Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrHardcore

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Fadin 2013.01.28 07:45:00
..
MrHardcore 2013.01.29 08:33:03
Vöröshajú lányok Kloe 2013.01.17 20:00:00
..
MrHardcore 2013.01.18 09:26:15
Vöröshajú lányok Jamie (2) 2013.01.10 19:00:00
..
MrHardcore 2013.01.11 10:06:57
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
MrHardcore 2012.11.23 09:46:00
@ZF2: iqx2 vazz. Dolgoztam a Wizz-nél,így belülről is ismerem a dolgot. Az jó, hogy mindenki repülhet, de én a szarrágás oldalát is vágom, ezt próbáltam jelezni.Plusz egy csomó célpontot nem repülnek, a 2. plusz pedig az, hogy egy országban a befektetéseket, ezen keresztül pedig a gazdaság hajtómotorját- részben, de meghatározóan- jelentő üzletemberek nem fognak lókoszttal repülni.Ha valaki itt akarja hagyni az országot- mint ahogyan rengetegen tették eddig is- baromi hasznos a dolog, de hosszú távon a lényeget nem ezek oldják meg, akármekkora giant társaságok is önmagukban.
Egy orosz tévéadó riportere éppen élőben jelentkezett be egy driftbemutatóról, amikor az egyik autó első blikkre elég keményen elcsapta, de aztán úgy tűnik, nincs különösebb baja. Ettől függetlenül bevitték a kórházba, mert agyrázkódása lett, nahát.…..
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Sokan még a nevüket sem ismerik - nem sokáig marad ez így, azt hisszük -, mégis ők vannak perpillanat a toppon: Barcelonában a Huawei mutatta be a világ legizmosabb mobilcsaládját, tetején az 1,5 gigahertzes, négymagos processzorral (rajta pedig Android 4.0-val) hajtott Ascend D…..
MrHardcore 2012.03.04 18:59:23
Délután kettőkor szűk kompánia gyűlt össze a gödöllői Opel Gaál bemutatótermében, ahol egy öreg Chevrolet pickup és egy Opel Ascona raliautó közé állítva, néhány szalámis szendvics társaságában ott várakozott a legelső magyar Astra. A közlekedési múzeumban rendezett…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
MrHardcore 2012.02.09 13:06:47
@multi84: Az a gond /hogy a dolgok mögé is benézzünk/, hogy a Malév esetében a zemberek csak a kicsinálandó pénznyelő arcot látják. Azt nem, hogy strómanok és politikusok pénzmosodája volt ez /is/ + a mód ahogy elintézték és előnyt adtak pld. a rinyaérnek /amikor még csak ők ismerték a bedőlés pontos idejét/ az csak egy kis csoport érdeke volt. Anyagilag persze. Véletlen, hogy a rinyér tavaly még menekült Mo-ról, egy héttel a Malév-csőd előtt meg diadalmasan visszatér?Ugyan már!!
MrHardcore 2012.02.09 13:10:24
@ezanevemeskesz: részben igazat adtam multi84-nek.A komment első mondata ez volt,. Ha nem vakítana téged is el a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" életérzés, akkor talán más véleménye is érthető lenne számodra.
MrHardcore 2012.02.09 13:13:58
@orient: teljesen egyetértek. De az emberben kell, hogy maradjon egy kis önérzet. Aki nem így vélekedik, az vagy hülye, vagy hazudik. Csak sajna ebben a zországban már semmi nem működik logikusan.
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
MrHardcore 2012.02.02 23:22:47
Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között,…..
Az a megdöbbentő, hogy az 53 éves csaj már akkor is viszonylag ismert volt, amikor én még csak a zenei eszmélésnél tartottam. A nyolcvanas évek végén kezdtem el viszonylag tudatosan zenét hallgatni, ő meg ekkor már a sokadik albumánál tartott.Ráadásul nemcsak régóta aktív,…..
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
MrHardcore 2011.02.25 10:28:08
@Viktor_Viccnélkül: Te szánalmas kisütöttagyú baromarc! Most meg komcsizol, amikor a Kedvesszeretettvezetőd és udvartartása is az? Ők is abból a köpönyegből bújtak ki, vagy szponzorálnak eredeti komcsikat /Pozsgay stb/. Hagyd már abba, elmúltnyócévkretén!Neked még legalább egy elektrosokkra lenne szükséged vazze!Egy utolsóra!
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...