Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fajturista

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angolul értőknek nagyon érdemes! ..
 Keller felügyelő már a múlté, San Francisco utcáin hamarosan egy Linux-alapú számítógép veszi át az irányítást, amely megfelel a legújabb Advanced Transportation Controller (ATC) nevű szabványnak. Vagyis kevés ennél okosabb kütyü van a városi informatikában. …..
Androlib blog. Bipp! ZTE Blade 2011.04.09 14:50:00
Régóta szemeztem a pengével, mert sok jó dolgot olvastam róla. Viszont én nem feltétlenül szoktam elhinni mindent. Egészen más olyan tollából olvasni egy értékelést, akinek a kezében még sosem volt felső kategóriás készülék és/vagy egy gyártónak akar jópofizni, mint olyan…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Pár nevet összegyűjtöttük, akik akár esélyel léphetnének Mike Portnoy helyére. Akinek van jobb ötlete, vagy szokott módon szeretne fikázni, nyugodtan kommenteljen, kibírjuk. Mivel a Poll-r nálam nem érhető el, ettől függetlenül egy másik szavazó dobozt kitettünk, és ha jön…..
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Csikós küldött egy levelet a szerkesztőségi levelezőlistára a héten. Egy prezentáció csücsült benne. Ritkán szoktam megnyitni az ilyesmit, de tudom, ő se küld naplementés tengerpartot meg kétfejű macskát, így megnyitottam. Megnéztem a képeket, de mielőtt önök is megnézik,…..
Howard Suissa, az Ontario College of Art and Design ipari formatervezés szakán végzett fiatal dizájner rögtön a diplomaosztás után egy évre japánba szerződött. Tokió legnagyobb közlekedési vállalatának tervezési osztályán bepillantást nyerhetett az ottani forgalomirányítási, valamint a közterek…..
fajturista 2010.02.02 07:43:12
A hollandiai Utrchtben épült fel az Anansi Playground Building névre hallgató, minimalista jegyeket mutató játszótér és játszóház. A Mulders vandenBerk Architecten stúdió tervei szerint kivitelezett oblektum itthon valószínűleg csupán néhány építész szürreális álmaiban…..
fajturista 2010.01.28 14:09:39
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Az előző poszt hatására ill. azt folytatván gondoltam, hogy egy kicsit bővebben foglalkozzunk a panelprogram témájával. Tehát a legfontosabbak, mi is a panelprogram? Iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének,…..
Vicces és lelkesítő a magyar online webáruházakkal foglalkozó posztunk utóélete. (Aki nem olvasta volna sem ezt, sem a folytatását: a bejegyzésekben arról írtam, hogy egy rakás magyar webáruház, dacolva a hatályos kormányrendelettel, nem cseréli vissza 8 napon belül a…..
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
2009. szeptember 27. vasárnap. Pilis, Szurdok.Régóta tervezem, hogy elkezdem ennek a blognak az írását, de valahogy mindig csak halasztódott, beleestem a "majd a következő túráról lesz az első bejegyzés" ciklusba. Valahogy egyik túra sem volt annyira kiemelkedő, hogy…..
  Érdeklődtem az ORFK-n: nincs olyan statisztika, hogy taxisok több balesetet okoznának, mint bárki más. Vélemények az azonos című írásunkról...
fajturista 2009.09.23 08:23:53
Bár manapság nem igen divat szeretni, én nagyon bírom Makovecz legtöbb épületét. Az azonban a szubjektív megítéléstől függetlenül is tuti igaz, hogy a kortárs építészek közül egyedül neki van marketingértéke az ingatlanosok körében. Magyarul ő az egyetlen ma is élő…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az alábbi érdekes projektet a BMF-KITT oldalán (kitt.bmf.hu) találtam, érdekes olvasmány, és ezúton gratulál a Szimuláció blog lelkes BMF-es hallgatója a sikeres kísérlethez! A BKV Zrt. a BMF-KITT szakmai partnere, és a szakmai egyeztetések során felmerült a kötöttpályás…..
fajturista 2009.08.10 01:01:23
@Cradle: Ha te évekig dolgoznál valamin, és megjelenne róla egy írás, a neved említése nélkül, akkor te mit szólnál hozzá? Tekintsünk most el a jogi aspektustól, egyelőre csak érzelmi oldalról megközelítve érdeklődöm.
Belsőség Nem 3 in 1, de jó autó 2009.07.27 03:42:00
  A kupék eleganciája, a limuzinok kényelme és a kombik praktikussága egyetlen autóban. Az Audi szerint ez az A5 Sportback. Szerintünk meg egy ferdehátú, középkategóriájú ötajtós kocsi, annak viszont szuper.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Sikeres stílusgyakorlat lett Michael Ubbesen Jakobsen formatervező ötletéből, hogy a Bauhaus sarkos elemeit átültesse a kerékpárba. Az idén már három nagy európai design kiállításon is bemutatták a BauBike-ot.   A sikerben nagy szerepet játszhat a váz vonalainak fegyelmezett…..
Autófília Akusztikus tuning 2009.07.02 13:00:00
Van, aki nagyban játszik. Van, aki nem aprózza el magát holmi rozsdamentes kipufogóvéggel. Van, aki ha belefog valamibe, komolyan veszi. Van, aki ha feltűnő motorról beszél, nem viccel. ..