Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radic.pista

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most látszik csak igazán, mekkora kockázata van annak, amikor egy társadalomban a jövedelmek drasztikusan elszakadnak egymástól. Most, hogy a megélhetés mindenkinek nehezebbé válik, kiszolgáltatottá válnak azok, akik számára a költségek kigazdálkodása eddig is problémát okozott, ugyanakkor a…..
radic.pista 2022.08.14 09:10:11
@taga20: A fidesz a önállóság hiányában szenvedő, felelősséget semmiért sem vállaló, önmagáról gondoskodni képtelen emberek tömegei miatt van hatalmon. Ezek azok az emberek, akik 32 év után még csak a politikai pártokban tudják elképzelni önnön felemelkedésük kulcsát. Ez pedig igaz az összes parlamenti párt szavazóira. Sajnos az a rossz hír, hogy soha semmiféle politikai párt sem fog senki felemelkedésében sem segíteni. Ez ugyanis mindenkinek a saját, illetve a társadalom felelőssége. Jó példa erre a fizetések mértéke. Az emberek túlnyomó többsége magában puffog, anyázza a facebookon az éppen aktuális politikai garnitúrát, meg úgy általában mindent és mindenkit, de egyébként egy szalmaszálat nem hajlandó keresztbe tenni, hogy egyébként nőjön az a bér.
A pártoknál mindig is a pártérdek lesz az első, a fidesznél ez egy torz arisztokrácia és feudalizmus visszaállítása, a másik brancsnál meg az, hogy az unió (régebben szovjet, most európai) helytartói legyenek, aztán némi buksisimogatásért cserébe mindent lenyomjanak a torkunkon ami nyugatról érkezik, építve ezzel az orwelli világot.
Amíg ez a mentalitás nem változik és azon marják az emberek egymást az interneten, hogy melyik tolvaj banda fogja a gyeplőt, addig semmiféle változás sem lesz.
radic.pista 2022.08.14 12:12:47
@taga20: magadra ismertél? :) Tipikus képviselője vagy a mindennel kapcsolatban csak kinyilatkoztató, érvelés helyett pedig agresszíven személyeskedő embertípusnak. Rossz hír, hogy attól hogy hangos valaki, még nem lesz igaza, ellenben hasznos eszköze a káoszt gerjesztő és kihasználó politikának.
További kellemes gyűlölkódést. :)