Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forrest Gump

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupa fiatalok, akarom mondani örökifjak, akik „bejutottak” az ünnepi beszéd színhelyére október 23.-án. Félreértés ne essék, alapvetően semmi bajom ezzel a korosztállyal. Annál is inkább, mert „lassan” én is ide tartozom. De hogy csak őket lehetett látni a közvetítéseken… Az olvasók tudják, hogy…..
Magyarország két legismertebb vagy talán legpatinásabb „szomszédvára” (na, jó PALOTÁJA és KOLOSTORA) a várban. Az egyikbe most új lakó költözött. Kicsit faramuci a helyzet, mert a ”király” lakik a (Karmelita) Kolostorban, Őnagysága meg a (Sándor) Palotában, de azért ne akadjunk már mindenen fenn,…..
Tudom, tudom, vége van már az iskolának, megvolt a bizonyítványosztás, ballagás, kinek mi jelenti a tanév végét. A nyaralásba (meg a térdig érő Balatonba) fejest ugorva kinek jutna eszébe ez az intézmény. Pedig jövőre is lesz, – pontosabban már ősztől – a „problémát” meg nem lehet csak úgy…..
A csillagászok örömünnepet ülnek, amikor névadó égitestjeik valamiféle együtt állásba rendeződnek. Olyankor mindig egyfajta tudományos ritkaság történik, amire már jó előre felkészülnek. A most következő hétvégére nekünk is több jelentős esemény jut, mégis minden az EP-választások körül forog. Mi…..
  A történet főszereplője egy házi használatra gyártott túrakerékpárnak látszó kétkerekű, mai (modern) szóhasználattal élve "mountain bike". Lakhelye, egy néhány évvel ezelőtt épült belvárosi társasház lépcsőháza. Jobb híján csak a lépcsőkorlátnak…..