Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.F.B

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van olyan lakása, amelyik felújításra szorul? Akkor jó megoldás a lakás kifestése. A lakásához illő szín kiválasztásával bizonyos megjelenést kölcsönözhet a kiválasztott helyiségnek. Ha a hálószoba falát szeretné festeni, egy sötét szín lesz az ideális, mivel nyugalmat jelez. Míg a konyha és a…..
Ezért elengedhetetlen, hogy előre megfontoljuk, hogy melyik koncepciót  kell kialakítani. Az azonos színű padlóval és falakkal rendelkező szobában érdemes kontrasztokat létrehozni. Ez úgy érhető el, hogy a bútorokat szemet gyönyörködtető színekben helyezzük el a sötétre festett fal előtt. Például…..
Aszínjátékok lehetőségei végtelenek. A kéttónusú falak esetében, mielőtt elkezdené átalakítani otthonát, elengedhetetlen, hogy előre átgondolja a kombinációt. Milyen a szoba belseje? Milyen falszíneket szeretne kombinálni?  A szobák színtervezésénél mindenekelőtt a személyes ízlés és a saját…..
A fehér  mennyezetnek számos előnye van. Napi feladataink közé tartozik a mennyezetek festése Tudjuk tehát, milyen szépek a fehér mennyezetek, és milyen előnyökkel jár a falak és mennyezetek világos színűre festése. A legfontosabb okok közül néhány, amiért érdemes fehérre festeni a …..
A festési munkák ára a festési munkák túlnyomó többségénél fontos tényező az ár. Ha otthonában egy vagy több helyiséget ki kell festeni, kétségtelen, hogy a festési munka ára általában drágább. Hiszen nagyon kevesen rendelkeznek korlátlan költségvetéssel, így teljesen érthető, hogy az emberek…..
A nappali kialakításához szinte korlátlan a szín- és árnyalatválaszték, ami egyáltalán nem könnyíti meg a tökéletes szín kiválasztását. Általában a többszínű kontraszt megengedett a falak festésekor. Amit korábban egymással ütközőnek tartottak, vagyis az azonos alapszín árnyalatai, az ma már…..
Latex festékkonyhában ,fürdőszobában,lépcsőházban Szobafestés latex festékkel jó választás, ha a falak vagy a mennyezetek erős kopásnak vannak kitéve. Ha kisebb gyermekei vannak, azt javaslom, hogy használjon latex festéket a folyosón. Rendszeresen megesik, hogy a gyerekek végigsimítják a…..
Mikor az otthon felújításra szorul, és úgy dönt, hogy kifesteti, valószínűleg szeretne egy jó ajánlatot kapni festőcégétől. Mert ki ne szeretne pénzt megtakarítani, ha kínálkozik a lehetőség. Ne feledje azonban, hogy az ár és a minőség gyakran összefügg, így nem feltétlenül a legolcsóbb tisztasági…..
Előkészítés szobafestéshez Az előkészítés, amikor a szobafestés elengedhetetlen. Takarás: Annak érdekében, hogy a falait teljesen nyugodtan lehessen festeni, először a takarással kell kezdeni lehet papírral vagy fóliával. A kritikus helyeket tésa maszkoló szallagal ki kell…..
A tapétázás nem egy egyszerű dolog, ezért ne bízza újoncra a munkát, hiszen ha az hibázik, akkor nincs arra lehetőség, hogy kijavítsa a hibát. Mi csakis jó minőségű anyagokkal és korszerű szerszámokkal dolgozunk, hiszen csak így lehet elérni a minőségi munkát. Igényesek vagyunk ha munkáinkra kerül…..
Fontolja meg egyetlen fal festését olyan falfesték színben , amely szép kontrasztot hoz létre a szoba többi falával, pl. sötétebb színű. De természetesen több falat is festhet. A nappali határozottan jó hely a különböző színű festékekkel való kísérletezéshez. A tisztasági-festés-budapesten.hu sok…..
Annak érdekében, hogy festéskor minden kéznél legyen, javasoljuk, hogy a szerszámokat és anyagokat előzetesen szedje össze és tegye a közelébe. Ezután vegye fel a régi munkaruhát, mivel a festő henger kifröcsköli a festéket A festék megvásárlása után a következő lépés a falak festésre való…..
Ha a felület jó állapotban van és csak minimális javitásokat igényel. Apró szőg lyukak eltüntetése hajszálrepedések kijavitása.Tisztasági festésnél a régi struktura meglátszódhat! Nem csak fehér festékkel lehet tisztasági festést kivitelezni hanem bármilyen szinnel is lehet festeni. Várakozással…..