Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dbunny

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lukács Lizával beszélgetek, aki a pszichológus, ezen belül pedig elsősorban az evési zavarokkal, illetve testképzavarral foglalkozik.Mit jelent az izomdiszmorfia, mi jellemző rá? 1993-ban írták le először ezt a zavart férfiak körében, később a testépítő nők között is…..
dbunny 2008.08.24 16:06:46
2. ha te úgy értelmezed hogy engem dühít hogy az átlagember hogy él, nem fogalkozz pszichológiával!
én nem fogalkozom az áltagemberrel. de az áltagember fogalkozik velem (hiptetikusan) a lenézésével, a lejáratással a sajtóban stb. - ez direkt hatással van az érdekeimre és a megélhetésemre.

neked a frusztráció kérdésben ott kellett volna állást foglalnod, amikor megválaszolod a kérdést hogy miért kellett thomas benaglit lefikázni a sörös parasztnak? thomas benagli volt a frusztrált? vagy én, mert elképezdve nézem hogy valaki malacjelmezben undorítóz egyáltalán másvalakit?

a sport engem küzdeni tanított - szerencsém van. ezért nem hiszek a depresszióban sem.

elhiszem hogy neked egyetlen anorexiás ismerősöd sincs. nekem sincs.

(de jópár hülyepicsát tudok mutatni aki adipexxel tömi magát inkább, mint hogy elfogadja hogy diétázni kell. ez sem beteg érdekes módon.)

ellenben ittvagyok én aki jópárezer emberrel találkoztam már aki ezt a sportot űzi és egyik se beteg - legalábbis "izomdiszmorfia" szinten.

te egy kamu tévéműsor-youtube videóval akarsz hiteles lenne ezzel szemben.

(a fórumos kérdést nem nyálaztam át, de élből nem izomdiszmorfiáról szól az oldal)

én a weben a rovatomban 27 ezer kérdésre válaszoltam eddig. SOHA egyetlen ilyen kérdés nem volt. magassága miatt aggódó sráccal találkoztam. potenciazavarossal is. tömegével olyanokkal, akik a hülye cikkek hatására a szüleikkel vívnak, sőt még olyannal is akit összevert az apja mert boltban kapható engedélyezett táplálékiegészítőt talált otthon. de a mérete miatt szorongásosan szenvedő, önmagát kicsinek érezve takargató testépítővel soha.

(itt megis dől a youtube videód: élből kamu, a szorongó csóka nemigen pózolgatna a fél világnak!)

a saját barátnőm folyamatosan azt hallgatja a hülye anyjától hogy nem normális dolog ez hogy ő izmos akar lenni.

mi nem mondtuk senkinek hogy nem normális dolog nem edzeni, orvoshoz járni, dagatnak lenni.

ez áll szemben az általatok vélt betegséggel, amire érdekes módon egy blikk szintű kamuval tudsz hivatkozni.

miről beszélünk?

a bulvármédia kedves teodora a felelősségen múlik. nem kell ahhoz lasszóval a terem elé állni. elég hülyeségeket beszélni, a média azt szépen megtalálja magának. a fenti két idézett mondatból már lehet lejárató anyagot csinálni. ez nem világméretű összeesküvés hanem világméretű biznisz!

el kéne dönteni, hogy egy cikk megírásakor valaki a tárggyal nincs tisztában vagy csak fogalmazni nem tud. egyik sem üdvös állapot!

(van egyébként olyan ország, ahol az edzőterem elől viszik el a rendőrök doppingviszgálatra a sportolókat, mint valami bűnözőket. ha pozitív, az büntetőügy. találd ki van-e ehhez köze a sajtóban a "nem akarom hogy a lányomat megölje egy hústorony" cikkeknek? biztos nincs! de a dopping témába nem mennék bele!)