Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuvakka

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős helyzet? Kinn tombol a nyár, bent az irodában pedig – képletesen szólva és valóságosan is – hűvös, szinte fagyos a levegő? A munkatársak jószerint egymás kezéből kapják ki a légkondi távirányítóját, és mindig akad, aki megfázásáért, vállfájdalmaiért a klímát okolja. Nem is alaptalanul!…..
A lemezkritika szubjektív műfaj. A kritikus véleménye bizony nem mindig egyezik a közönségével. El kell fogadni, hogy a kritikus is ember, ő is csak a saját véleményét tudja megfogalmazni. Hogy mennyire szubjektív ez a műfaj, annak bizonyítékául a Loudwire segítségével összegyűjtöttünk tíz azóta…..
A 2017-ben Európában turnézó Guns ’N Roses prágai és bécsi koncertjeire minden bizonnyal sok magyar rajongó is ellátogat. Aki látni akarja a Rózsákat, annak nem árt, ha már most elkezdi tömni a malacperselyt, egyik fellépés sem lesz olcsó mulatság...
Tegnap este New Yorkban a 2000 fős kapacitású Webster Hallban adott koncertet a fan club tagjainak a Metallica együttese. A koncerten először játszották élőben a hétfőn debütált új nótát a Moth Into Flame-et. Alább mindez meg is tekinthető...
csuvakka 2016.09.29 22:51:48
@NZperX:

Egyetértek. Szintén tiszteletlennek tartom ezt a fajta magatartást a zenészekkel és a többi emberrel szemben. Csodálkozom hogy így tűrik legtöbb koncerten.
Szeptemberben kerül a boltokba a Mad Max videó játék, melyhez elkészült az első trailer. És hogy mi köze ennek az AC/DC-hez, mindjárt megtudhatod. Már el is készült a videó játék a nemrég bemutatott és a korábbi Mad Max filmek nyomán, ez eddig nagyon jó hír. A rossz, hogy…..
Korszakalkotó volt és egyedülálló módon mutatták be a dínókat. A film 1993-as bemutatójától új korszak kezdődött a filmtörténelemben. "Hűha, mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás..." Steven Spielberg mindig is élen járt a történetek különleges…..
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
csuvakka 2015.04.22 22:21:57
@sanyix:
Nem nézett az be semmit, egyszerűen csak hátrafelé bámult. Azt se tudta mi van előtte.
Amikor motort akartam venni, a Yamaha XJR 400 is rajta volt a listán. Megnéztem: a hátsó Öhlins állítható rugóstagok 400 ezerbe voltak, de van nem állítható is, 250-ért. Letettem a Yamaháról. Ja igen, és 4 kiló lett volna a motor. - Pt - Egyszer majd valaki…..
Ma megnyitott, vasárnap estig látogatható a Budapest Motor Fesztivál. Sok nagy márka távol maradt, de így is elég sok újdonság gyűlt össze - van miért kimenni. A javát végigjártam és lefotóztam, bár egy csomó minden így is kimaradt. Kattintsa végig a galériánkat, rengeteg…..
  Ebbe a videóba is a szokásos módon botlottam: tök véletlenül. És milyen jó, hogy elindítottam. Pedig csak annyi a címe, hogy  Motorozás London központjában: megállítottak a rendőrök! A franc tudja mire számítottam. De az biztos, hogy amit itt látunk, oktatni kellene.…..
  Kire vagy irigy? Aki többet keres, mint te? Akinek van egy hatalmas, gyönyörű háza? Aki egy jól menő vállalkozást vezet? Vagy, akinek milliós megtakarításai vannak? Irigy vagy a szomszédra, mert azt látod, hogy már megint több napra elutazott a családdal külföldre?Irigy vagy az ismerősödre, aki…..
Axl Rose most volt 53 éves, és azért egyáltalán nem úgy néz már ki, mint a Guns fénykorában, sőt. Persze egy rocker, aki a '80-as években tarolt, nem festhet ugyanúgy 2015-ben, mint akkor...bár van, aki megpróbálja, és még mindig hasonló ruhákban keménykedik és pózol, csak nem…..
Jelentkezzen az, akinek semmit nem mond Robert Louis Stevenson Kincses sziget című ifjúsági regénye! Ugye, hogy nem sokan vannak, és ezzel nemcsak mi, magyarok, hanem az egész világ így van, köztük az amerikaiakkal. Michael Bay sztárrendező-producer pont ezért szedett össze egy…..
csuvakka 2015.01.09 17:24:47
@vénkujon:
Na de mi az a mel?
Vagy csak azt akartad írni hogy minél több meleget? :)
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Szombat este a Budapest Parkban ad több mint háromórás koncertet a Dream Theater. A progresszívmetál-zenekar talán ilyen hosszan még nem is zenélt, mint azt mostanában teszi, szóval a nagyon lojális magyar rajongók kiélvezhetik a koncert minden pillanatát. A szerénységgel…..
Nem vagyok egy csopperes csávó, és végképp nem vagy az elektromos közlekedés ellensége, de nem hinném, hogy pont a Harley-nak kéne elektromos motorkerékpárt gyártania. Ez az a cég, amely szabadalmakkal védette körbe a 45 fokos V2-es motort, mert csak az mondogatja szépen azt, hogy…..
csuvakka 2014.06.26 22:54:57
@scheerti:
Nem tudom hogy hogy mennek a HD eladások, de az igaz hogy a legtöbb mai fiatal már csak az fb-n buzul, meg a telefonját nyomkodja.
Egybébként sajnos egyre szarabbul is néznek ki, kb. mind ugyanaz, csak más a festék rajta. Nekem az 1996-2000 közötti modellek tetszettek még talán, de a jelenlegi modellpalettáról egyik sem kéne. Az XR1200 vonalon kellett volna finomítani, bővíteni, ehelyett inkább megszüntették.
csuvakka 2014.06.27 21:49:35
@kőbájker:
Nem rossz az a Breakout a maga nemében, de nekem túl csopperes. A 2001-es FXDX Super Glide Sport tetszett nekem, na az sincs már. Gondolom annak se ment jól az értékesítése, mint az XR-nek. Túl sportos volt a jónépnek. Ott vagyunk, hogy mára megint csak ezek a "húsz centire a seggem a talajtól" modellek maradtak, de azok garmadával. Ez a villanyos már csak hab a tortájukra, már szinte várható volt.
Ez lenne a jövő? A zsaruk kiszúrnak egy száguldó motorost, követni kezdik, de semmi szirénazaj, fülből csöpögő adrenalin, még egy kis csattanás sem. Csak egy letartóztatás. Üdv a huszonegyedik században. A fakabátok fent repkednek az égen, sasolnak, észreveszik, hogy egy…..
comment:com A nap pinakitakarása 2013.11.13 12:00:00
A klikkre nagyobb képen nem az az érdekes, hogy a nyakában egy pár groteszk gumilabdát hordó, kacsaszájú nő a műszempilláját a csúnyája felé rebegteti, hanem az, ahogy a pinát a Blikk print és online kiadásai kitakarják. A netre kockázás, a nyomtatott kiadványba a "Nincsenek…..