Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lockearz

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ricky Martin és Nicki Minaj lettek a MAC 2012-es Viva Glam kampányának új szóvivői. Ricky egyébként a harmadik férfi a Viva Glam történetében Elton John és Boy George után.A kampányfotókat David LaChapelle készíti Miamiban.A Viva Glam kampányok lényege, hogy egyedi,…..
lockearz 2011.07.26 21:09:36
@MarbleC: Miért talán a borostája takarja el h igazából nő? Nem tudná mindenki egyszer az életben egy percre félretenni at utálkozást? Meglátjátok sokkal jobb érzés. Szerintem tök jó h a MAC Rickyt válaszotta, és akinek nem tetszik hogy meleg az menjen vissza az ágyikóba és ölelgesse boldogan a hetero férjecskéjét és ne azzal foglalkozzon hogy más kiket preferál. Bocs a félig offért.
Noémi hetekig várta, hogy az Angliában élő rokonához megérkezzen rendelése, aztán, miután a rokon hazajött, már csak a pénzt szeretné:Május 31-én rendeltem erről a következő oldalról pár dolgot: http://www.lookfantastic.com. Egy brit webshopról van szó, elvileg ingyen…..
 Ki ne szeretne könnyen szerezni magának egy iPodot, egy fényképezőgépet, vagy esetleg még egy laptopot is?Hát most itt a lehetőség! Egy kis türelemmel és kitartással rengeteg ajándék közül válogathatsz amit szerzett pontjaiddal meg is kaphatsz!Az oldal egyelőre meghívásos…..