Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baloldali Bűnözők Blogja

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elstartolt a kampány, mi is indulunk. Addig is Őrsi Gergely ezt üzeni mindenkinek. De ennél többet is mutat. Sokkal de sokkal többet...
Őrsi Gergely mentorai Horváth Csaba, Tóth Csaba, Molnár Zsolt. A közös ezekben a személyekben, hogy jelenleg mindegyikük büntetőeljárás alatt áll. Róluk is szó lesz, de nem ebben a tematikus Őrsi-blogban, hanem a másik felületünkön, a Bukott Baloldal Blogján. https://bukottbalos.blog.hu/..
- Hát szúrják ki a szemét valamivel!- Már nyolcvankét éves uram. Teljesen vak!- Hülye!- Igen uram, azért vállalta.Az ismert párbeszéd a Macskafogó című klasszikussá vált rajzfilmből. Őrsi Gergely és elvtársai is azt a módszert választják, hogy kiszúrják a szemét, akár a választóknak, akár a…..
Mint a másik blognak, amely baloldali prominenseket fog leszedni a sakktábláról, nekünk is ugyanaz az e-mail címünk. Bármelyik bloggal kapcsolatban jöhet bármi, baráti vagy nem baráti megjegyzés. baloldalibunozok@protonmail.com..
2024. januártól minden kiderül. Vagy kicsit hamarabb.  ..
baloldalibunozok@protonmail.com Ide jöhet minden. A blog időben el fog indulni, de felesleges lenne előre ellőni a puskaport, mert a 2024-es önkormányzati választásokig kimosnák magukat az érintettek. Hamarosan lesz Facebook oldal is...
Bukott Baloldal Blog A vég kezdete 2022.10.01 12:29:41
Őrsi Gergely jelenlegi II. kerületi polgármester és baloldali csapata a 2022. október 2-i időközi választást kampányát most már bizonyosan végigviszi, és talán meg is nyeri a választást.De a 2024. évit már biztosan nem fogja.  ..
Bukott Baloldal Blog Hamarosan... 2022.09.17 14:03:22
Hamarosan.....