Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ommm

1510 bejegyzést írt és 10629 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
ommm 2019.04.01 22:07:12
Az előző blogom végén ígértem, hogy a Why Me? - Európai zarándoklat Mercedes-Benzzel-utamról folytatom a történetem, ma azzal, miért éppen a Mercit választottam útitársamul. Így is lesz most, de előtte megköszönöm nektek a sok visszajelzést, amit kaptam, és hogy ilyen sokan olvastatok.…..
ommm 2018.11.23 00:17:15
Átlag két évig járattam jónevű brit autósmagazinokat, amiket aztán egy kivételével le is mondtam. No nem a minőséggel volt gond, vagy akár az autóválasztékkal. Elég felcsapni egy EVO vagy Octane magazint, és láthatjuk, hogy AC Ace-től kezdve Zenvo ST1-ig mindennel csapatnak. Szeretnél ilyen helyekre…..
ommm 2018.06.23 07:36:40
Az első alkalom mindig emlékezetes. Élesen emlékszem, amikor nézőként jelen voltam az első magyar drift versenyen 2006-ban, a kecskeméti gokart-pályán. Imádtam a látványt, egyúttal elszomorítóan elérhetetlen volt a gondolat is, hogy valaha én majd sofőrként rákjárhassak egy erre való autóval,…..
2017-ben Magyarországon semmi sincs lejjebb, mint a BMW-sség. A 45-ös bicepsz mellé hordott X6-ok. A matt fóliás, rokiparkolós Gran Coupék. A Soltvadkerten szilikonmellel mosatott, kínai xenonos, angel eye-os E36-ok. A facebookos alkatrészcsoportokban analfabétaként feladott hirdetések a kertvégi…..
ommm 2017.02.02 21:17:27
 Blörp, blörp...
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
ommm 2016.07.18 23:19:19
@MR1 Lajos: Jártam ott párszor, igen, így gondolom.
Úgy néz ki, mintha a Top Gear-en átok ülne. Az amerikai változat kaszájáról néhány napja írtunk, az angol változat pedig épp most veszítette el műsorvezetőjét. Az angol Top Gearről azt kell tudni, hogy a BBC megy és korábban úgy jellemezték, mint az autós műsor, ami a nem autóbuzik számára is…..
ommm 2016.07.05 01:08:39
@dreamhotep: Na most ehhez annyit, hogy én vagyok az, aki MINDIG a mikrofonba beszél, plusz ugye hetek óta nem voltam a podcastban. A többi stimmel, savazz tovább nyugodtan.
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
ommm 2016.04.05 20:47:51
@histar007: volt jóarc? hmm...az biztos, hogy neki jó volt. amíg volt.
Novák Előd 2011-ben még az óbudai Csúcs-hegyen koszorúzott a „becsület napján“, idén azonban már sem ő, sem a Jobbik nem vállalta be a megemlékezést. (Pedig az index által közzétett fenti fotón látszik, hogy az eredeti meghívón Novák még felszólalóként szerepelt.) Így a február 6-ai…..
- Imádni fogják a szarozók. – mondtam Lovász Lacinak - a forgatókönyvírónak -, közvetlenül az után, hogy az elektródák biztosan rögzültek az alkaromon. Végre megszívatnak, mosolyogva kapom majd a kakaót, itt fogok görcsben fetrengeni, ráadásul önként vállaltam…..
Januárban debütál a Dumaszínházban a Tesztbeszéd, ami egy nagyon egyszerű ötleten alapul, mégis jelentősen más, mint a tévéből vagy színházból ismert beszélgetős műsorok. A klasszikus, sztorimesélős, csak a poénra hegyezett beszélgetések idején túl ma már mindenki azt…..
ommm 2015.12.18 01:08:44
A patológia sokkal-sokkal durvább hely. Az egy dolog – és valahol érthető is –, hogy a hűtőház egyenesen a boncterem alatt helyezkedik el, de az már egy több, mint aljas épületgépészeti megoldásra vall, hogy a szellőzés onnan szívja a levegőt. És akkor ez az édeskés,…..
Forrásaink szerint az, hogy a Való Világ powered by Big Brother alcímet kapott, és mostantól mindkét ikonikus hazai reality címe szerepelni fog egyetlen műsornak a kommunikációjában, az nem is volt annyira egyszerű, mint mi sejtettük, azaz lejárt a licensz/liszensz/licencjog, (nem…..
A Brutális történelem után a SpektrumTV ismeretterjesztő sorozata ismét a tavaly már jól bejáratott doktorával, Szerényi Gáborral folytatódik. A dokit imádjuk, de nem is lehet mást, hiszen a világ talán legkevésbé konfliktuskereső embere. A biológiával foglalkozó epizódok…..
ommm 2015.12.04 21:41:39
@Karvaly: Te sem szarsz a saját fészkedbe nem? :)
Nyilván semmi sem tökéletes, ez a műsor sem, de talán van értelme, sok mással szemben. Szerettük.
Miért halt meg Norman Morrison? 1965. november 2-a volt. A 31 éves férfi késő délután, fél öt táján parkolt le kocsijával nem messze a Pentagontól. Emily nevű kislányával a karján még majdnem háromnegyed órán át sétálgatott a környéken, ami tele volt hazafelé igyekvő minisztériumi dolgozókkal.…..
ommm 2015.12.01 23:56:19
Filmbook Spectre 2015.11.09 06:00:00
Végre egy olyan Craig-féle Bond, amely tisztességesen a gunbarrellel kezdődik. Más kérdés, hogy majdnemhogy ez az egyetlen pozitívuma ennek a filmnek. SPOILER! Spoileres az egész széltében-hosszában, van ahol kevésbé, van ahol nagyon, de összességében mindenhol. A nyitójelenet…..
Én leszek a Datsun-blogolás Henry Fordja: az építés után a posztírás feladatát is kiszerveztem Pupp Balázsnak, aki a saját szavaival meséli el színesen és változatosan, amire én csak annyit írtam volna: baszki. És ki ne hagyjátok a videókat, melyekben kigyullad illetve…..
Wow, kicsit gyanús, hogy ezek ennyire tudnak mindenkiről mindent. Nem illuminátusok ezek?  Nem emlékszem mikor hallottam utoljára olyan magyar rapet, hogy ritmusra kijöttek a rímek  ..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
ommm 2015.09.30 23:43:38
@smitpal: Visszafelé vették fel mi, hülyegyerek.
Subba Szexhirdetés ez amúgy 2015.09.16 09:59:32
Mekkora ötlet már, IMÁÁÁÁDOM :DDD ..