Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ACE12

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romeo Agresti tegnap több értesülését is megosztotta a nagyérdeművel, megerősítette, hogy a Juventus veszélyes helyzetben van Federico Chiesa 2025 nyarán lejáró szerződése miatt. Ezért a játékos helyzete folyamatos figyelmet igényel, jelenleg viszont látszólag a klub kontroll alatt tartja a…..
A Juventus játékosai kapcsán számos újságcikk jelenik meg, egyes híresztelések viszont alaptalanok, s ennek kapcsán szólalt meg Federico Chiesa ügynöke, Fali Ramadani, aki tagadta, hogy pártfogoltja 8 millió eurós fizetéshez kötné a szerződéshosszabbítást, továbbá azt is tagadta, hogy a játékos…..
Leonardo Bonucci a DAZN mikrofonja előtt adott interjút, s a védőjátékos egyértelműen rosszul éli meg, hogy a Juventus idén ismét trófea nélkül zárja a szezont. „Megerősítettek minket a nehézségek, a keret megtalálta az értékeket, amelyek nyomán sikerült összegyűjtenünk 69 pontot. Nem volt…..
A Juventus az Empoli vendégeként 4-1-es vereséget szenvedett, s a mester természetesen nem volt túl jó kedélyállapotban a meccs után, ami a tízpontos büntetés mérkőzés előtti nyilvánosságra hozásának is szólt. „Túlságosan egyszerű lenne a meccset és az egész szezont így összefoglalni.” - mondta…..
Massimiliano Allegri a hétközi fordulót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár az április szolgált pár vereséggel, a három fronton való harc azt mutatja, hogy a csapat jó szezont fut. „Adrien Rabiot jól játszott Bolognában, holnap pedig talán pihenőt kap. Ángel Di María jól érzi magát,…..
Az Inter hazai pályán legyőzte a Juventust, és 2-1-es összesítéssel bejutott az Olasz Kupa döntőjébe. „Az első félidőben, s leginkább az első 15 percben az volt az érzésem, hogy mi alszunk. Ezt követően jobb volt, de nem lőttünk eleget kapura, és az Inter egy fizikailag erős csapat.” - értékelt a…..
ACE12 2023.04.27 06:51:17
A Juventus hazai pályán is kikapott a Napolitól vasárnap este, ez volt sorozatban a harmadik bajnoki veresége a csapatnak, ami a 2010-11-es bajnokság óta nem történt meg. „Csalódást érzek, amiért így elveszítettünk egy meccset, jobban kellett volna teljesítenünk a gól előtt. Egyszerűen leálltunk,…..
ACE12 2023.04.24 06:47:53
A Juventus a tegnapi fejlemények után akár egészen jó szezont zárhat idén, ha tudja folytatni a menetelést az Európa-ligában, ám ennek ellenére az edzőkérdés továbbra is napirenden van a pletykalapoknál. Az RMC Sport exkluzív beszámolóval szolgált Zinédine Zidane kapcsán, aki továbbra is keresi a…..
A Juventus gyenge teljesítményt nyújtott, s 1:0-ás vereséget szenvedett, így pont nélkül térhet haza a Sassuolo otthonából. "Egy órán keresztül nem játszottunk jól, majd a kapott gól jelentette pofon után reagáltunk. Fontos mérkőzés volt a tabella szempontjából, de ez volt zsinórban a második…..
A Juventus idei szezonja számos nehézséget tartogat a csapat számára, a klub jogi ügyein túl Paul Pogba kapcsán is inkább a negatív hírekről számolnak be a lapok. A La Gazzetta dello Sport mai kiadásában beszámolt Paul Pogba helyzetéről, aki eddig 37 tétmeccsből 34-et kihagyni kényszerült, és…..
A Juventus a Freiburg ellen nyerni tudott Torinóban, Filip Kostić beadását Ángel Di María értékesítette, azonban az Öreg Hölgy egygólos előnye komoly veszélyben volt az utolsó percekben, amikor a Freiburg betalált nagyjából egyetlen helyzetéből, ám a videóbíró érvénytelenítette az egyenlítő…..
A Juventus ugyan Dušan Vlahović révén hamar megszerezte a vezetést a Torinóba látogató Nantes ellen, a második félidőben a francia együttes egyenlíteni tudott gyakorlatilag szinte egyetlen kapura tartó lövésével, így a zebramezeseknek a visszavágón idegenben kell kiharcolniuk a továbbjutást az…..
ACE12 2023.02.22 07:27:50
@Zsltrk977: Ezt hangoztatom mióta...és még ...aki még egyszer azt meri mondani hogy új játékosok kellenek meg gyenge a keret azt személyesen fogom arcon csapni (persze csak képletesen irom). Hócipo tele van mikor mindenki a csapatot akarja lecserélni 2 vesztes meccs után. Nézzétek meg azt a csintalan Nápolyt...nevesincs focisták...egyetlen név sincs, mégis....olyan focit játszanak mint az álom....és ez kinek az érdeme? No kinek....csakis az edzoé...Az edzo oltja a játékosaiba a filozófiáját, a modern foci elemeit, a stratégiát. Sok edzo már rájott hogy a sebesség ami a mai fociban fontos. De Allegri még mindig lukvercbe kozlekedik.....
A Juventus fontos, ám kevéssé meggyőző teljesítménnyel párosuló győzelmet aratott a Torinóba látogató Fiorentina együttese fölött. "A Fiorentina támadott annak érdekében, hogy megszerezze az egyenlítést, nekünk pedig megvoltak az esélyeink arra, hogy 2:0-ra alakítsuk az eredményt, de nem használtuk…..
ACE12 2023.02.14 07:09:07
@Juvino: ne légy cinikus, szarkasztikus meg foleg...!
A Juventus hazai pályán is vereséget szenvedett a Monza ellen, ezúttal 2-0-ra verte meg a Monza a Juventust Patrick Ciurria és Dany Mota Carvalho góljaival. „Nem hiszem, hogy valaha játszottunk volna ilyen első félidőt, és ezen érdemes elgondolkodnunk. A szünet után jobban mentek a dolgok, de…..
A Juventus annak tudatában látogatott a Benfica otthonába, hogy kizárólag egy győzelemmel tarthatja életben matematikai esélyeit a továbbjutásra a Bajnokok Ligája csoportköréből. A mérkőzés során azonban mindvégig a házigazda akarata érvényesült, s ugyan a 4:3-as végeredmény szoros összecsapást…..
A Juventus gyenge, passzív és szinte minden elképzelést nélkülöző játékkal lépett pályára a címvédő otthonában, s így a mérkőzés az AC Milan magabiztos, megérdemelt 2:0-ás győzelmével zárult. "Nagyon keveset mondhatok a mai meccs után. Hosszú hullámvölgyben vagyunk, s azt hittem, hogy magunk mögött…..
Massimiliano Allegri a minap a Corriere della Sera munkatársának adott interjút, s természetesen a beszélgetés fő témája a Juventust sújtó sérülések és borzasztó formája volt. „Nagyon sajnálom ezt a helyzetet, és gyakran megkérdezem magamtól, hogy hibáztam-e. Az első válasz, ami beugrik, hogy a…..
A Juventus továbbra is csak szenved, s mivel tegnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Benfica együttesétől, gyakorlatilag szinte reménytelen helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az ügyben természetesen megszólaltak a klub legendái is, míg Giorgio Chiellini egy "Fino…..