Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalaposlány

156 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalap KREATÍV KALAPTARTÓK 2023.03.23 16:07:02
  Kalaptartók bármiből ?!   Csak a képzelet szab határt, hogy mi mindenből készülhet egy kalaptartó. Az internetet böngészve több féle, de annál ízlésesebb formákat találtam a kedves blog olvasói számára.        ..
KALAPOK A VÖRÖS SZŐNYEGEN     „A kalapok radikálisak” – mondta egyszer Philip Treacy a sztároknak. – Ezt csak azok értik meg, akik kalapot viselnek.   1993 A '90-es évek elején a vörös szőnyegen való öltözködés sokkal lazább dolog volt. Az egykori férj és feleség, Tom és Nicole úgy néz ki,…..
Kalap KALAPOK A VÖRÖS SZŐNYEGEN 2023.03.16 09:00:00
KALAPOK A VÖRÖS SZŐNYEGEN     „A kalapok radikálisak” – mondta egyszer Philip Treacy a sztároknak. – Ezt csak azok értik meg, akik kalapot viselnek.   2002 Cameron Diaz egy csipetnyi indie-slágert hozott a vörös szőnyegre a Gangs of New York premierjén.   1979 A cilinder tökéletes…..
Pamela Andersonnak új bolyhos kalapja van – a Jacquemus márkáttól.   Jacquemus ,2023 tavaszi bemutatóját a Párizs melletti Le Bourget-ben tartotta. Mint mindig, az első sorban a márka odaadó hírességei voltak. A legtöbbet népszerűbb vendégek egyike Pamela Anderson, aki tetőtől talpig Jacquemust…..
Kalap, fátyol vagy fejdísz – melyiket válasszam?     Ha már megvan a ruhád, hamar ráeszmélsz, hogy bizony nem is olyan egyszerű feladat megfelelő kiegészítőket találni hozzá. Ilyen gond lehet annak eldöntése is, hogy mi kerüljön fejedre. Fátyol, kalap vagy csak egy jól kitalált frizura?…..
KALAPDIVAT EGYENESEN A KIFUTÓRÓL 2023   Lanvin Az igazán nagy trendeket mindig a terezők teremtik és szépen lassan , de mindenki gardróbjába becsúszik olykor egy-egy ikonikus darab.     Brunllo Cucinelli   Balmain   Személyes nagy kedvencem , a tervező a 2023-as Spring Ready-to-wear…..
Interjú Németh Zoltánnal és Erikával   Németh Zoltán, 1958-ban született, Fertőrákoson ahol most is tevékenykedik. És csodálatos kalapformákat alkot az egész világ számára. -Gyermekkoromtól érdekelt a fa - és kőfaragás. Budapesten végeztem, mint faszobrász szakmunkás.Mai napig fa - és…..
Kalap Kalap a művészetben 2023.02.27 09:00:00
Piros kalapos nô ( 27 x 22 cm olaj, farost )   Kalapos lány ( 50x40, olaj/fa, év: ) FÉNYES ADOLF  (1867 - 1945) Kalapos nő árnyas udvarban   KARLOVSZKY BERTALAN  (1858 - 1938) Kalapos nő vörös fotelben   ANNA MARGIT (1913 - 1991) Virágos kalap   GULÁCSY Lajos : Kalapos…..
A színésznő jótékony célokra ajánlotta fel az összeget.     Alapos meglepetésben volt része egy Broadway-darab nézőinek, amikor egyszer csak annak lehettek tanúi, hogy Nicole Kidman bekiabál a közönségből. A Hugh Jackman főszereplésével játszott The Music Man egyik előadása után a színházban…..
Kalap Nők Kalapban 2023.02.22 09:00:00
NŐK KALAPBAN  ..
Vintage, stílusos most igazán nyerő!   Ha szereted a kalapokat, vagy csak imádod a stílusos vintage lakás kiegészítőket, mindenképp érdemes beszerezned egy ilyet vagy akár többet az otthonodba.  A neten böngészve találtam ezekre a csodaszép kalaptartókra.  Hasonlókat beszerezhetsz…..
Kalap Kalap és szerelem 2023.02.14 09:00:00
Összegyűjtöttem a legcsodálatosabb kalapműveket a szerelem témakörében.     A kalaprajongók biztosan tudnának választani közülük és szívesen fel is vennének ma.  Boruljon ma minden pirosba és ünnepeljétek a szerelem napját csodás kalapokkal !!!      ..
Kalaptartók minden stílusban     Régi korok hangulatát idéző kalaptartó állvány, kalapok esztétikus tárolásához, bemutatásához. A termék kézzel készült saját műhelyünkben és minden darab teljesen egyedi. A galeria savarián megtalálhatóak ezek a…..
Kalaptartó a mesterséges intelligencia tárából A próbababafejeknek és kalapoknak hosszú és közös története van, az ókori Egyiptomtól  Rómáig nyúlnak vissza. A Kalaptartókat ekkor még csak fej imitációkat parókák és frizurák megjelenítésére használták. A 18. és 19. században a manökenfejeket…..
Kate Middleton kalapját meglátod, és azonnal te is ilyet akarsz   Az utóbbi napokat teljesen a Golden Globe gála körüli felhajtás töltötte be, pedig a napokban Kate Middleton egy hihetetlen stílustrükköt vetett be, amiről majdnem lemaradtunk.   A hercegnét a sandrighami misére menet kapták…..
Kalap A magyar kalap története 2023.02.06 09:00:00
A kalaposok   Lukas a kalapom teteje, Kilátszik a hajam belőle. Eléggé szégyenlem legény létemre, Hogy: lukas a kalapom teteje. Kár volt szégyenlenie, büszkén viselhette volna, hisz a kalap, még lukasan is, jelkép volt valamikor. Jelképi mivoltában az ősidők emléke húzódik meg. A méltóság…..
Kalap A "régi" kalap készítése 2023.02.04 09:00:00
A "régi" kalap készítése   A kalapkészítés, képekben amikor még minden folyamat kézzel készült.  A pásztorkalapot készítő mester „fakpógná”-val fellazítja a birkagyapjút. A fellazított gyapjút a nyomószitával tovább lazítják és filcesítik. A filcsüveg. A filcet bórecetben…..
Hogyan kezdjünk el kalapot hordani ? Kalap viselés kezdőknek   Jó hírem van azoknak, akik szeretnének kalapot viselni csak nem tudják hogy kezdjenek neki. Első sorban, nem kell rögtön beleugrani a mély vízbe ha idegenkedünk kissé az érzéstől.  Kezdjük egyszerű dolgokkal, egy-egy fejpánt / hajpánt…..
Kalap KALAP VISELÉS KEZDŐKNEK 2023.01.31 09:00:00
Hogyan kezdjünk el kalapot hordani ? Kalap viselés kezdőknek   Megszületett már a gondolat ? Vagy éppen kedvet kaptál hozzá ? Vagy csak meg tetszett egy kalap ? A kalap rendszeres hordása nem egyik napról a másikra történik, ha csak nem egy első látásra szerelemből születik a kalapviselés…..
A legstílusosabb kalap képek 10+3 kép az elmúlt év legjobbjaiból   caroletanenbaum anonymousworksinc arms_too Golden // AGE // portrait wormstudiio wearestudio vlisco From “The Fab Sojourner”Story, Direction and…..
Kalap Sunemar Kalapház 2023.01.27 09:00:00
 SUNEMAR KALAPHÁZ     A SUNEMAR KALAPHÁZ B.T. 100%-ban egy magyar család, a SZÁZADOS család tulajdonában van.A cég gyökerei 1977-ig nyúlnak vissza, amikor a család jelenleg legidősebb tagja - Százados Zoltán – Újpesten megalapította első műhelyét, miután 1976-ban sikeres mestervizsgát tett.A…..
Kalap Kalapok Bőrből ?! 2023.01.25 09:00:00
Kalapok Bőrből ? - IGEN    A True Hats nevű osztrák márka készít kalapokat bőrből is. Merész , és újszerű anyagválasztás ám nem az első akinek eszébe jutott kalapot készíteni bőrből. A márka honlapja : https://www.truehats.at/%C3%BCber-mich/ 2012 - ben Christian Dior…..
Kalap Fel a kalappal! 2023.01.23 09:00:00
Fel a kalappal!   A kalap a modern nő számára sokszor több volt, mint divatos kiegészítő: a kalapviselési (vagy éppen nem viselési) szokásokban a korszellem is visszaköszön. Mit szimbolizál a kalap az egyes korokban? Mi a kalap funkciója, hogyan kapcsolódik benne a dizájn a praktikummal? Ezeket a…..
Emily Párizsban legjobb kalapjai !   Emily ruhatárát sokan irigyelhetjük a sorozatból, de ha jól megfigyeljük a legtöbb szetthez kalapot vagy sapkát is viselt. Jól tudják a hollywood-i stylistok , hogy a kalap koronázza meg szettjeinket .  Nem késő beszerezi neked sem egy új kalapot/sapkát,…..
Kalap ÍGY VISELJÜNK KALAPOT! 2023.01.19 09:00:00
TIPPEK, HOGYAN HORDJUK A KALAPOT!     Kalapot viselni tudni kell! Ez a legfontosabb szabály, amivel talán mindenki, akit már magával ragadott a kalapviselés menős-vonulós érzése, tisztában van. A kalap stílusos, vagány, és ad egyfajta eleganciát még a rohanó hétköznapoknak is. Hogy fazonjában…..