Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slow Living Secrets

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem az antik tárgyakat, mert nemcsak a múlt varázsát hordozzák magukban, hanem tökéletesen illeszkednek bármely otthon hangulatához. Arra gondoltam, hogy a blogon megosztom a hétvégi kedvenceimet. A mostani kincsek a romantika és a nosztalgia megtestesítői, és remekül mutatnak akár a kertben,…..
A nyár beköszöntével a nagy melegben nagyra értékeljük az egyszerű, de nagyszerű ruhadarabokat. A kapszula gardrób koncepciója abban segíthet, hogy az egyszerűség és a praktikum mellett a tudatosságot és fenntarthatóságot is szolgálja az öltözetünkben. Ez a bejegyzés tippeket ad egy időtálló,…..
Tikkasztó hőség érkezik, így hacsak nem a strandon töltjük az elkövetkező napokat, akkor talán az esték lehetnek azok az időpontok, amikor a kültéri időtöltés a legkellemesebb. Egy nyáresti teraszparti kiváló módja annak, hogy élvezd a kellemes időt, a finom ételeket és a család vagy barátok…..
A fény általánosságban pozitívan hat a hangulatunkra és immunerősítő hatást is gyakorol a szervezetre. Ahogy pedig beköszönt a nyár, legtöbben nemcsak a D vitamin miatt vágyunk a napra, hanem azért is, mert aranyló barnaságot szeretnénk elérni. Azonban a túlzott napozás és a szolárium káros hatásai,…..
Visszafogott elegancia, kifinomult ízlés. Praktikus, egyben elegáns és az 1950-es évek Amerikájában egészen konkrét üzenete is volt a társadalomban. Ez a preppy stílus, ami máig nem ment ki a divatból. Letisztult egyszerűség az elit oktatás iránti elkötelezettség jegyében A preppy stílust az…..
Erdély varázslatos tájai és gazdag történelme miatt csodálatos úti cél lehet. Az erdélyi emberek őszinte kedvessége és közvetlensége miatt pedig nemcsak csodálatos, hanem elsőszámú úti cél is annak, aki egy olyan utazásra vágyik, ami nemcsak élményeket ad, de lélekben is hozzátesz az…..
Amikor az ember a mediterrán vidékekre gondol, a képzelet szinte azonnal elrepít bennünket egy olyan elbűvölő világba, ahol az élet könnyedén és gondtalanul hömpölyög. Az idő mintha lassabban telne, a napfény pedig aranyló fátyolként borul a tájra. A mediterrán életérzés titka talán pont ebben a…..