Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve33

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az Udinese otthonába látogat vasárnap este, s ezzel a mérkőzéssel zárja a jelenlegi szezont, melynek maradt még tétje, hiszen eldől, hogy a zebramezes csapat az Európa-ligában vagy a Konferencia Ligában szerepelhet-e a következő szezonban. Ahogyan azt a szombati sajtótájékoztató során a…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Mi tagadás, voltak már boldogabb és emlékezetesebb éveink, szívünknek kedves csapatunk körül sötét fellegek gyülekeznek, de bízzunk benne, hogy a szezon második felére a…..
juve33 2022.12.26 11:27:47
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A szombati Juventus-Roma találkozó előtt az Il Messaggero megszólaltatta az egykor mindkét csapatban futballozó Zbigniew Bonieket, aki sokszor kritikus hangot ütött meg a Juventusszal szemben, s ezúttal sem maradtak el a szurkálódások, bár a 66 éves egykori futballista azt mondta, nem táplál negatív…..
A Juventushoz orvosira érkezett tegnap délután Arkadiusz Milik, várhatóan a mai napon az ügylet hivatalossá válik, s Romeo Agresti szerint a játékos már ki is választotta mezszámát, a lengyelt a pályán a 14-es mezben láthatjuk majd. A napokban felmerült egy balhátvéd igazolása, illetve Sergio…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..