Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altar21

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német Sky Sport szerint Dušan Vlahović komolyan felmerült a Bayern Münchennél, Thomas Tuchel nagyon szeretné megszerezni a fiatal centert. A klubhoz ezer szállal kötődő Karl-Heinz Rummenigge kiváló kapcsolatokat ápol a Juventusszal, ám a Bayern nem hajlandó 80 millió eurót fizetni a szerb…..
A Juventus a hétközi EL-meccs után és az Inter elleni Coppa Italia-elődöntő visszavágója előtt a Napolit fogadta, s a bajnokságban két vereség után sok jóra nem számíthatott a mester legénysége, mely korántsem a legjobb felállásban lépett pályára a számos színtéren való szereplés okozta fáradtság…..
altar21 2023.04.24 15:25:54
@insieme: Én is pont ezt mondtam. Ott történt az orra előtt, tovább engedte, aztán a monitoron már szabálytalannak látta. Érdekes. De bennem felvetődött az is, hogy egyáltalán minek nézték vissza? Azt a var szobában is látták, hogy ott áll a bíró és végignézi és engedi. Érthetelen.
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
altar21 2022.09.18 20:03:51
@juve28adam: Egyetértek. A Fradi az EL-ben a jóval magasabban jegyzett török bajnok Trabzonnak 70 perces emberhátrányban tudott 2 gólt lőni és nyert. Még ha azt hozzá is vesszük hogy hazai pályán volt. Itt fordított volt a helyzet. A leginkább nekem ott látszott hogy nagy a baj, amikor a 3vs1-es helyzetet nem tudták megoldani. Még ha védőkről beszélünk is.