Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irwan Nurdiawan

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Timothee Calamet főszereplésével készült Wonka című film a Palesztina megcsúfolása körüli vita miatt bojkott előtt áll. A világ netezői azzal vannak elfoglalva, hogy bevallják, hogy lusták Wonakát nézni Timothee Calamet vitája miatt, amikor megjelent a Saturday Night Live (SNL) műsorában. A…..
Tom Cruise Hollywood egyik leghíresebb színésze, és állítólag a Mission Impossible filmsorozat főszereplője. De nem csak a Mission Impossible, hanem számos más filmben is szerepelt. Valójában Tom Cruise jelenleg az Egyesült Államok filmiparának egyik vezető színésze. Íme a 3 legjobb film Tom Cruise…..
 Számos filmet mutattak be ma a mozik, ezek egyike a The Creator, amely egy akcióthrillerbe csomagolt sci-fi műfaj. A Gareth Edwards által rendezett The Creator egy olyan jövőben játszódik, amelyet az emberiség és a mesterséges intelligencia vagy a mesterséges intelligencia erői közötti háború…..
  A Virághold gyilkosai Martin Scorsese hollywoodi filmje, amelyet 2023. október 18-án mutatnak be az indonéz mozik. Ez a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült film az Osage törzs 1920-as években történt meggyilkolásának történetét meséli el. Martin Scorsese híres amerikai rendező, aki számos…..
 A WONKA-film Roald Dahl, a Charlie és a csokoládégyár című klasszikus gyerekkönyv bővítése. Korábban ezt a könyvet többször filmre adaptálták. A Warner Bros. Pictures egy másik megjelenést is kiadott Timothee Chalamet Willy Wonka szerepében a WONKA film előzetesében. A 2023. október 12-én,…..
Újra látható Christopher Nolan Oppenheimer című filmje, miután több mint 183 milliárd dolláros bevétellel bekerült a világ kasszapénztárába. A Robert Oppenheimerről, az "atombomba atyjáról" szóló thrillert kizárólag egy hétig vetítik 2023. november 3-tól, beleértve az Imaxot is.   A Hollywood…..
A 80. Velencei Filmfesztivál A 2023. augusztus 30. és szeptember 9. között megrendezésre kerülő 80. Velencei Filmfesztivál izgalma továbbra is a filmkedvelők egyik forró téma. Kezdve a fő felállást alkotó filmek sorozatától egészen a hollywoodi A-listás színészek távollétéig a vörös szőnyegről a…..
Kim Min Ha egy titokzatos figura, aki kíváncsivá tette a rajongókat D.O legújabb fotóalbumában. 기대 vagy Elvárás. Végül az Expectation Highlight Medley videóból kiderült, Kim Min Ha D.O partnere volt. EXO, aki rávette a kapcsolat édes-savanyú ízét. Ki az a Kim Min Ha, és hogyan alakul a karrierje a…..
Nyitó sagaként az East Blue Saga nagyon jónak mondható. Ennek a sagának hat epikus és izgalmas íve van. Sok emlékezetes és felejthetetlen pillanat történt ebben a sagában. Tehát a megtörtént pillanatok közül a szerző ezúttal az East Blue Saga One Piece öt legemlékezetesebb pillanatát foglalta…..
Rihanna popsztár csatlakozott Chris Miller és Matt Landon cím nélküli Törpökhöz, mint Törpök hangja – és ő komponál majd eredeti zenét a filmhez. A Paramount Pictures a 2023-as CinemaCon különleges paneljén jelentette be.     Tavaly jelentették be, hogy a cím nélküli Törpök film musical lesz, ami…..
Guardians of The Galaxy Vol.3 officially airs in all theaters on May 3, 2023. This film, starring Chris Pratt, tells more about the Guardians troop living on Planet Knowhere. This work by James Gunn will also answer all questions Marvel and GOTG fans have about the character's fate and past. For…..
Vivo Y19 is a mid-range smartphone that was first introduced in November 2019. This smartphone is more than four years old and still exists today. Not without reason, this is because Vivo Y19 has experienced a very large price reduction of up to Rp. 2 million.     Even though the price is…..
Vivo iQOO 11 Pro is one of the newest smartphone variants from Vivo which belongs to the high-end segment. This HP in the high-end segment has been released since, Wednesday (21/12/2022). Even though it was counted as being released in late 2022, the specifications and features that are presented…..
A Honor 80 GT egy okostelefon zászlóshajója, amely 2022 decemberében jelent meg. A kiváló teljesítményt és funkciókat kínáló Honor 80 GT megfizethető áron, és a várakozásokat felülmúló felhasználói élményt kínál. A Honor 80 GT több technológiát és funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a…..
  A Sword Art Online bejelentette, hogy visszatér legújabb anime játékfilmjébe. A játékfilmes projektről továbbra sincsenek további információk. Ez a film azonban minden bizonnyal olyan új és eredeti történeteket tartalmaz majd, amelyek nem szerepelnek a regényben. A Sword Art Online vagy más…..
Lupita Nyong'o célja, hogy csatlakozzon az A Quiet Place univerzumhoz. A pletykák szerint az utolsó stádiumban van az első nap egyik fő sztárjaként, az A Quiet Place (2018) spinofffilmben. Amint arról a Hollywood Reporter kedden (1.11.) beszámolt, az A Quiet Place spinoff Lupita Nyong'o egyik…..
Nemrég a közvéleményt meglepte két híresség Selena Gomez és Hailey Baldwin találkozása. Selena és Hailey még az első közös fotójukat is elkészítették, miután találkoztak az Academy Museum gáláján, szombaton (10. 15.). Selena és Hailey nem is habozott megölelni egymást. Mindketten boldogan…..
 Yahya Abdul-Mateen II megerősítette, hogy csatlakozik a Marvel Cinematic Universe-hez (MCU) a Wonder Man című sorozatos projekthez. Szuperhős karaktert alakít majd, igazi néven Simon Williams. A Variety értesülései szerint a Wonder Man-t Destin Daniel Cretton rendezi majd. Korábban ő rendezte a…..
A klánok, vonalak vagy DNS gyakran fontos részét képezik egy animesorozatnak, és ez alól a Naruto anime sem kivétel. Masashi Kishimoto sorozatában a klán határozza meg a karakterek erejét. Nem csak ez, a sorozat klánjai is elég nagy hatással vannak a sorozatra. A Chakrát megtaláló klántól kezdve…..
Zendaya Coleman és Tom Holland híres párost nemrégiben elkapták egy randevún Párizsban, Franciaországban. A közösségi médiában keringő több videón és fotón látható, hogy a szerelmesmadarak a híres párizsi múzeumba, a Louvre Múzeumba látogatnak. Ebből az alkalomból Tomot és Zendayát egy…..
Lady Gaga énekesnőt a "Joker", a "Joker 2" folytatásában vagy a "Joker: Folie a Deux" címmel jelölték meg. Itt Harley Quinnt fogja játszani.Tudniillik, mivel az élőszereplős DC multiverzum az évek során apályt és dagályt mutat, volt néhány tagadhatatlan fénypont, köztük Margot Robbie Harley Quinn…..
    A Scarlet Witch-et, azaz Wanda Maximoffot alakító színésznő, Elizabeth Olsen kínosnak és szórakozottnak érzi magát, amikor elképzeli, hogy jeleneteket forgat a Marvel Cinematic Universe-ból (MCU). Wanda Maximoffként Olsen legalább hat MCU-filmben vett részt, és egy különleges sorozatban, amely…..
 Nepříjemná zpráva přišla od americké celebrity Kim Kardashian. Důvodem bylo, že Kim byl právě požádán, aby zaplatil pokutu ve výši 1,26 milionu USD, což odpovídá 19,2 miliardám. Kim musel zaplatit pokutu poté, co propagoval kryptoaktivum EthereumMax prostřednictvím své stránky na Instagramu.…..
 Krásná modelka a podnikatel Kylie Jenner nedávno překvapila veřejnost. Důvodem je, že Kylie, která se obvykle objevuje s výrazným make-upem, se náhle rozhodla odbarvit si obočí.V důsledku toho náhle zmizelo černé obočí, které bývalo podobou Kylie. Vzhled Kylie bez černého obočí měl čas fanoušky…..
 Nepříjemná zpráva přišla od pohledného hudebníka Chrise Martina. Chrisův zdravotní stav se údajně zhoršuje. V důsledku této zprávy musel být plánovaný koncert Coldplay v Brazílii odložen. Chris údajně trpí plicní infekcí. To ho přimělo odpočívat pod přísným dohledem lékaře. "Kvůli vážné plicní…..