Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meggyes a hibás

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
Szerintem mindenki arra számított a szocialistáktól, hogy látványosan elkezdik egymást lecsákányozni, majd saját sírjukat kiásva belehullnak az örök feledés homályába. Igazából az MSZP-nek nincs más lehetősége, mint keményen megdolgozni a választók bizalmáért, ezért is…..
Ma délelőtt 11 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor. Radikális adócsökkentést nem ígért, viszont az adórendszer átalakítását megígérte, sőt januártól jöhet a családi adózás. Az adózáson kívül fontos eleme lesz a kormány kezdeti politikájának az…..
Esztergom fideszes botránypolgármesteréről már korábban lehoztuk a füvezését bizonyító képsorokat és videót valamint ismerőse tanúvallomását. A botránypolgármester nem adja fel a bizonyító videó hatására már a történeten is változtatott. Korábban azt mondta, hogy…..
Meggyes a hibás 2010.04.23 22:58:36
@stratez: Meggyes Tamást egyedül Meggyes Tamás járatja le.
  Meggyes Tamásról, Esztergom fideszes polgármesteréről pénteken került fel a YouTubera egy '98-as videó:    Meggyes még aznap az alábbi közleményben határolódott el az erőtlen internetes próbálkozástól:…..
Meggyes a hibás 2010.04.20 17:54:49
www.youtube.com/watch?v=GozzYhj-4Ho

Most új közleményt fog Meggyes fogalmazni?
  Nem értem, hogy a Fidesz választási sikere és egy csúnya párt lejáratásának vágya miként lehetett elegendő motiváció arra, hogy egy nagyon rendes és becsületes pap kijelentse: Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra. Tudom, tudom, hogy a Jobbik -…..
  Régebben még megpróbálkoztam megérteni, mi alapján kerül ki az index.hu-ra bármelyik poszt. Sok mindent elolvastam, elég volt, ha az egymondatos ajánló értelmes, magyarul megszerkesztett mondat volt. Többször néztem magam elé döbbenten, mint megelégedetten. Azt is…..
Meggyes a hibás 2010.03.26 19:15:06
Mandiner blog Széles ívben 2010.03.06 15:25:00
  A sokáig a mérsékelt és a radikális jobboldal közötti politikai-kulturális híd kovácsolásában mesterkedő Széles Gábor ma igencsak határozott véleményt mondott a Jobbikról és a kapcsolódó jelenségekről saját lapjában: „A Jobbik a nemzeti bolsevizmus…..
  Az Agitprop Nagykönyv keményvonalas kiadásában vélhetően elismerően emlékeznének meg a Nol Orbán-fotójáról, amivel a Fidesz elnökének évértékelőjét illusztrálta (és amelyre elGabor hívta fel a figyelmünket):    Ha egy kicsit bevállalósabb a…..
A labdával még vannak gondjaink, de tömegszervezésben már csúcsot döntöttünk. Mivel a magyar válogatott a reméltnél hamarabb elvérzett a január végi futsal Európa-bajnokság döntőjében, arra sajnos nem lehetett számítani, hogy a hazai közönség végig megtölti a nézőteret.…..
Pilu Kedves Ojbán Viktoj bácsi! 2010.02.01 12:47:00
 Mi itt a Kaposháromszék Utcai Óvodában már nagyon izgulunk a választások miatt. Igaz, mi még nem szavazhatunk, de délutánonként legózás közben mindig megbeszéljük a politikai történéseket. Éppen tegnap mondta a Lajcsika, hogy szerinte tökje szimpi a pártod, de mégsem…..
Meggyes a hibás 2010.02.01 20:57:19
@cserepj: Esztergom egy emberként tiltakozik emiatt. Könnyen lehet, hogy Meggyes a kimaradás miatt perelni fogja ezt a blogot is :)
Sárdobáló Bolsevik tempó 2010.01.31 07:00:00
Olyan igazi ízes kommunista módon szalajtották haza Mádi László fideszes politikust, mert azt találta mondani óvatosan, szakmai körben, hogy esetleg, talán, alkalomadtán be lehetne vezetni az ingatlanadót. Ugyanez az ötlet szerepelt már a Fidesz korábbi, Jövőkép című…..
Mandiner blog Az értelem bére 2010.01.29 16:01:00
  Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa azt találta mondani egy tegnapi szakmai konferencián, hogy az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, hosszabb távon azonban (megfelelő ingatlan-nyilvántartás alapján, gazdasági konjunktúra mellett) bevezethető.…..
Javában zajlik az átigazolási szezon. Készülnek a választási listák, áll össze a csapat minden szerveződésnél. Innen úgy látszik, mintha piacon lennénk. Húspiacon, ahol minden eladó. A politikai túlélésért eladó az arc, a személy, az elv. Gyakorlatilag áru minden…..
Székesfehérvár polgármestere, a 2010-es költségvetést az MSZP padsoraiból egyedül elutasító Warvasovszky Tihamér bejelentette, hogy nem indul a parlamenti választáson (azt korábban is tudni lehetett, hogy tavalyi mozgása után szocialista színekben ez már nem valószínű). A…..
  Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármesterének javaslatára a város képviselőinek többsége megszavazta, hogy az áprilisi választásokig a testületi üléseken a nyíltan tárgyalt napirendi pontokban ne legyen vita, csak szavazás. Az indok: a város ügyeit ne…..
Meggyes a hibás 2010.01.23 18:25:47
@Talon Karrde: Hagyd... szerelmes a Pajszerhősbe :)
Meggyes a hibás 2010.01.24 19:10:15
@heima: Bizonyára az nem volt visszataszító, amikor Meggyes az önmaga mellett szervezett "szimpátiatüntetésen" komplett családfákat sorolt fel az őt szeretni kirendelt embereknek...
Varánusz (kampány)Csendet! 2010.01.23 08:00:00
"Kampánycsendnek Magyarországon azt az választást megelőző időszakot nevezzük, ami alatt tilos a választópolgárok választói akaratának közvetlen befolyásolása. Az 1997. évi C. törvény 41. §-a szabályozza, hogy mi alkalmas a kampánycsend közvetlen…..
Meggyes a hibás 2010.01.23 09:29:18
Meggyes Tamás egész egyszerűen attól fél, hogy kihozzák belőle a TVkamerák előtt ismét azt az állatot, amelyet oly sokszor alakított már.

Elég csak megtekinteni néhány felvételt a testületi ülésekről:
www.youtube.com/view_play_list?p=85F88D2EFE7A418A

Nem csoda, hogy aggódik, hogy a kampányidőszakban is hasonlókat alakítana!

Van neki más baja is most szerintem. Kezd rádőlni az a szar, amit maga fölé halmozott eddigi hazugságaival. Most épp a "szegény áldozat" kép kezdett el rogyadozni: szeretgom.hu/content/60014-mit-tegyek-ha-megvesztegetnek-

A kérdés azonban már csak az: mit tud Meggyes a Fideszről, hogy még mindig védi a párt?
Rákay Philipet a Z+-os/Viva Tv-s kultúrmisszióin kívül  a Hírtvből és tengernyi Fideszes rendezvényről ismerhetjük, kezdve a 2002-es Kossuth téri tüntetésről, ahová ő vizionált 2 millió embert. Most kiderült, hogy a kommunikációs tanácsaira is "elengedhetetlen…..
Pártállami módszerekkel nem lehet megrendszabályozni a nyilvánosságot 2010-ben. Nem lenéző, inkább elnéző mosollyal tekintsünk mindazon próbálkozásokra, amelyek ókádárista módon, a szovjet-típusú gondolkodás mentén kívánják megrendszabályozni a nekik nem tetsző…..
Meggyes a hibás 2010.01.15 12:45:02
Úgy is mondhatnám, hogy van bőr a képükön.A dübörgő MSZP-kampány legújabb állomása az "Így kormányoztok ti" honlap. A kis sárga pöttyökre rákattintva részletesen elolvashatjuk mind a 19 (!!!!) korrupciós, vagy az MSZP szerint annak tűnő ügy részleteit. Új…..
Szeptember ...  Kékes Tibor, bejegyzett értékbecslő, terézvárosi képviselő, Verók jobbkeze, a hírhedt csendrendelet megalkotója Terézváros este 10-kor bezár Orbán Viktor, akit a Meggyes ellen csendesen demonstrálók várták Esztergomban, és azt mondta faarccal, hogy "Ha…..
Orbán és a Fidesz ügyeskedése tovább folyt Molnár "gumikalapács" Oszkár , edelényi polgámester ügyében. Most éppen Oszkár szórakozott Orbánnal, de nézzük meg az eddigi  9 különböző Fidesz reakciót az Oszkár-ügyre.Az Oszkár-ügy: Molnár cigány nőkről azt…..
Szögezzük le, nekem is forog a gyomrom az összes harcászati machinációtól, a NATO diktátumaitól, és természetesen minden katonai tevékenységet károsnak tartok. De sajnos a jogállam attól jogállam, hogy a jogerős bírói döntéseket betartják.Páva Zsolt, aki képes volt arra a…..
A nemrégiben szélesebb nyilvánosság elé került Dunakeszi tőzegláp kálváriája jellemző és kiábrándító látleletet ad a hazai természetvédelmi hatóságok működéséről, az önkormányzatok területkezelési és rendeletalkotási szokásairól, a szabályozások…..
"Nem gondoltam volna, hogy én leszek az, nagyon örülök a díjnak" - mondta Á. János, a Magyar Nemzet főszerkesztője, korábbi EP-képviselő, miután kiderült, ő dobta a 10.000 záptojást a Király B. Izabella (korábban Szabadság) téren spanyolcsizmába és kalodába zárt…..