Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matroid

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barcelona és a Real Madrid 52 nappal az eredeti időpontot követően lejátszotta az idei első El Classicot. Az eredmény 0-0...
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
matroid 2017.04.05 18:14:48
A Barcelona idei gyengébb szezonjának rengeteg oka van, és felesleges a párizsi meccsre kihegyezni mindent. Egy elég összetett folyamat az, ami eljuttatta idáig a katalán alakulatot. Persze vészharangokat talán még nem kell kongatni, mert nincsenek reménytelen helyzetben, de valami jelentősen…..
matroid 2017.02.19 19:42:15
Szombat délután 16:15-kor ismét a bajnokságra szegeződik tekintetünk, ugyanis ezúttal a Deportivo Aláves otthonába látogat a Barcelona. A meccselőzetesért kattints!..
matroid 2017.02.10 15:02:03
Amerikai Plán Palackposta 2016.09.02 20:19:33
Eleinte szkeptikusan viszonyultam a hírhez, miszerint az elmúlt esztendők egyik legjobb nyomozóthrillere, a Nyomtalanul nemcsak folytatást kap, hanem a Q-ügyosztály kalandjait egy egész trilógia fogja megénekelni. Nem arról van szó, hogy ne bíztam volna a jeles skandináv alkotógárda…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
 Támadás a Nemzet ellen! Spekuláció a forint árfolyama ellen! A gonosz bankárvilág Magyarország megsemmisítésére készül! A regnáló Magyar Kormány tisztviselőitől gyakran hallani, hogy Hazánkat (v.ö. Nemzet, Hon, Magyarország) spekulációs támadások érik, és a…..
matroid 2012.01.03 11:39:31
@Pipas: persze hogy nem csak Orbán tehet róla. Írtam is hogy eleve 80%-ról indult a sztori. Viszont talán nem sértődsz meg azon, ha kijelentem, hogy Orbán a másfél évet alatt nem sokat javított az ország helyzetén. Legalábbis számok szintjén! Én nem azt várom tőlük, hogy egyből megoldjon mindent, egyszerűen csak azt, hogy szép lassan javuljon az ország helyzete. Ilyen tekintetben a bázis mégis csak az az állapot, amikor átvették az országot, ezzel nehéz szerintem vitatkozni.
Na erre írtam azt, hogy külső személőnek úgy tűnik, hogy a lépéseik egyszerre csökkentik-növelik az államadósságot, ergó egyenlőre azt a minimális elvárást se hozzák, hogy a mszp-s szinthez képest javítsák az ország pénzügyi helyzetét.
matroid 2012.01.03 12:05:08
@Pipas:
a nyugdíjpénzzel kapcsolatban igazából a stílussal volt a legnagyobb bajom.

Valamelyik nap Viktor azt mondta az orvosoknak, hogy nem beszéli a zsarolás nyelvét. Ezen igazán meghökkentem, mert a nyugdíjpénz lenyúlása klasszikus zsarolás keretében történt. "Ha nem adod oda a nyugdíjpénzedet, nem kapsz állami nyugdíjat."

Persze az is lehet, hogy Viktor érti a zsarolás nyelvét, de csak akkor, ha Ő zsarol.

Én azt mondom, hogy ki kellett volna mondani, hogy nagy gáz van, ezért a magánnyugdíjpénztárakat törvényileg felszámolják. Ha valaki akar több nyugdíjat, az tegye pénzét önkéntensbe. Ezt egyenes beszéd lett volna.
A Quimby idén ünnepli 20. évfordulóját, aminek apropóján szülinapi koncert is lesz az Arénában 1011. november 12-én, azaz ma este. Átnéztünk sok-sok videót, hogy senkinek ne kelljen bajlódnia ezzel a 20 évvel, és kiválogattuk belőlük a mérföldköveket. Nem volt könnyű, de…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a minap az MTV Ma reggel éberebb nézőit kápráztatte el az alábbi kacifántos okfejtéssel: "Értem persze, hogy ezek a döntések a múltban történtek (...); tehát visszaható hatállyal nem lehet jogszabályt alkotni" -…..
  Okkal feltételezzük, hogy a Freedom House-nál nem a Mandiner bloggal kelnek és fekszenek, de ebből sértődés biztosan nem lesz. Hogy miért citáljuk ide megint az intézetet? Azért, mert az Egyesült Államok külügyi helyettes államtitkára, Thomas O. Melia, az amerikai…..
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
matroid 2011.04.17 14:17:44
@KelekótyaP:
vmit felreertettel, en ugy ertettem hogy a real gol utan valtott ritmust a barca. egybol nem 40 passzbol ertek fel a madrid kapujahoz, hanem 3-bol!

a barca meg verheto - mint minden csapat. de az arsenal hidd el tenyleg nem jo pelda. egy nagyon koncentralt barca a visszavagon megmutatta, hogy melyik a jobb csapat.
ha mar ilyen szepen leirtad milyen mak gol volt tegnap a barca-e, akkor mit mondja az arsenalra, amely csapat kapuraloves nelkul lott golt! azon a meccsen egyertelmuen jobb volt a barca - kiallitastol fuggetlenul.

meg egy dolog ami tobbszor hangzot el: tagnap tanacstalan volt a barca. igen az volt, de mint xavi is nyilatkozta, azert, mert nem erre keszultek. ok azt hittek, ezerrel zuzni fog a real, erre bealltak 11 emberrel vedekezni. mivel a barcanak az X is jo volt, igy nagyon nem eroltettek meg magukat. lehet ezt tanacstalansagnak hivni - de lehet "taktikusan az eredmeny megtartasa volt a cel"-nak is.
matroid 2011.04.17 19:13:23
@karikaV43:
en biztos vagyok benne, hogy ez pihenes a hajrara.
szerintem sokan nincsenek tisztaban azzal, hogy a sahtar magabiztos kiverese mekkora fegyverteny. az egy nagyon jo csapat - es a barca ott bele is adott apait-anyait. es mukodott a zenekar.

a tegnapi real kevesebb gondot okozott a barcanak, mint a sahtar a visszavagon - igaz a konkret eredmeny nem ezt mutatja.
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..