Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Szincsák

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
Miklós Szincsák 2022.10.11 21:27:30
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
Miklós Szincsák 2022.10.08 19:14:33
Miklós Szincsák 2022.10.08 19:34:09
@Szili 72: teljesen 0 az egész
A rendkívül gyenge rajt ellenére a Juventus vezetősége úgy döntött, hogy egyelőre kitart Massimiliano Allegri mellett, bízva abban, hogy a válogatott szünet alatt a szakember rendezni tudta a sorokat a zebracsíkosok keretében. A torinóiak vasárnap este a Bologna csapatát fogadják az Allianz…..
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Esti hírek szerint a Juventus beleegyezett Denis Zakaria kölcsönadásába a Chelsea együtteséhez, a kölcsön részét képezi egy kivásárlási opció is. Az olasz átigazolási időszak korábban zárul, ám az olasz klubok ettől függetlenül értékesíthetnek és kölcsönbe küldhetnek játékosokat, a Premier League…..
Miklós Szincsák 2022.09.01 20:57:37
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
A Juventus egy újabb támadóval erősíti meg keretét, az Olympique Marseille csapatától érkező Arkadiusz Milik tegnap megérkezett Torinóba, s sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött. "A Juventus Football Club…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..