Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RC2006

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a Marsra magyar! második évada, érkezik a Drága örökösök befejező évada, újraindul a Fort Boyard - egy hét kihagyás után ismét elemezzük a hét legfontosabb tévés eseményeit. Jön a Mars magyar! második évada az RTL-re A Marsra magyar! egy éve tavaly, 2023. május 2-án indult el az Index…..
Újdonságok a TV2-nél, női mentor az X-Faktorban - ezeket a heti hírösszefoglalóban elemezzük. A TV2-nél érkezik például a 1% Club, illetve leleplezték az X-Faktor női mentorát is. Tóth Andi lesz az X-Faktor női mentora Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán után egy újabb női mentora is lesz az…..
Valkusz Milán lesz az X-Faktor új mentora, indul a Való Világ 12, megszűnik egy hazai tévécsatorna - ezeket a mai hírösszefoglalóban elemezzük. Valkusz Milán lesz az X-Faktor új mentora Az elmúlt hetek során bejelentésre került az idei X-Faktor évadának mentorok szekciójára: Majka és Gáspár Laci…..
A heti hírösszefoglalóban a Zsákbamacska újabb évada és a The Floor indulásáról, illetve az RTL hétvégi műsorairól szóló változásokat elemezzük. Különkiadással indul a Zsákbamacska újabb évada Tavaly március 12-én - még a Majka-Pápai Joci párossal - indult el a visszatérő Zsákbamacska, amelyet…..
Ezen a héten a téma a TV2-nél rengeteg bejelentések, a mentorok leváltása, és bokszmeccseké lesz a szerep. Rengeteg bejelentéseket tett a TV2 Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója még március 31-én húsvétvasárnap a SorozatWiki Podcastjában több bejelentést is tett. Az idei évben két…..
A húsvéti bejegyzésében elemezzük azt, hogy elindulnak a saját gyártású műsorok évada, illetve azt is, hogy valamelyik csatorna megújulásáról készül. Indul Geszti Péter műsorának újabb évada Az Antenna Entertainment kedden bejelentette, hogy április 15-től új évaddal jelentkezik Geszti Péter…..
Ezen a héten az új szereplők, illetve a bukott sorozatok lekerülése legfrissebb híreit elemezzük. Április 6-án indul a Gólkirályság új évada Tavaly a műsor január 7. és március 11. között futott az RTL-en. Július elején berendelték a heti sorozatának második szériáját, amely abban az időszakban…..
A mai napon az online jazzrádió indítása és a műsorok visszatérése lesz a múlt heti téma. Március 25-én indul Az alommeló következő évada Egy hete, március 11-én bejelentette az RTL, hogy mához egy hétre (avagy március 25-én) minden hétköznap este 8 órakor indul Az álommeló következő évada, amely…..
A pontos dátumot még nem tudni, de ez bizonyára már nem sokáig lesz titok...
RC2006 2024.03.11 15:42:37
Ezen a héten is az újabb tévécsatorna elindítása és az egyes műsorok évadának berendelése lesz a téma. Március 18-án indul a Hazatalálsz következő évada Virág, Tamás és Raja szerelmi drámája folytatódik, hiszen a TV2-n hétfőn bejelentette, hogy a Hazatalálsz következő évada március 18-tól minden…..
Vannak arra utaló jelek, hogy az új évad az RTL+-on és az RTL Kettőn is látható lesz, de semmi sem biztos...
Itt a tavasz, virágoznak a hóvirágok, és ezzel egy hét után ismét összefoglaljuk ezen a heti újdonságokat. Megjött a Hazatalálsz következő évadának az ajánlója Tavaly a sorozat első évad fináléja után pár perccel bejelentették, hogy a Hazatalálsz idén érkezik a következő, vagyis a második évada.…..
Nemsokára itt a tavasz, a hóvirágok kivirágzása, míg a kereskedelmi tévékben számos új műsorokra készülnek a tavaszra, egyet pedig őszre. A néhány napja indult Hírdosszié "nyitóbejegyzésében" minden vasárnap délután jelentkezik arról, hogy miként nyilatkoztak a televíziós újdonságokban. Indul a…..
Új párkapcsolati realityt indít a TV2 március 18-án. A Házasság első látásra hétfői sajtótájékoztatója egy váratlan bejelentéssel indult, Fischer Gábor programigazgató felkonferálta az esemény műsorvezetőjét, a TV2 Csoporthoz 10 év után visszatérő Szabó Zsófit, aki a Mokka műsorvezetője és a március…..
Szerdán írtunk arról, hogy egyelőre várat magára az RTL KETTŐ átalakítása. Vagyis, hiába indul az RTL négy új csatornája december 15-én, aznap még biztosan minden marad a helyén a "második főcsatornán". Viszont úgy néz ki, nem sokáig...