Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelle Fanni

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon össze lehet hasonlítani a különböző korok sportsztárjait? A fitnesztermek létrehozása már nem fontos szempont a vállalati sportolásnál? Többek között ezek a kérdések is felmerültek a Sportgazdasági kutatói meetingen, amely a Budapesti Corvinus Egyetem Kutatási hetének keretein belül valósult…..
  A Corvinus számos lehetőséget kínál a hallgatói számára, hogy tanulmányaikat zavartalanul végezhessék. Ha mégsem kapnál  ösztöndíjat, akkor sem kell aggódnod, hiszen léteznek alternatív megoldások is a zavartalan diákévekre. Írta: Kelle Fanni; borítókép: Pinterest Corvinus Ösztöndíj Ha a…..
Sok végzős hallgatóban megfogalmazódik a kérdés a mesteres éveik után: „ha már idáig eljutottam, megérné elvégezni a doktori iskolát is?” Ez a fokozat az egyetemi képzés megkoronázása. El kell azonban dönteni, hogy inkább a szakmai tapasztalatot, vagy a továbbképzést választjuk. Cikkünkben öt esetet…..
Napjainkban az a tévhit él, miszerint a népmesék hősnői passzív alakok, akik nem vesznek részt sorsuk formálásában, vélekedik Zalka Csenge nemzetközi mesemondó a HVG-nél közölt interjújában. De vajon miért alakult ki ez a szemléletmód? Erre keressük a választ cikkünkben. Írta: Kelle Fanni;…..
Sokan érzik úgy, hogy a felvételi jelentkezés és eljárás nagyon bonyolult folyamat, amely rengeteg stresszel jár. Szeretnénk neked ezt megspórolni, ezért cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és határidőket, hogy semmiről se maradj le. Borítókép: Budapesti Corvinus…..