Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yafet

0 bejegyzést írt és 531 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmaink válhatnak valóra, mi több, Laura Palmer is beteljesíthetné ígéretét, melyet az 1989-ben véget ért sorozat végén tett Cooper ügynöknek. Viszlát 25 év múlva. Ami... egy, kettő, három, négy... most van! A jeles alkalomból nem csupán BD-n jelenik meg a széria (lásd…..
Elég érdekes helyen száll majd meg a jövő évi labdarúgó-világbajnokság idején az angol válogatott. A szövetség ugyanis arra kényszerült, hogy elegánsnak mondott, ám meglehetősen érdekes helyen fekvő szállodában foglaljon szállást. Miután Lengyelország legyőzésével…..
Az 1982-es Conan és az ugyanebben az évben mozikba kerülő A Vadak Ura után elképesztően megugrott az izomhegy barbárok és ledér amazonok harcos hétköznapjairól szóló sword & sorcery filmek népszerűsége. A dörzsölt hollywoodi producer, Dino De Laurentiis ezt persze előre…..
yafet 2013.10.22 08:55:14
@♔bаtyu♔: Szerintem aki Kalifornia kormányzója tudott lenni az még vastagabban benne van a brancsban, mint egy jött-ment gettó nigger.
A magyar szurkoló lelkiállapota már csak ilyen egy 1-8 után: ha valami nem sikerül, akkor dobjunk ki mindent, égessük fel, sózzuk be a helyét, és akkor minden jobb lesz! Pedig tudjátok, mennyin múlott az, hogy a mostani hullaszag pont az ellenkezőjébe, önfeledt önneplésbe váltson,…..
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újabb ötlettel állt elő: az egyre unalmasabbá váló nemzetközi felkészülési meccsek helyett a Bajnokok Ligája mintájára szervezett Nemzetek Ligája keretén belül mérnék össze ügyességüket a játékosok. Öt kvalifikációs csoportra…..
Eddig nem igazán tudtam eldönteni, hogy egy képzeletbeli Rogán-Varga Misi boxmeccsen kinek szurkoljak, leginkább talán annak, hogy mindkét jómadár fogsor nélkül távozzon. Legfrissebb egymásnak feszülésük után viszont el kell ismernem, hogy a satuparaszt romboló sokkal…..
yafet 2013.10.10 12:53:55
@Gyors és gépkocsivezető: Most az a bajod, hogy Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány-Schmuk stb. "együtt utáljuk egymást" cirkuszhoz képest a Rogán-Varga meccs csak egy kis csörte?! ;)
yafet 2013.10.10 13:16:12
@Nikorene: Igazából nem is az érdekelne, hogy a kormány felé milyen javaslatot írnak, hanem hogy ennek a 10 millió szerencsétlennek tudnak-e mondani két összetett mondatot a jövőre vonatkozóan.

Az "ezeket el kell távolítani a hatalomból" típusú kampányok már unalmasak. /Mondjuk legalább őszinték/
4 éve a fidesz tolta, most meg ezek.
1. A gladiátorküzdelmek gyökerei egészen az etruszk időkig, i. e. 800-ig nyúlnak vissza. Az első dokumentált gladiátorviadalra i. e. 264-ben került sor Rómában, ahol egy római előkelő temetési szertartása keretében, három pár fegyveres vívott élet-halál harcot.2. A…..
Az előző posztomat egy nap alatt 45.367-en olvasták, köszönöm szépen:)                                                      *** Az első impotens vendégem…..
Konfrontálódni a Kárpát-medence egyetlen hozzánk (eddig) normálisan viszonyuló államával, potenciális uniós szövetségesünkkel egy bukott cégvezető mosdatása érdekében nyilván sokkal célravezetőbb, mint kiállni több millió elszakított magyar…..
Jennifer Teege könyvében ír élete felfedezéséről. A nigériai-német nő ugyanis rájött, a hírhedt náci, Amon Göth unokája. Teege kisasszony látta az 1993-as Schindler listája című filmet, amiben a „Plaszow mészárosaként” is ismert Göth szerepét Ralph Fiennes játszotta.…..
Nem tudom a nő mit csinált, de hányinger amit ez a 3 közteres művelt vele: ..
Néhány hete egy nemcsak fociról szóló világbajnoki selejtezőn meghallgathattuk Románia nemzeti himnuszát, amit teli torokból énekelt, zengett, üvöltött több tízezer ember a bukaresti nemzeti stadionban. Ez a himnusz történelmietlen, önmagán jóval túlmutat és úgy vélem, hogy…..
Bár az állásinterjúk többsége nagyjából hasonló forgatókönyv szerint zajlik, vagyis vannak állandó, visszatérő kérdések, bőven akadnak olyan jelentkezők, akik felkészületlenek, és a lehető legrosszab választ adják – újra meg újra. Az about.com karrier tanácsadója,…..
yafet 2013.09.27 08:16:02
A következő március 15-ét az új Polgári törvénykönyv hatálybalépésével ünnepeljük. A törvény szövege már eddig is ismert volt, most pedig benyújtotta hozzá a kormány az átmeneti rendelkezéseket, az „apró betűs részt”, ahol az ördög lakozik. Lássuk az egyik…..
yafet 2013.09.26 15:59:16
@Konzervatív0: Pl: egy fodrász és egy kozmetikus csinál egy szépségszalont egy kft keretein belül. Havi bérleti díj+járulék és ennyi. Most a semmire fizessenek be 2,5 milliót?
És még egy rakás másik szakma, terület, ahová nem kell hatalmas kezdőtőke....
Valaki csinál 15 céget és sorra dönti be, valakinek meg egy kft "az élete". Jegyzett tőke-emeléssel nem fogod tudni szétválasztani a kettőt. Erre is meglesznek/vannak a kiskapuk, trükkök...
Több mint kétszáz halálos áldozata és legalább háromszázhetven sérültje van a 7,8-as erősségű földrengésnek, mely Pakisztán Iránnal szomszédos Beludzsisztán tartományát sújtotta. A pakisztáni partok mentén pedig felbukkant egy új sziget.   A szemtanúk beszámolója…..
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
ReCenzor Mesterházy elkúrta. 2013.09.15 19:11:25
Ha vannak visszautasíthatatlan, akkor vannak elfogadhatatlan ajánlatok is. Nézzük dióhéjban, mit ajánlott az MSZP a DK-nak, miről nyilatkozta később Szigetvári, az Együtt-PM társelnöke, hogy "A szocialisták korrektül tárgyaltak..."Az MSZP ajánlata a DK-nak tehát a szocialista…..
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nem köt, mert nem köthet választási szövetséget Orbán Viktor baloldali ellenzékével. Az Orbán lagzin szellemükben jelenlévő szocialisták személyesen Orbán Viktorral és rendszerével, ideológiájának minden förtelmével…..
yafet 2013.09.11 09:03:49
@huhhhu: " Gyurcsány megítélése olyan, amilyen, abban a fidesz mellett nagy szerepe van az mszp-nek is."

Egyedül Ferenc testvér nem tehet róla, hogy annak tartják, ami.)))))
Győzike és Bea asszony nemcsak a Mr. és Mrs. című műsorban, hanem egy napi celebes valóságshow-ban is feltűnhet, ám ingyen fognak dolgozni - írja a Blikk. A lap szerint a második negyedéves „NAV-szégyenlistán" ismét szerepelt Gáspár Győző és felesége, Balla Bea, ami azt…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..