Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani1204

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az Olasz Kupában jutott legközelebb céljaihoz, hiszen a csapat az elődöntőig jutott, ahol az Inter vár Massimiliano Allegri csapatára. A sorozat ezen szakaszában már két mérkőzés dönt a továbbjutásról, az első mérkőzést ma este Torinóban, a milánói visszavágót április 26-án rendezik majd.…..
Dani1204 2023.04.05 06:29:24
A Sampdoria elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri a mérkőzés fontosságáról és kihívásairól beszélt, illetve természetesen felmerült úgy Paul Pogba helyzetének a kérdése, és a pontlevonás ügye. „Papíron ez egyszerűnek tűnik, de a Sampdoria közelmúltbeli eredményei…..
A Juventus a Lazio csapatát fogadta az Olasz Kupa negyeddöntőjében, s a mérkőzés hőse végül Gleison Bremer lett, aki az első félidő utolsó perceiben fejjel vette be a rómaiak kapuját, ezzel megszerezve a győzelmet és továbbjutást jelentő találatot. "Örülök a gólomnak, továbbjutottunk, s ez az, ami…..
Dani1204 2023.02.03 11:21:12
A Juventus az elmúlt időszakban igencsak magára talált, hiszen az együttes sorozatban megnyert nyolc bajnokit úgy, hogy egyetlen gólt sem kapott, és mostanra a Milannal holtversenyben második a tabellán. „Továbbra is a Napoli a favorit, hogyan lenne ez másképp, mikor már 44 pontot gyűjtöttek?” -…..
Dani1204 2023.01.11 15:41:18
A téli időszakban megrendezésre kerülő katari világbajnokság után folytatódik az olasz bajnokság, s a Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdi a 2023-as esztendőt. Massimiliano Allegri keretébe, Ángel Di María kivételével, bekerültek a világbajnokságról visszatérő játékosok, s a hosszú…..
Dani1204 2023.01.04 21:27:52
@MGB75: meg sztem messze mi lőttük a legkevesebbet xd
A lengyel válogatott az Argentína elleni vereséggel zárta a világbajnokság csoportkörét, azonban így is biztosította helyét az egyenes kieséses szakaszban. A mérkőzés egyik hőse Wojciech Szczęsny volt, aki már a Szaúd-Arábia elleni találkozón is tizenegyest védett, most pedig Lionel Messi…..
A vb-szünet előtt a Juventus Maurizio Sarri csapatát fogadja, a tabella szerint pedig lényegében rangadóról van szó, hiszen a házigazdák győzelem esetén megelőzhetik a fővárosi csapatot. A Juventus igencsak jó időszakot él meg a bajnokságban, halmozza a győzelmeket, így a borzasztó szezonkezdet…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
Dani1204 2022.11.06 20:53:21
@KINGovHELL: Hát 3 gólt biztos nem lövünk xd
Paul Pogba kapcsán újabb sérülésről számoltak be a lapok, ezúttal izomsérülés hátráltatja a térdműtéten átesett játékost, akinek így egyre valószínűtlenebb a világbajnokságon való szereplése. Pár napja a Calciomercato.com arról számolt be, hogy Paul Pogba részben már a Juventus keretével edzett,…..
Dani1204 2022.10.31 09:08:23
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
Dani1204 2022.10.25 21:39:24
Az olasz sajtó értesülései szerint Adrien Rabiot nem fogja meghosszabbítani szerződését a Juventusnál, annak ellenére, hogy a középpályás az elmúlt hetek során korábban nem mutatott formában játszik Massimiliano Allegri irányítása alatt. A 27 esztendős francia állandó kezdőjátékosnak számít a…..
Dani1204 2022.10.24 20:47:11
A Juventus mélyrepülése tovább folytatódik, a Maccabi Haifa elleni idegenbeli győzelemmel a csapat lényegében elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban a vezetőség egyelőre kitart Massimimiliano Allegri mellett, s inkább edzőtáborba rendelte a keretet, ettől várva a pozitív fordulatot. A…..
Dani1204 2022.10.15 19:35:13
@BigChris: a mester szerint kiválóan tud beadni, ezért is igazolták
A Juventus kedden a Maccabi ellen újabb vereséget szenvedett, s ezt követően számos fejleményről számoltak be a lapok. Az argentin TyC Sports úgy értesült, hogy a meccsen megsérült Ángel Di María sérülése nem olyan komoly, mint amennyire eredetileg számítottak, izomszakadás helyett csak egy…..
Dani1204 2022.10.12 21:44:09
@Shyr Kahn: én is nagyon szurkolok a BL-ben a Napolinak. Fantasztikus szezont futnak idén. Fényévekre vagyunk tőlük sajnos...
A Juventus a jelek szerint a Maccabi Haifa otthonában elszenvedett vereség dacára is kitart Massimiliano Allegri mellett, aki érthető csalódottsággal nyilatkozott a mérkőzés után. "Nehéz volna megmagyarázni, nem tehetünk mást, mint hogy csendben maradunk, mert ez nem volt jó teljesítmény tartás…..
Dani1204 2022.10.12 06:54:12
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A Juventus rendkívül fontos mérkőzést játszik kedd este a Maccabi Haifa otthonában, hiszen a zebramezeseknek kötelező megszerezniük a győzelmet, ha tovább akarnak jutni a Bajnokok Ligája csoportköréből. A hétfő délutáni sajtótájékoztató alkalmával Adrien Rabiot képviselte a játékosokat. "Az kell…..
A Juventus teljesítette a kötelezőt, s 3:1-es győzelmével hazai pályán gyűjtötte be mind a három pontot a Maccabi Haifa elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés során, ezzel matematikailag életben tartotta esélyeit a továbbjutásra. "Nagyon örülök a győzelemnek és a két gólomnak. A mai dupla…..
A rendkívül gyenge rajt ellenére a Juventus vezetősége úgy döntött, hogy egyelőre kitart Massimiliano Allegri mellett, bízva abban, hogy a válogatott szünet alatt a szakember rendezni tudta a sorokat a zebracsíkosok keretében. A torinóiak vasárnap este a Bologna csapatát fogadják az Allianz…..
A Juventus svájci középpályása, Denis Zakaria januárban csatlakozott a torinóiakhoz, azonban nem igazán sikerült beilleszkednie, így a nyári átigazolási időszak végén kölcsönben a Chelsea együtteséhez távozott. "Minden nagyon gyorsan történt. Hat órával az átigazolási időszak vége előtt tudtam meg,…..
Dani1204 2022.09.21 13:04:37
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
Dani1204 2022.09.19 18:26:25
Massimiliano Allegri a Monza elleni meccs előtt sajtótájékoztatót tartott, és elmondta, hogy reakciót vár a csapatától. „Reakció mellett nagyon tisztelnünk kell a Monzát. Az otthoni meccseken mindig jól teljesítettek, például a Lecce elleni első pontjuk megszerzésekor. Jó egyéniségek alkotják a…..
Dani1204 2022.09.18 10:08:16
@Victory7: Kean anno a PSG-ben is remekelt...Allegri kezei alatt meg egy nagy nulla
A Juventus továbbra is csak szenved, s mivel tegnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Benfica együttesétől, gyakorlatilag szinte reménytelen helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az ügyben természetesen megszólaltak a klub legendái is, míg Giorgio Chiellini egy "Fino…..
Dani1204 2022.09.15 12:05:30
Dani1204 2022.09.16 08:55:09
Arkadiusz Milik a Benfica elleni meccsen korán előnyhöz juttatta az Öreg Hölgyet, ám gólja nem volt elég, hiszen a portugálok még a szünet előtt egyenlítettek, majd a második félidőben meg is nyerték a meccset. „Irányítottuk a meccset az első 25 percben, jól teljesítettünk, és gólt is szereztünk.…..
A PSG elleni keddi vereség után a Juventus hazai pályán a Salernitana ellen bizonyíthatott vasárnap este, mielőtt szerdán a Benfica csapatával találkozik. A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen Antonio Candreva megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt már kétgólos előny…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..