Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RocketDoll

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
RocketDoll 2022.09.30 12:00:49
Számos oka lehet annak, ha egy régi öntöttvas vagy acéllemez radiátor festéséről még egyáltalán szó esik, ugyanakkor a fűtés témája mostanában sajnos többször kerül elő az aggodalom forrásaként, mint felújítások főszereplőjeként. Sok, manapság már ódivatú darab szerencsére ma is remekül teszi a…..
RocketDoll 2022.09.12 13:58:45
Ha eltávolítjuk az autókat a belvárosokból, az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátást, kisebb légszennyezést és kevesebb közlekedési balesetet jelent. Akkor vajon miért ellenzi ennyire a lakosság?..
Muszáj mindenkinek komolyan venni a jelenséget, ami bár külföldön gyakoribb módszer ugyan, de nincs olyan hazai bank, amelynek nevében az évek során hetente-havonta ne próbálkoznának a csalók magyar nyelvű levelekkel, SMS-ekkel, direkt telefonhívással...