Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victory7

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
A Juventus a Cagliari ellen az első félidőben már kétgólos hátrányba került, ám a mérkőzés végére sikerült pontot menteni, a 2-2-vel azonban korántsem lehetett elégedett Massimiliano Allegri, aki a Sky Sport Italia számára értékelt a meccs után. „Egyszerű, hét kontratámadást engedélyeztünk az…..
Victory7 2024.04.20 15:59:17
@alexGicamo: Ezen nekem is kikerekedett a szemem :D Nem gondoltam ,hogy egyszer ez a pillanat is eljön ,bár azért hozzátette,hogy "lassú a pálya"(???) meg ,hogy a "Cagliari játékosai mindent beleadtak" (!!!!) szvl nem maradtunk Maxi hülyeség nélkül ezúttal sem....
A szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust. „Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a DAZN kamerája elé állt a Lazio elleni vereség után, és a csapat által átélt nehéz helyzetről beszélt. „Igen, a szurkolók azt kérték, hogy menjünk minél közelebb a szektorukhoz. Egy ilyen pillanat tudatosítja az emberben, hogy mindenkinek többet kell tennie,…..
Victory7 2024.04.01 12:59:34
Victory7 2024.04.01 13:05:41
Victory7 2024.04.01 13:07:16
@Victory7: Bocsi tréfáért ,de a mai nap nem csak Húsvét van :D
Kellemes ünnepet mindenkinek!
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Genoa elleni meccs előtt a Sky Sport számára nyiltkozott Cristiano Giuntoli, akit természetesen a csapat hullámvölgyből való kikerüléséről is kérdeztek. „Az edzőkomplexumban maradás az edző ötlete volt, és ezt megosztotta a srácokkal. Alá akartuk húzni a tényt, hogy számunkra ez nagyon fontos…..
Victory7 2024.03.17 16:30:34
@delpi0823: Az nagyon szomorú lenne ,ha valóban az lenne,hogy ide hozunk egy szakértő sportigazgatót és a feje fölött meg mások döntenek ilyen fontos dolgokban....
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Victory7 2024.03.03 18:51:57
@Glaci: Mert dartsot kell közvetíteni,meg kézilabdát,röplabdát,ritmikus gimnasztikát,golfot,de még a versenyböfögés meg fingás is előrébb van a "sport"tv-nél a rangsorban.....
A forduló rangadóján a Juventus Nápolyba látogat vasárnap este, s az elmúlt napokban a mérkőzésen kívül a sajtó a Napoli jogi kísérleteiről is cikkez, miszerint Aurelio De Laurentiis szeretné a Juventust kizáratni a 2025-ös klub világkupából, és a pletykák szerint az elnök már utasította is a klub…..
Victory7 2024.03.02 20:40:47
@Alessandro Dybalinyo: AMC micron adják. Sajna nem vicc.... Fogalmam nincs ,hogy mi a tökömnek veszi meg egy ilyen csatorna a közvetítési jogokat ,ahol minden fontosabb... A legutóbb én is elküldtem őket Facebookon a k. anyjukba mikor kézilabdát adtak a Juve meccs helyett :D Mondjuk az nem egy ilyen rangadó volt ,ez valóban érthetetlen.....
Victory7 2024.03.03 12:00:54
@alexGicamo: A Facebook oldalukon minden dartsos bejegyzést el kellene árasztani ,az kevés ,ha csak én anyázom őket :D
Zinedine Zidane Olaszországba látogatott Marcello Lippi önéletrajzi filmjének az apropóján, és a régóta szabadságát töltő edzőt természetesen a Sky Sport kérdezte úgy egykori mesteréről, mint egy esetleges olaszországi megbízatásról: „Marcello Lippinek köszönhetően igazoltam a Juventushoz. Ő volt az…..
Cristiano Giuntoli, a Juventus sportigazgatója a Sky Sport munkatársának nyilatkozott a Frosinone elleni meccs előtt, s a szakember a szezon célkitűzéseiről is beszélt. „A mester a stábbal és a srácokkal 54 pontot szerzett, így az a legjobb, ha folytatjuk ezt az utat lehajtott fejjel, hogy elérjük…..
Victory7 2024.02.27 14:12:58
@steven.h: Én is erre gondolok,hogy Tudort akarták ide ,de vmiért megakadt ez a dolog.
De beszédes,hogy tavaly nyáron maga Tudor volt az aki felmondott egy jó szezon után és azóta se vállalt állást ,pedig sztm tuti lett volna lehetősége.
A Juventus szerb támadója, Dušan Vlahović nagyszerű formát mutat, s a Frosinone elleni bajnoki mérkőzésen két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A játékos teljesítménye kapcsán megszólalt honfitársa, Darko Kovačević, aki annak idején maga is megfordult a zebracsíkos mezben, s akit arról…..
Victory7 2024.02.26 13:48:30
@venember83:
Igazad van. Ilyen minimális célokhoz nem kell ilyen keret....
Ha Maxi itt marad a következő szezonra ,akkor sztm 6-8 játékos kapásból kérni fogja ,hogy távozhasson....
A Juventus ma délután nagy csatában, Daniele Rugani utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően 3-2-es győzelmet aratott a Frosinone fölött, mely találkozó után a csapat mestere, az 1000. Serie A-pontját begyűjtő Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, leszögezve, hogy csapatának nem…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
Ma este a klub hivatalosan bejelentette, hogy Carlos Alcaraz a Southamptontól kölcsönben a Juventushoz csatlakozott a szezon végéig 3,7 millió eurós kölcsönvételi díj és 200 ezer eurós aláírási pénz fejében, utóbbi költség 1,9 millió euróra emelkedhet egyes eredmények elérése esetén. Továbbá a…..
Victory7 2024.01.31 22:06:19
@Apuleius: Szerintem se fogjuk megvenni,viszont az angolok szemszögéből érthető,hogy beletetették az opciót,így biztosítva ,hogy valóban játszik is.
Mondjuk ravasz dolog ez a vezetőség részéről,mert ha nem jön be ,akkor se volt drága,ha meg bejön és jól játszik,akkor se kötelező megvenni. Ha meg ultraszupercsászár lesz a gyerek az se rossz.
Nyáron azért biztosan lesznek távozók ,ezért nem elképzelhetetlen,hogy megvesszük,mert ez a pénz lehet soknak tűnik nekünk,de a mai világban sajnos ilyen tételek mozognak.
Massimiliano Allegri az Empoli elleni döntetlen után a DAZN stábjának értékelt, s természetesen a legfőbb kérdés az volt, miért Arkadiusz Milik kezdett az elmúlt időben jó formát mutató Kenan Yıldız helyett. „Arkadiusz Milik kiválóan érezte magát, míg Kenan Yıldız nem játszott jól Leccében, és…..
Sajtóértesülések szerint a Juventus megszerezte a Palmeiras védőtehetségét, Pedro Felipét, aki hamarosan Torinóba költözhet. A tehetséges középső védő májusban tölti be huszadik életévét, amelynek megünneplésére már minden bizonnyal a Juventus Next Gen-csapatának tagjaként nyílik majd…..
Victory7 2024.01.27 20:04:22
A mai napon a Juventus megejtette Tiago Djaló egészségügyi állapotfelmérését, s most este a klub hivatalos közleményt adott ki a portugál futballista szerződtetéséről. Így hangzik a Juventus közleménye: „Tiago Djaló a Juventus új játékosa. A 2000-ben született portugál védőjátékos végleges…..
Victory7 2024.01.23 22:18:37
@Csak Csucsu:
Igen,arra a posztra jött erősítés ,ahol a legerősebbek vagyunk.Viszont olcsón jött,fiatal,portugál válogatott.Ha lesz 1-2 jó éve,akkor elviheti egy PL csapat egy zsák pénzért.
Massimiliano Allegri a Sassulo elleni keddi meccs előtt arról beszélt, hogy több játékosára nem számíthat, ám ennek ellenére a cél nem lehet más, mint a győzelem megszerzése. „A keret jól dolgozott, mint mindig, s tisztában vagyunk a Sassuolo elleni meccs fontosságával, hiszen legutóbb négy gólt…..
Victory7 2024.01.16 19:11:17
@gomorra21: Én annak örülnék,ha idén megnyernénk a bajnokságot és Maxi aláírna vmi arab csapathoz.Ide meg jönne egy olyan edző,aki tudja mit jelent ez a klub és nem elégszik meg azzal ,még csak nyilatkozatok szintén se,hogy "hát kemény meccs lesz,ez egy nehéz ellenfél,nem veszíthetjük el a higgadtságunkat,lassan kell építkezni,még tanulnunk kell a hibáinkból,a lényeg,hogy megvan az X stb. stb ....
De tudom ez egy álom jelenleg ,de vhogy nekem mindig szúrja a szememet egy ekkora klubbnál az ambíció hiánya....
Ez a " merjünk kicsik lenni" hozzáállás nekem nem pálya.
Facundo González ügynöke, Martin Guastadisegno nemrégiben a Tuttomercatoweb számára nyilatkozott a Juventus fiatal reménységének a helyzetéről, s a képviselő szerint az uruguayi védő a lehető legjobban választott csapatot. „Facundo nagyon boldog, miután az uruguayi válogatottal megnyerte az U20-as…..
Victory7 2024.01.14 00:49:43
Victory7 2024.01.14 19:08:13
@venember83: hogy eladjuk apróért ,mert ide nem kell ,erre fél szezonnal(!!!!!)később elviszi egy PL csapat ,mert ott látnak benne fantáziát... Plusz ,ha már nem kell legalább mi keresnénk rajta ,nem a Genova....
( tudom mi is részesedünk vmienyit de na)
Victory7 2024.01.15 14:46:40
@Rikoo: Én nem feltétlenül az árán rugózok,hanem azon,hogy fel se merült,hogy esetleg esélyt kapjon nálunk,mert itt már egy ideje nem Barzagli Bonucci és Chiellini dolgozik ezen a poszton...
A Juventus hét közben magabiztos játékkal aratott 6:1-es győzelmet a Torinóba látogató Salernitana fölött az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, s vasárnap este a két csapat "visszavágót" játszik majd, ám ezúttal az olasz bajnokságban és Salernóban mérhetik össze erejüket. "Salernóban játszani soha sem…..
Victory7 2024.01.07 14:25:46
@babo0410: Allegrinek ez a taktikája. Nem hülye a mester. Minimális célokról beszél mindig ,amit nem nehéz elérni. Ha meg ezt túl teljesíti ,akkor ő az ász.
Anno is ha jól emlékszem a bajnoki címen(ami akkoriban minimum volt) nem beszélt többről,pedig nyilvánvalóan akkor azért hozták ide Conte után ,higy BL-t nyerjünk. Ő egy tipikus kiscsapat edző ,hozza a bentnaradást ,ami azon felül van az meg plusz.
Szerintem nem is véletlen,hogy miután innen elment nem dolgozott sehol,mert nagy csapat nem kereste ,kicsit meg nem akart elvállalni.
A Juventus számára azért is érdekesnek ígérkezik a szombati bajnoki mérkőzés, mert az ellenfél Frosinone mezében ellenfélként léphet majd pályára több olyan fiatal játékos is, akik a torinóiak tulajdonában állnak, azonban a szezont kölcsönben töltik. A Juventus hivatalos honlapja külön bejegyzésben…..