Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis2viktor

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan olyan lesz ez, mintha a cipőboltokról szólna. Pedig nem. De mindig történik valami. Igen beismerem, hogy szeretek cipőboltokban nézelődni, olykor-olykor vásárolni is. Megint vidéki munkám volt, megint vonattal mentem. Ismét volt bő 2 órám a vissza vonatig. Nem is annyira kisváros vidéken, és…..
Régen írtam, elég sok munka volt mostanság. Nem volt igazán időm. Meg rágódtam kicsit, hogy melyik legyen a következő történet ezen az úton. Aztán úgy gondoltam, hogy a Gyöngyivel (ahogy én neveztem Gyöngyös) kapcsolatos rövid kalandomról írok. Ez megint olyan, hogy kicsit visszább kell nyúlni az…..
Az itt olvasható történetet teljes egészeben a fantázia szülte. Egy kis történt Tündiről (részletesebben ld. itt ). És még mindig előljáróban, a korábbi posztomban már utaltam rá, hogy a legtöbb emberből ha erről hall egy nagyon negatív érzést vált ki. A legenyhébb amikor a teremtő állatkertjének…..
Zavar a fejemben van Timike 2022.10.21 21:28:28
Timike egy érdekes jelenség volt. Ahhoz, hogy az egész kicsit világosabb legyen vissza kell menni egy picit távolabbra. Az már kiderült, hogy egy túraszakkörnek voltam túravezetője, meg szerettem kirándulni csavarogni. Nem voltam az a tipik otthon ülök és bámulom a falat típus. Az egyetem végére…..
Zavar a fejemben van Nyaralás I. 2022.10.16 20:51:24
Korábban már írtam, hogy volt egy nyaralás nyolcadik osztály végén, nagyjából ez volt az utolsó közös családi „békés” nyaralásunk. Bár ez már igen messze volt a „békés”-től, az, hogy családi az is egy relatív innen nézve. Egy picit vissza kell ugorni az időben, hogy minden érthető legyen. Ötödikes…..
Friss még az élmény (szinte most jött ki a sütőből, ilyenkor a "legfinomabb" mint egy jó friss kalács). Arról már írtam, hogy "ne posztolj hirtelen felindulásból..." eltelt pár óra, szóval megint ez egy előremegfontolt szándékból elkövetett posztolás. Ma vidéki munkán voltam. Jelenlegi benzin árak…..
Kicsit folytassuk amit úgy félbe hagytam egy kis ideje. Igen erről a posztról van szó: A négy betűről.  Igen továbbra is igaz, és ezt kérem a kedves olvasótól is, hogy jegyezz meg, hogy nem tartom normálisnak. Egy szóval sem mondtam, hogy ez a jelenség teljesen normális. Nem, tényleg nem normális…..
Zavarok II. rész. - Nevek és shoppingolás Szóval amit eddig olvastatok az sem volt egyszerű, főleg nektek mert elég káosz az egész nem? De én sem vagyok egyszerű. Eleinte a Csenge név vonzott nagyon, és úgy éreztem azzal a névvel tudnék azonosulni. Mai napig az egyik legkedvesebb név nekem a…..
Zavar a fejemben van Crossdressing 2022.09.21 15:33:00
Ez is egy érdekes dolog. Röviden arról szól, hogy az ellentétes neműek ruháit szeretik hordani az emberek. Azaz nők férfi, férfiak tipik női ruhákban szeretnek lenni. A crossdressing önmagában még teljesen ártalmatlan, nincs benne semmi rossz, és nincs 1:1 kapcsolat a crossdresserek és a különböző…..
Arról a négy betűs jelenségről a korábbi "Hazugságaim" című posztomban már írtam. Itt most nem egy tudományos értekezést fogok írni, mert ahogy már korábban írtam mérnök vagyok, a tudományos elemzést meghagyom a pszichológusoknak, pszichiátereknek, szexuálpszichológusoknak, neuropszichológusoknak és…..
Ígérem, hogy ma már nem posztolok többet. Ezt is csak azért, mert túl friss az élmény, és még emlékszem mindenre. 2022. szeptember 12. Hétfő. Email a főnöktől: "A fél cég Covidos, mától két hét Home office"  Mondom, ez most jól kezdődik. A Home office nekem jó, mert sokkal gyorsabban tudok…..
Zavar a fejemben van Hazugságaim 2022.09.19 09:43:32
  Az tanítják az oskolában, hogy hirtelen felindulásból ne posztolj a netre. Egy pár napja gondolkodom ezen a poszton, és az egész regisztráción. Ez már szerintem kimeríti az előre megfontolt szándékból elkövetett posztolás tényállását. Mégis valahol ez a poszt azért született mert olyat láttam,…..
Férfi, közelebb az 50-hez mint a 40-hez, budapesti lakos, házas, gyermektelen. Ahogy látni fogod azért vagyok itt mert alacsony az a bizonyos kerítés (orvosilag még pont a normális határán, tehát nem kell kezelésre menjek). Röviden ennyit elég ha tudsz rólam. Majd szép lassan jön a többi is...