Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balga Edina

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZABAD ÖSVÉNYRE VALÓ LÉPÉSEM....ÉS MIKOR ISTENRE TALÁLTAM... Be kell vallanom, elég furi emberke vagyok, illetve mások szerint .Bár már egész kicsi koromban tudtam,más vagyok, mint az átlagos gyerekek. Édesanyám mindig azt mondta, téged az ufó hozott!!!!!!! Hát?!!!!! Viharos gyermek- és kamaszkorom…..
A holtak mindig az emlékekhez nyúlnak vissza, mert azt hiszik, hogy elfelejtjük őket. Mikor megjelenik egy holt, halott, testetlen - hívjuk bárhogy, de leginkább testetlennek - akkor mindig emlékeket mutat meg. Én azt hittem, hogy azért mutatja meg ezeket az emlékeket, hogy tanúbizonyságot adjon…..
2016-ra már teljesen lejöttem a drogokról, az alkoholról. Azt hiszem, akkor kezdtem el ép eszemnél lenni. 2016-ban voltam az Everness fesztiválon, amikor megismerkedtem ezzel a sámánnal, aki közölte velem, hogy soha nem leszek boldog, csak akkor, ha ezt a démoni lényt átalakítjuk szeretetté,…..
Vállad fel a szart is !!!! A démonok a tanítóim. Mikor elkezdtem a spirituális utamat járni, azt hittem, ez a hibátlan, makulátlan világ, és ebben nem történnek olyanok, mint a régi mocskos drogos világomban, ahol felnőttem ... Hát nem így van, hisz itt vagyunk emberi testben a Föld nevű bolygón,…..
Balga Edina Üzenetem a világnak 2022.10.05 11:56:29
Engem az emberek csak a szájukkal tisztelnek, de a szívük nagyon távol van tőlem. Mindent, amit nem Isten ültetett el, ki fognak most gyomlálni, ez az időszak van. Nem az a lényeg, ami bemegy a szájon, az a lényeg, ami bejön a szájon, mert az teszi tisztává az embert. Ami tisztátalanná teszi az…..
Balga Edina Két világ 2022.10.05 11:48:07
AZ ELFOJTÓ NAP NAP UTÁN, SZÜLETÉSE ÓTA CSAK TŰR ÉS NYEL: ANYAI, APAI, EMBERI, ÓVODAI, ISKOLAI, FIZIKAI BÁNTALMAZÁST, VERBÁLIS BÁNTALMAZÁST! MEGFELELÉSI VÁGYBÓL ŐSZINTÉTLEN ..S EGYSZER CSAK MÁR NEM TUDJA A TESTE TŰRNI, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYESSÉ VÁLIK. ELŐBB BÁNTJA MAGÁT, NAP MINT NAP, AZTÁN KINYÍR…..
Balga Edina Húsvéti gondolatok 2022.10.05 11:46:48
Én még mindig azt tartom, hogy nincsenek akkora csodák, és ha vannak is, akkor ezt nem csak egy ember tudja megtenni, és ennek ékes bizonyítéka, hogy Jézus másokhoz járt el tanulni. Olyan emberekhez, akik nagyon magas tudatosságon voltak az akkori korhoz képest. Miért pont 2000 életév óta csak ez…..
Balga Edina Egyet tudok... 2022.10.05 11:44:59
Egyet tudok: 41 éve vagyok a Földön, és semmi sem úgy van, ahogy eddig mi azt hittük. Egyért jöttünk ide a Földre: hogy éljünk. És eddig ez nem élet volt. Minden más, de nem élet. Azok az emberek, akik nem fejlődik meg magukat, és nem ébrednek fel, azok ott maradnak, ezen a tudatosságon. És azok az…..
Balga Edina A csúnya beszéd 2022.10.05 11:43:23
Kilenc éves koromban még egy kedves, aranyos kislány voltam. Aztán besokalltam a sok bántalmazástól. Elkezdtem kifordulni önmagamból. Kilenc évesen költöztünk el vidékről, ott kellett hagynom az egyetlen embert, aki igazán szeretett: a nem vér szerinti nagymamám – ez is most derült lassan ki egy…..
Balga Edina Kiben bízhatunk? 2022.10.05 11:41:11
Kiben bízhatunk, ha csalódást okoz, akit szeretünk? Akit a legjobban szeretünk, megsebez, becsap, elárul. Jézust is elárulták, akik szerették. Megtagadták a barátai, úgy tettek, mintha nem ismernék. És Jézus mindenkinek megbocsátott. Istenem, adj egy új szívet, ami megbocsát!   A rossz ellen…..
Balga Edina Béke 2022.10.05 11:39:25
Tegnap a TV-ben azt mondta egy politológus, hogy ez a háború egy hét múlva el fog dőlni, és nem az ukránok fognak győzni. A háborúra, mint a hiénák, az alvilági erők is megjelentek, mint amikor a szavannán mondjuk egy csorda oroszlán elkap egy elefántot, és abban a pillanatban megjelennek a…..
Balga Edina A pozitív gondolkodás 2022.10.04 21:50:06
A POZITÍV GONDOLKODÁS NEM EGYENLŐ AZ IGAZZAL! ELFOJTÁSOKAT, HASÍTÁSOKAT, HAMIS POZITÍV GONDOLKODÁST JELEZ! AZ AZ IGAZ, HOGY MOCSKOSAK VAGYUNK! HÁLA ISTENNEK, LEGALÁBB VAN ÉRTELME, HOGY LESZÜLETNÜNK IDE, MERT HA ITT IS FÉNY ÉS SZERETET LENNE, MINT ÁLLÍTÓLAG ODAFENT, KURVÁRA NEM LENNE…..
Egész életemben rend- és tisztaságmániás voltam, kb. három éves korom óta. Mindig azt hittem, hogy perfektül takarítok, alaposan. Aztán külön költöztem. Anyám nagyon penge volt ebben, a mai napig ebből teremti ti meg a pénzügyi jólétet :a Takarításból. Elkezdtem külön utakon járni, saját lakás, ahol…..
Hisz ezért születünk le folyton és folyton: A MEGBOCSÁTÁS HIÁNYA MIATT! A megbocsátás a legnagyobb karma oldás. A MEGBOCSÁTÁS EGY NEKED SZÓLÓ AJÁNDÉK!!!! Hát ajándékozd meg magad egy szabad, felhőtlen, korlátok nélküli élettel!!! FONTOS, hogy tisztában legyünk azzal, amiért…..
Balga Edina Hála 2022.10.04 21:36:14
Isten nem alázatot vár. Nem térdre borulást. Nem kántálást. Hanem hálát. A hála-energetika élteti a spirituális világot. A hála az, ami eteti és élteti a Jóistent és az ő teremtményeit. Nem szavakból, és mondatokból áll, a hála egy érzés. És a hála tanítja meg, hogy az érzések és érzelmek azok,…..
Balga Edina SOKAN KÉRDEZTÉTEK... 2022.10.01 11:04:17
SOKAN KÉRDEZITEK, MI IS LETT BELŐLEM, MIVEL IS FOGLALKOZOM.... Nagyon nagy utat jártam be mindkét világban, mire megtaláltam az igazi életfeladatomat. Spirituális választerápiát végeztem és azóta is gyakorlott SVT-s vagyok, mindemellett sok más technikát is elsajátítottam. Belekóstoltam az…..
Drága Lelkek!!! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy valóra váltsam a legnagyobb álmom, és hogy értelmet leljen az a sok-sok kihívás, tanulás, amiken keresztülmentem életem során. Tudom, sok olyan ismerősöm van, aki még nem talált rá a gyógyulás útjára, sokan közületek szeretnének váltani,…..
Drága Lelkek... Pontosan tudom, min mentek át! Nap mint nap micsoda félelmeket éltek meg!!!!! És mikor eluralkodik rajtatok ez az iszonyat pánik!!Szinte egész életemben a sötétségben, konkrétan a poklokat éltem meg. A napokban ismertem fel. Két lábon hordtam ki az úgynevezett pánikbetegséget ...…..
  A SZERETET NEVÉBEN. Mikor ráleltem a Reikire, hihetetlen micsoda világ tárult ki, nyílt meg előttem!!!! Csodálatos érzés volt, mikor a kezemből valami nagyon forró gyógyító erő jött .... Lenyűgözött, hogy rajtam keresztül jön a gyógyító erő. Nagyon szeretek ennek a csatornája lenni. Ezzel…..
Spirituális Választerápia (SVT) Az én imádott SVT módszerem... Ennek a technikának köszönhetem az új életem .... Gyakorlott SVT-sként már sokszor lehettem ennek a csatornája .....Hála, hála SVT!!!!!! IMÁDOK EZZEL A TECHNIKÁVAL DOLGOZNI!!! Számomra szó szerint varázslás ...Sok sok csodát láttam…..
  Miután jól kitáncoltam magam, újra elkezdtem körülnézni. Mikor egy sátorhoz értem (ez kb. 10-kor volt) odabentről techno zene szólt... Vaaa, akkor még imádtam a ˛˛szeletelős`` zenéket. Hát jól ott is maradtam és nyomattam rá. Eközben megtudtam, hogy erre a zenére transztánc terápia megy. Hívtak…..
II. RÉSZSose gondoltam volna!!! 11 éve vagyok benne a spirituális, tudatos világban. Millió dolgot tanultam, tapasztaltam meg. 7 évvel ezelőtt egy SVT táborban voltam, mikor egy családállításon vettem részt. Miközben ment a csoportterápia, elkezdtem illatokat érezni. Különleges virágillatokat……..
III. RÉSZ2014-ben voltam először az Everness Fesztiválon. Hihetetlen élmény volt. Előtte persze nagy stressz, hol fogunk aludni? Akkor csak 2 napos belépőt vettem, és az volt a nagy ötletem, hogy sátorozunk, de azon a héten óriási viharok voltak... Az utazás előtt találtam ki, hogy eszemben sincs…..
IV. RÉSZAz Igazi beavatásom 2015. januárjában már nagyon izgatott voltam és készültem tudatosan a nyári Everness Fesztiválra. Az előzőből tanulva sokat dolgoztam rá szellemileg, mert megértettem, ha egy ilyen jellegű helyre megy az ember, arra nagyon fel kell készülni, mivel hely-idő aktivizálja be…..