05.10 12:42:00
Képzeljétek el, hogy van a világnak olyan része, ahol Béres Zoo még mindig sikeresnek számít. A 4FClub feloszlása után egészen vidékig futott, most műsort vezet az egyik rádiónál. Stílusában persze sikerül a Boros-Bochkor szint alatt teljesítenie, ami már önmagában…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Subba Macskatakaró 2007.05.02 23:41:00
A francba, de lehűlt az idő. Ha valaki esetleg a macskás film nézése közben fázna, van egy jó kis takaró a wiwen.       ..
Subba Rúgja ki a főnökét! 2007.05.02 11:50:00
Egy ideig azt hittük, megtaláltuk minden idők legbutább, legidegesítőbb honlapját, de aztán szerencsére ráébredtünk, hogy már megint rossz oldaláról nézzük a leglényeget. Az igaz, hogy az interneten ennyire fárasztó, hosszadalmas és bugyuta fejléccel még nem találkoztunk, de…..
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..