Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remy.

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első részben az ausztrál, a japán, a kínai, az angol, az amerikai, az orosz és a portugál címlapokkal ismerkedtünk, a folytatásban pedig láthatjuk többek között Mihalik Enikőt a mexikói Vogue (amely ezúttal három címlappal jelentkezett) egyik borítóján, illetve a három…..
Na, szemezgessünk... 1.) Harper's Bazaar, Ausztrália. Az augusztusi szám címlapján Mia Wasikowska látható.                                         2.) Dress to Kill - a nyári szám…..
Előzetest már láthattunk a Prada őszi/téli kampányából, most azonban itt - az alighanem -  teljes anyag kígyómintákkal, színes lábbelikkel, szőrös kabátokkal és táskákkal, élénk színekkel, hatalmas napszemüvegekkel, úszósapkaszerű fejfedőkkel, 23 képpel.…..
Az első pár szandál szépséges púderrózsaszín, kicsit furcsa formájú sarokkal. A színe miatt ideális lehet szinte bármilyen viselethez. Sarok: 12,5 cm, talp: 2,5 cm; Ár: 505 € (kb. 136.000 Ft).…..
remy. 2011.06.24 14:47:31
Természetesen nem véletlen a hatásvadász cím, ugyanis most zajlik a 2012-es tavaszi/nyári férfikollekciók bemutatása, és az elképesztő ruhák, cipők és kiegészítők mellett szemet gyönyörködtető férfimodelleket is láthattunk. Íme egy kis válogatás a kampányokból és…..
remy. 2011.06.23 15:30:38
Egy most induló magazinban, a Virgine első számában egy egész érdekes és jópofa sorozatot közölnek le. A modellek - Cintia Dicker, Valeria Dmitrienko, Annabelle Tsaboukas, Dani, Isabelle Sonnenschein, Valerie Avdeyeva és Anett Griffel - mindenféle furcsa dologból készült ruhákat…..
Scarlett Johansson-t a W magazin legfrissebb számában egy új oldaláról ismerhetjük meg Tim Walker fotós jóvoltából. Tim Walker nem Meseországba repítette Scarlettet, sokkal inkább egy kis időutazásra invitálta. Scarlett-et Marlene Dietrich-ként, Sarah Bernhardt-ként, Giulietta…..
remy. 2011.05.24 14:45:12
@Dr. Jula Watson: egyetértek:)
Íme a júniusi eresztés: (első rész)Vogue US - Penelopé Cruz Vogue China - Natalia Vodianova  Vogue UK - Alexa Chung   Vogue Australia - Erin Wasson  Vogue Nippon - Naomi Campbell  Vogue Portugal - Siri Tollerod  Vogue Russia - Anna…..
remy. 2011.05.15 21:19:35
Strange's fashion & gossip Magnum 2011.04.26 13:10:00
A Magnum jégkrémekhez Karl Lagerfeld készítette el a legújabb reklámvideót Rachel Bilson és (természetesen) Baptiste Giabiconi főszereplésével.Szerintem aranyos lett, és lám-lám Lagerfeld kedvenckéje még beszélni is tud. Ki gondolta volna?..
A Numero magazin tokiói kiadványát, annak is a májusi számát fellapozva lehetünk szemtanúi Gisele Bündchen csodálatos átváltozásainak - mégpedig egyetlen fotósorozat keretein belül. A képeket Nino Muñoz készítette, a különböző külsőkért pedig Katie Mossman stylist a…..
Natalia Vodianova az angol Tatler májusi számának címlapján fehérneműben, nyuszifülekkel látható, azaz a magazin az olvasóinak Natalia Vodianova-t öltöztette (vagy inkább vetkőztette) Húsvéti Nyúlnak. Nyuszira persze legfeljebb csak cukiságban hasonlít, ugyanakkor továbbra is…..
remy. 2011.04.16 23:19:11
Tim Walker a brit Vogue májusi számában Agyness Deyn-t repítette el csodálatos mesevilágába, hogy lencsevégre kapja.Ez a világ most talán nem annyira bájos és vidám, mint ahogy azt Tim-től megszokhattuk, itt csak sivatag és sok homok van, na meg egy bennszülött, két gyönyörű…..
remy. 2011.04.15 14:43:21
Hasonlóan a tegnap reggelhez, ma is egy magyar lány címlap-sikerével indíthatjuk a napot. Rajzák Kinga látható ugyanis a cseh Elle májusi címlapján.Maga a címlap nem valami izgalmas, Kinga azonban nagyon szép rajta... ..
remy. 2011.04.15 14:42:36
@mici˙: egyetértek:) nekem is nagyon tetszik:)

@annaméry:
hát igen...
Ebben a csúnya, zord időben egy kis szépség-csomaggal készültem nektek. Kedélyjavító  Valentino cipellők... ..
A brit Vogue májusi, esküvői (még inkább a hercegi pár esküvői) száma - nem eggyel, ahogy korábban hittem, hanem - három címlappal fog megjelenni. Freját már az előző posztban láthattuk, rajta kívül pedig Lara Stone és Natalia Vodianova is címlaplányként tűnik fel a magazin…..
Christian Louboutin cipellőivel gyakran foglalkozunk, gyönyörködünk bennük, sóhajtozunk utánuk, ehhez képest az általa tervezett táskákról - méltánytalanul - jóval kevesebb szó esik. Úgy érzem, itt az ideje ezen változtatni, úgyhogy el is hoztam nektek a 2011-es tavaszi/nyári…..
remy. 2011.03.26 18:46:11
Újabb Miu Miu cipellő közelebbi szemrevételezésére invitállak titeket. Sajnos azonban ez a darab most közel sem a "szerelembeestem" kategória.Több problémám is van ezzel a "példánnyal". A forma csodás (és már ismerős is lehet innen), a színválasztás azonban…..
Újabb képeken gyönyörködhetünk Lara Stone-ban, az amerikai Vogue áprilisi számához készült fotósorozaton. A képek a napfényes Rio de Janeiro-ban készültek, a fotós Mario Testino volt. ..
Újabb Bulgari kampány, újabb csodás állat, újabb meztelen nő. A változás mindössze annyi, hogy most nem ékszereket (mint itt), hanem parfümöt (Jasmin Noir) reklámoznak. A cuki kölyök állatkák helyett felnőtt oroszlán látható a képen és ezúttal nem Julianne Moore, hanem…..
Újabb hatalmas adag következik Vera Wang 2011-re tervezett esküvői ruháiból. Ezek már az őszi kollekció darabjai. Annak aki lemaradt: az 1. rész itt...
remy. 2011.03.18 19:30:42
@Dr. Jula Watson: szerintem az utolsónak is nagyon "koszos hatása" van...:) sokkal jobban tetszene fehérben...
a 9. viszont meseszép!
Chloe Moretz - A Ha/Ver durva kiscsajával teljesen levett a lábamról. A Let Me In amerikai feldolgozásában főszerepet játszik, jelenleg Martin Scorsesével dolgozik együtt. 13 éves. Elle Fanning - Dakota nem kevésbé tehetséges kishúga mindössze 12 éves, de már együtt…..
Sarah Burton ismét megütötte a mércét. Remekbe szabott kollekciót varázsolt a párizsi kifutóra, amelyet átleng Lee szelleme. Csodás és izgalmas összeállítások ezek. A rengeteg fehér ruha sem lehet kizárólag a véletlen műve, Sarah ugyanis jó eséllyel pályázik arra, hogy ő…..
Míg az Emporio Armani fehérneműket és az Armani farmereket a női vonalon Megan Fox népszerűsíti (itt), addig a férfiaknak szánt darabokhoz (C. Ronaldot felváltva) Rafael Nadal adta az arcát és a testét. A reklámfilm ugyanis egyértelműen Rafael testére helyezi a hangsúlyt, szemben…..
remy. 2011.03.10 18:38:26
remy. 2011.03.11 18:16:29
@The Strange: abszolút jót!!:D
bár annak ellenére, hogy Ronaldo-t nem nagyon szeretem, az mégis jobban tetszett...jó volt benne az a kis humor...
viszont Nadalt meg imádom:D
Az angol Vogue áprilisi számában látható a következő fotósorozat Lindsey Winxson-nal, színes ruhákkal, mókás kiegészítőkkel és nyári hangulattal.  A képeket Alasdair McLellan készítette "Pool Paty" címmel.…..